Melegen is szexi: a legnőiesebb pufikabátok körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Ha rosszul viseled a téli hideget, hordj pufikabátot!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pufikabátok legnagyobb előnye, hogy remekül védenek a téli hideg ellen, így elkerülheted az állandó vacogást. Azonban vastagságukból fakad, hogy elég formátlanok is, így, ha nem megfelelően viselsz egy ilyen darabot, alaktalannak tűnhetsz.

Így hordd!

Ezek a széldzsekik nem éppen arról híresek, hogy megmutatják a vonalakat, sőt. Általában úgy tüntetik fel viselőjüket, mintha az egy fatörzs lenne, sokszor még pluszkilókat is varázsolnak rá. Azonban a pufikabátok között is meg lehet találni azokat a fazonokat, amelyek nőiesebbek, és amelyekben nem keltesz olyan benyomást, mintha most szabadultál volna az Északi-sarkról.

Vésd eszedbe, hogy nagyon fontos, miként van varrva a kabát. Egy derékban karcsúsított darab, illetve egy olyan fazon, aminek a nyakrésze jobban kivágott, sokkal formásabbnak mutat. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen kesztyűvel, sállal, sapkával kombinálod a dzsekit.

Ahogyan az sem utolsó szempont, hogy milyen színt választasz, mert egy manapság nagyon divatosnak számító, fénylő anyagból készült kabát ormótlannak mutat.

Válassz fazont!

A Camaieu fehér kapucnis kabátja éppen határeset, nem fényes, de nem is matt. Halvány ragyogását azonban kitűnően ellenpontozza, hogy a derékrészén varrva van, illetve a mellrészen lévő zsebek is nőiesen hatnak. A kabátot 14 995 forintért vásárolhatod meg. Hasonló típusú a Reserved már-már metálosan fehér kabátja, ami óriási gallérjával és csípő feletti pántjával jól kihangsúlyozza az alakod. A kabát ára 8 ezer forint körül mozog.

Kicsit sportosabb kiadás, ám még mindig nem túlzottan bumfordi fazon a Stradivarius piszkosszürke dzsekije. A derék felett, de mell alatt húzott kabátot az elöl végigfutó gombok egészen finommá teszik. 15 995 forintért vásárolhatod meg ezt a darabot. Szintén ebbe a kategóriába tartozik a Mango piros pufikabátja. Bár ez már tényleg nagyon határeset, az oldalvarrásban végigfutó szűkítés ellensúlyozza az otromba megjelenést. 23 995 forintért csaphatsz le rá.

A pufidzsekik egy finomabb válfaja a hosszabb fazon, ez ugyanis kicsit kiegyenlíti az arányokat. A H&M olajzöld kabátja, ami derékban gombolható, remekül megtöri az anyag esését, így sokkal lágyabb összhatást kelt. 12 990 forintért vásárolhatod meg, ha tetszik. Szintén egy fenékig érő fazon a Camaieu kék dzsekije, amit derékban össze lehet húzni. Ha szépen masnira kötöd, nem fogsz kötözött sonkának tűnni. Mindez 16 995 forintért lehet a tiéd.

Te szereted a pufikabátot?

Ezt is szeretjük