Pillanatok alatt kész a francia nők kedvenc nyári frizurája - Extra nőies és nagyon egyszerű

Csak pár mozdulat, és már kész is a nyár egyik legdivatosabb frizurája, a csavart félkonty.

csavart felkonty

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A francia hölgyek úgy tudnak elképesztően nőiesek lenni, hogy közben természetesek és kifinomultak is maradnak. Ehhez az ikonikus hatáshoz pedig nemcsak kecsességük és ruhájuk vagy sminkjük járul nagyban hozzá, hanem a hajuk is.

Imádják a frufrut, a kócosan szexi tincseket, de szívesen össze is kötik a fürtjeiket. Ám a lófarkon kívül van még két hatalmas kedvencük is: a konty és a félkonty. Utóbbinak pedig létezik egy különösen csinos változata, amit előszeretettel vetnek be, ha egy kis változatosságra vágynak nyáron.

Így készül a francia csavart félkonty

A francia nők egyik kedvenc frizurája ugyanis a melegebb hónapokban nem más, mint a csábító, mégis romantikus hatású csavart félkonty, ami idén igen divatos is. És bár lehet, hogy a neve alapján kicsit bonyolultnak hangzik, valójában igen egyszerű, és bárki meg tudja csinálni magának, méghozzá egy perc alatt. A következő videón lépésről lépésre nézheted meg, hogyan készítheted el.

Először is fésüld hátra a hajadat, majd a kezeddel válaszd el a felső részét, aztán kösd copfba egy pici, áttetsző hajgumival. Ezután fogj egy nagy tincset oldalról, csavard meg, húzd át a lófarkadon, aztán tűrd be alá, rögzítsd hullámcsattal, és már kész is vagy. Ha gondolod, igazgathatod még egy keveset, hogy a lehető legszebben mutasson, és fixálhatod hajlakkal is, hogy biztos ne csússzanak szét a szálak. De meg is ismételheted még egyszer a folyamatot egy alsóbb tinccsel, hogy dupla csavarást kapj. Ha pedig dögösebbé akarod tenni, húzd lazábbra a hajadat a fejtetődön úgy, hogy kicsit dúsabb, megemelt hatást érj el. Ezzel a trükkel ráadásul nyújthatod is az arcodat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ez a frizura nemcsak sikkes és nőies, de szépen kiemeli az arcot, és szinte bármelyik rohanós reggelen is könnyen megvalósítható. A legjobb pedig, hogy nem is kell hozzá derékig érő hajzuhatag, ugyanis vállig érő tincsekből is könnyedén elkészítheted. 

Nőies copfok, amiktől kétszer dúsabbnak tűnik a haj

A lófarok legnagyobb előnye, hogy egyrészt gyorsan elkészül, és nem engedi a szemedbe lógni a tincseidet, másrészt csodásan kiemeli az arcot, magabiztosabbnak mutatja a megjelenést, sőt, mi több, kicsit csalhatsz is vele, hiszen elrejti a zsírosodó töveket. Ezeknek a különleges változatoknak pedig akkor is hasznát veszed, ha éppen nem volt időd vagy kedved hajat mosni.

Fotók: Pinterest.

Ezt is szeretjük