Végtelen hajformázási lehetőségek egyetlen hajszárítóval (x)
Csukd be a szemed, és próbáld elképzelni, hogy egy hajszárítóval tökéletes frizurát készítesz egyedül, profi fodrász segítsége nélkül. Hogy ez nem lehetséges? Dehogynem, csak a megfelelő készülék kell hozzá!

Maestria CV9920 3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A titok a csúcstechnológiában és az ötletes kialakításban rejlik. A ROWENTA legkönnyebb hajszárítója megad hozzá minden segítséget, hogy olyan eredményt érhess el vele, mintha egy profi fodrásznál jártál volna.

Hajformázási lehetőségek

A Rowenta Maestria Ultimate Experience (CV9920) készüléket úgy tervezték, hogy tökéletesen pontosan, precízen formázhasd vele a hajad. Az elegáns hajszárító ráadásul mindössze 385 g, így a hajszárítás közben végre nem lesz olyan érzésed, mintha súlyzót emelgetnél! A nagy légáramú (170 km/h) digitális, kefe nélküli motornak-, és a különösen keskeny koncentrátornak (5 mm) köszönhetően a hajformázás gyerekjáték lesz. Az új Air-To-Care ionizációs technológia révén a hajad ragyogóan fényessé és simává válik, hiszen pozitív és negatív ionok helyreállítják a haj természetes egyensúlyát, ugyanis hajad az aktuális állapotától függően a megfelelő ionokat kapja. A természetes egyensúlya így garantált.

ROWENTA Maestria UE CV9920 2

A hajszárító végtelen lehetőséget kínál hajad formázásához. Fényes, egyenes-, vagy dús, hullámos frizurát szeretnél? Mindkettőt könnyedén elkészítheted, hiszen az új technológiának és az ultravékony koncentrátornak köszönhetően precíz formázást érhetsz el maximális pontossággal! Minél keskenyebb a koncentrátor, annál precízebb lehet az eredmény. Szárítsd tökéletesen simára a hajad, vagy kefe segítségével készíts könnyedén hullámokat! Az erőteljes légáramlás egy helyre koncentrálódik, így a kerek kefével a hullámos haj sem lehet probléma. És tudtad, hogy minél erősebb a motor, annál rövidebb ideig tart a hajszárítás? A Rowenta Maestria Ultimate Experience rendkívül nagy teljesítményű, mégis ultrakönnyű, így rövid idő alatt megbirkózik a legnehezebb formázási kihívásokkal is.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Azt, hogy a formázást tökéletesen irányíthatod, a hő-, és légáramlási fokozatok kilenc különböző kombinációja is bizonyítja. A kiszerelésben a keskeny fejen kívül még egy koncentrátor (9 mm) is található, mellyel levegős és rugalmas frizurát készíthetsz, valamint egy diffúzor a nagy volumen eléréséhez, és göndör haj szárításához. 

A formázást a tartós eredmény érdekében mindig hideg levegővel fejezd be, ezt az egy gombnyomásra történő, hideg levegőáramlással biztosíthatod.

www.rowenta.hu

@rowenta_hu

(Képek forrása: Rowenta)

Ezt is szeretjük