Pillanatok alatt kész a francia nők kedvenc nyári frizurája - Extra nőies és nagyon egyszerű
Csak pár mozdulat, és már kész is a nyár egyik legdivatosabb frizurája, a csavart félkonty.

csavart felkonty
beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia hölgyek úgy tudnak elképesztően nőiesek lenni, hogy közben természetesek és kifinomultak is maradnak. Ehhez az ikonikus hatáshoz pedig nemcsak kecsességük és ruhájuk vagy sminkjük járul nagyban hozzá, hanem a hajuk is.

Imádják a frufrut, a kócosan szexi tincseket, de szívesen össze is kötik a fürtjeiket. Ám a lófarkon kívül van még két hatalmas kedvencük is: a konty és a félkonty. Utóbbinak pedig létezik egy különösen csinos változata, amit előszeretettel vetnek be, ha egy kis változatosságra vágynak nyáron.

Így készül a francia csavart félkonty

A francia nők egyik kedvenc frizurája ugyanis a melegebb hónapokban nem más, mint a csábító, mégis romantikus hatású csavart félkonty, ami idén igen divatos is. És bár lehet, hogy a neve alapján kicsit bonyolultnak hangzik, valójában igen egyszerű, és bárki meg tudja csinálni magának, méghozzá egy perc alatt. A következő videón lépésről lépésre nézheted meg, hogyan készítheted el.

Először is fésüld hátra a hajadat, majd a kezeddel válaszd el a felső részét, aztán kösd copfba egy pici, áttetsző hajgumival. Ezután fogj egy nagy tincset oldalról, csavard meg, húzd át a lófarkadon, aztán tűrd be alá, rögzítsd hullámcsattal, és már kész is vagy. Ha gondolod, igazgathatod még egy keveset, hogy a lehető legszebben mutasson, és fixálhatod hajlakkal is, hogy biztos ne csússzanak szét a szálak. De meg is ismételheted még egyszer a folyamatot egy alsóbb tinccsel, hogy dupla csavarást kapj. Ha pedig dögösebbé akarod tenni, húzd lazábbra a hajadat a fejtetődön úgy, hogy kicsit dúsabb, megemelt hatást érj el. Ezzel a trükkel ráadásul nyújthatod is az arcodat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ez a frizura nemcsak sikkes és nőies, de szépen kiemeli az arcot, és szinte bármelyik rohanós reggelen is könnyen megvalósítható. A legjobb pedig, hogy nem is kell hozzá derékig érő hajzuhatag, ugyanis vállig érő tincsekből is könnyedén elkészítheted. 

Nőies copfok, amiktől kétszer dúsabbnak tűnik a haj

A lófarok legnagyobb előnye, hogy egyrészt gyorsan elkészül, és nem engedi a szemedbe lógni a tincseidet, másrészt csodásan kiemeli az arcot, magabiztosabbnak mutatja a megjelenést, sőt, mi több, kicsit csalhatsz is vele, hiszen elrejti a zsírosodó töveket. Ezeknek a különleges változatoknak pedig akkor is hasznát veszed, ha éppen nem volt időd vagy kedved hajat mosni.

Fotók: Pinterest.

Ezt is szeretjük