Több árnyalattal fehérebbek lesznek a fogaid az olajtól - Pár nap alatt hat
Jobb, mint bármelyik fehérítő fogkrém.

feher fog cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos a fogak hajlamosak nagyon hamar elszíneződni, főleg akkor, ha sok kávét vagy teát fogyasztasz. A legtöbb embert nagyon zavarja ez a probléma, azonban egyáltalán nem olyan egyszerű tenni ellene.

A boltok már tele vannak fehérítő fogkrémekkel, de valljuk be, nagyon kevés köztük az, ami igazán hatásos, az árukról már nem is beszélve. Ha pedig fogorvosi kezelésnek akarnád alávetni magad a ragyogó fehérség visszaállítása érdekében, még mélyebbre kell nyúlnod a pénztárcában.

Az egyik leghatásosabb természetes fehérítő

Szerencsére vannak olyan - kevesek által ismert - házi szerek is, amik valóban hatásosak, és pár nap alatt látható eredményt nyújtanak. Ilyen például a szezámmagolaj is. Ez ugyanis erős antibakteriális hatással rendelkezik, tisztán tarja a szádat, a fogaidat, és megszabadít a lepedéktől, sőt, még a kellemetlen lehelet ellen is gyors megoldás. 

szezammagolaj

Mindezeken kívül hatékonyan távolítja el az erősebb elszíneződést is a fogakról, és néhány használat után több árnyalatot világosít rajtuk. Öblítsd ki minden este ezzel a szádat, vagy fogmosás után még egyszer átmoshatod vele a fogaidat, így még erősebb lesz a hatása. Hidd el, te is gyorsan észreveszed majd a változást!

Ezt is szeretjük