Gyönyörű, nőies szaténblúzok

Dia

 	Szafari ingblúz  	A selyemszatén lágy esésének, valamint a húzott ujjmegoldásnak köszönhetően a zsebes ingblúzok is nőiesebb benyomást keltenek. Ám, mivel megőrizték a maszkulin-feminin vonások kontrasztját, rendkívül sokoldalúan variálhatóak: vízfényű, pliszírozott szoknyával párosítva izgalmas luxushatást érhetsz el a hetvenes évek stílusában, ha pedig földszínű nadrággal és blézerrel kombinálod a visszafogott árnyalatú blúzodat, a minimál szafari trendet követheted.

Szafari ingblúz

A selyemszatén lágy esésének, valamint a húzott ujjmegoldásnak köszönhetően a zsebes ingblúzok is nőiesebb benyomást keltenek. Ám, mivel megőrizték a maszkulin-feminin vonások kontrasztját, rendkívül sokoldalúan variálhatóak: vízfényű, pliszírozott szoknyával párosítva izgalmas luxushatást érhetsz el a hetvenes évek stílusában, ha pedig földszínű nadrággal és blézerrel kombinálod a visszafogott árnyalatú blúzodat, a minimál szafari trendet követheted.

Dia

 	Diáklányos elegancia  	A hatvanas éveket idéző körgalléros szaténblúzok a letisztult eleganciát képviselik bájos, diáklányos stílusban. Ezek a darabok jól megférnek az ötvenes évek lenge körszoknyáival, de ugyanígy a hetvenes évek glamúrkorszakát is felelevenítheted velük, ha kissé kevered a trendelemeket. Aranyos, lolitás összeállítást nyerhetsz, ha a fehér blúzodat pasztelles, virágos rövidnadrágokkal boronálod össze, melyek hasonlóan lengék. Ám vigyázz, mert a széles gallérok széthúzzák a vállakat, a merev, magas fényű szaténanyagok pedig hasonlóképpen szélesítenek.

Diáklányos elegancia

A hatvanas éveket idéző körgalléros szaténblúzok a letisztult eleganciát képviselik bájos, diáklányos stílusban. Ezek a darabok jól megférnek az ötvenes évek lenge körszoknyáival, de ugyanígy a hetvenes évek glamúrkorszakát is felelevenítheted velük, ha kissé kevered a trendelemeket. Aranyos, lolitás összeállítást nyerhetsz, ha a fehér blúzodat pasztelles, virágos rövidnadrágokkal boronálod össze, melyek hasonlóan lengék. Ám vigyázz, mert a széles gallérok széthúzzák a vállakat, a merev, magas fényű szaténanyagok pedig hasonlóképpen szélesítenek.

Dia

 	Abszolút hetvenes évek  	A selyemfényű ujjatlan ingblúzok és a sálgalláros kreációk minden divatveterán ruhadarabot imádnak, melyekért a hetvenes évekbe nyúltak vissza a tervezők. Az a jó bennük, hogy a minimalizált, elegáns irodai stílusban is elférnek, de bohém összeállításokban éppúgy feltalálják magukat. Nagy barátjuk a ceruzaszoknya, a répanadrág, a pliszírozott szoknya, a farmersort és a szafari rövidgatyó.

Abszolút hetvenes évek

A selyemfényű ujjatlan ingblúzok és a sálgalláros kreációk minden divatveterán ruhadarabot imádnak, melyekért a hetvenes évekbe nyúltak vissza a tervezők. Az a jó bennük, hogy a minimalizált, elegáns irodai stílusban is elférnek, de bohém összeállításokban éppúgy feltalálják magukat. Nagy barátjuk a ceruzaszoknya, a répanadrág, a pliszírozott szoknya, a farmersort és a szafari rövidgatyó.

Dia

 	Aszimmetrikus fazonok  	A hátul hosszabb, elöl rövidebb ingblúzok a nyolcvanas évek lezserségét hozták vissza a divatba. Egy ilyen fazont érdemesebb könnyű, selyemszatén anyagból választanod, melynek esése meglágyítja az összképet. Ha úgy tetszik, letisztult maszkulin stílusban is viselheted szűkszabású répanadrággal és lapos talpú félcipővel. Ám nyomban játékosabbá és nőiesebbé varázsolhatod az aszimmetrikus blúzod, ha élénk színű sztreccs szoknyával vagy csőfarmerral párosítod, feltűnő körömcipővel megkoronázva a szetted.

Aszimmetrikus fazonok

A hátul hosszabb, elöl rövidebb ingblúzok a nyolcvanas évek lezserségét hozták vissza a divatba. Egy ilyen fazont érdemesebb könnyű, selyemszatén anyagból választanod, melynek esése meglágyítja az összképet. Ha úgy tetszik, letisztult maszkulin stílusban is viselheted szűkszabású répanadrággal és lapos talpú félcipővel. Ám nyomban játékosabbá és nőiesebbé varázsolhatod az aszimmetrikus blúzod, ha élénk színű sztreccs szoknyával vagy csőfarmerral párosítod, feltűnő körömcipővel megkoronázva a szetted.

Dia

 	Bűbájos romantika  	A buggyos ujjú szaténblúzok elegánsak és romantikusak egyben, ráadásul ötletesen variálhatók. Ha pasztelles, krémes lágyságú kreációt választasz, finom, púderes árnyalatú ruhadarabokkal ötvözd, de virágos kiegészítőkkel is megbolondíthatod a tündéri hatás érdekében. Az élénk színű blúzcsodákat merészebb színekkel és semleges tónusokkal úgyszintén összekombinálhatod, ezáltal más-más stílust nyerhetsz. Egy vízfényű, tűzpiros megoldással feldobhatod a tengerészmódi visszafogottságát, de a color blocking trendnek megfelelően domináns színekkel is összehozhatod, például királykékkel, smaragdzölddel vagy mély lilával.

Bűbájos romantika

A buggyos ujjú szaténblúzok elegánsak és romantikusak egyben, ráadásul ötletesen variálhatók. Ha pasztelles, krémes lágyságú kreációt választasz, finom, púderes árnyalatú ruhadarabokkal ötvözd, de virágos kiegészítőkkel is megbolondíthatod a tündéri hatás érdekében. Az élénk színű blúzcsodákat merészebb színekkel és semleges tónusokkal úgyszintén összekombinálhatod, ezáltal más-más stílust nyerhetsz. Egy vízfényű, tűzpiros megoldással feldobhatod a tengerészmódi visszafogottságát, de a color blocking trendnek megfelelően domináns színekkel is összehozhatod, például királykékkel, smaragdzölddel vagy mély lilával.

Dia

 	Népies kreációk  	A vidéki romantika sokkal visszafogottabb a színek terén, ám az anyagok tündöklésével már nem spórol túlzott kimértséggel. A sűrű szövésű szaténokkal nem árt óvatosnak lenned, mert a nehézkes anyagvastagságuk és textúrájuk miatt optikailag rád pakolhatnak néhány plusz kilót. Ha van egy kis pocakod, válassz inkább hosszított fazonú, kevésbé fényes blúzt, amit egy övvel buggyosíthatsz a kritikus területen. Az efféle lezser lebernyegeket semmiképp se viseld A-vonalú és körszabású szoknyákkal, illetve bő nadrágokkal.

Népies kreációk

A vidéki romantika sokkal visszafogottabb a színek terén, ám az anyagok tündöklésével már nem spórol túlzott kimértséggel. A sűrű szövésű szaténokkal nem árt óvatosnak lenned, mert a nehézkes anyagvastagságuk és textúrájuk miatt optikailag rád pakolhatnak néhány plusz kilót. Ha van egy kis pocakod, válassz inkább hosszított fazonú, kevésbé fényes blúzt, amit egy övvel buggyosíthatsz a kritikus területen. Az efféle lezser lebernyegeket semmiképp se viseld A-vonalú és körszabású szoknyákkal, illetve bő nadrágokkal.

Dia

 	Elegáns blúztopok  	Az átlapolt fazonú szatén blúztopok kiválóan alkalmasak arra, hogy kihangsúlyozd velük a derekadat. Ugyanakkor a minimál elegáns stílus kedveltjei, hiszen ceruzaszoknyával vagy élére vasalt nadrággal párosítva kitűnően illeszkednek az irodai megjelenésbe. Amennyiben szűk capri gatyóval vagy színes rövidnacival boronálod össze vízfényű kedvencedet, a luxushatású, sportos-elegáns stílust képviselheted. A hetvenes évek romantikáját szintén visszaidézheted egy ilyen blúzcsodával, ha megbarátkoztatod a lenge, mintás szoknyanadrágokkal.

Elegáns blúztopok

Az átlapolt fazonú szatén blúztopok kiválóan alkalmasak arra, hogy kihangsúlyozd velük a derekadat. Ugyanakkor a minimál elegáns stílus kedveltjei, hiszen ceruzaszoknyával vagy élére vasalt nadrággal párosítva kitűnően illeszkednek az irodai megjelenésbe. Amennyiben szűk capri gatyóval vagy színes rövidnacival boronálod össze vízfényű kedvencedet, a luxushatású, sportos-elegáns stílust képviselheted. A hetvenes évek romantikáját szintén visszaidézheted egy ilyen blúzcsodával, ha megbarátkoztatod a lenge, mintás szoknyanadrágokkal.

Dia

 	Igazi díváknak  	A nyár végi éjszakák feltűnő dívája lehetsz egy magas fényű, pezsgőszínű tunikablúzban vagy egy tűzpiros, emelt vállú megoldásban. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy minél tündöklőbb a blúzod anyaga, annál jobban kihangsúlyozza az alakod. Továbbá ízlésesebb lesz a szetted, ha nem halmozod hegyre-halomra a csillogást, vagyis visszafogott kiegészítőkkel, esetleg diszkrétebb vízfényű anyagok találkozásával tálalod a lehengerlő énedet.

Igazi díváknak

A nyár végi éjszakák feltűnő dívája lehetsz egy magas fényű, pezsgőszínű tunikablúzban vagy egy tűzpiros, emelt vállú megoldásban. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy minél tündöklőbb a blúzod anyaga, annál jobban kihangsúlyozza az alakod. Továbbá ízlésesebb lesz a szetted, ha nem halmozod hegyre-halomra a csillogást, vagyis visszafogott kiegészítőkkel, esetleg diszkrétebb vízfényű anyagok találkozásával tálalod a lehengerlő énedet.

Dia

 	Kacér, rövid fazonok  	A nyolcvanas évek haspólóit vették alapul a tervezők, amikor megálmodták az elegánsabb kivitelezésű, épp csak derékig érő szaténblúzokat. Mivel nem kell behúzni a nadrágba, sokkal játékosabb és lezserebb szetteket valósíthatsz meg velük. Remekül mutatnak répafazonú gatyókkal, de a kevésbé buggyos, pizsamaszerű nadrágokat is nőiesebbé teheted velük. Szűk szoknyával pedig elegáns, letisztult hatást keltenek.

Kacér, rövid fazonok

A nyolcvanas évek haspólóit vették alapul a tervezők, amikor megálmodták az elegánsabb kivitelezésű, épp csak derékig érő szaténblúzokat. Mivel nem kell behúzni a nadrágba, sokkal játékosabb és lezserebb szetteket valósíthatsz meg velük. Remekül mutatnak répafazonú gatyókkal, de a kevésbé buggyos, pizsamaszerű nadrágokat is nőiesebbé teheted velük. Szűk szoknyával pedig elegáns, letisztult hatást keltenek.

Dia

 	Szexi tunikablúzok  	A leggings-tunika összeállítás kezd már kicsit unalmassá, egyhangúvá válni, de ezt a problémát akár el is feledheted, ha valami igazán merész, kivágott vállú szatén kreációra teszel szert. A nyolcvanas évek hosszított fazonú ingblúzait és fényes tunikáit többféleképpen is bedizájnolhatod, például színes, szűk nadrággal és övvel megbolondítva hasonlóképpen izgalmasak. Az egyenes vonalú, kevésbé bő típusok a szoknyát sem taszítják, ám mindenképp bele kell tűrni, különben fura lesz az összhatás.

Szexi tunikablúzok

A leggings-tunika összeállítás kezd már kicsit unalmassá, egyhangúvá válni, de ezt a problémát akár el is feledheted, ha valami igazán merész, kivágott vállú szatén kreációra teszel szert. A nyolcvanas évek hosszított fazonú ingblúzait és fényes tunikáit többféleképpen is bedizájnolhatod, például színes, szűk nadrággal és övvel megbolondítva hasonlóképpen izgalmasak. Az egyenes vonalú, kevésbé bő típusok a szoknyát sem taszítják, ám mindenképp bele kell tűrni, különben fura lesz az összhatás.

Ezt is szeretjük
Fotó: