A szezon legromantikusabb trendje nagyon nőies is – Mindenkinek jól áll
Bájos, csinos és nőies hatást kelt, ha ez díszíti a blúzokat és az egészruhákat.

fodros nyaku bluz cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaszi-nyári divatot leginkább a harsány színek és a feltűnő motívumok jellemzik. Visszatértek ugyanis a neon színek, és a párduc, a leopárd és a kígyómintás darabok is újra fénykorukat élik.

A sok merész és vad trend között azonban megjelent egy nagyon is szerethető, bájos kedvenc is, amely még elegánsabbá teszi az összes szettet.

Sikkes, nőies fodrok a nyaknál

A kifutókon már tavaly hódított egy csinos fazon, most pedig az üzletekben is egyre több hasonló darabot találni. Ez pedig nem más, mint a fodros nyak, ami a lehető legegyszerűbb felsőt vagy egészruhát is sokkal izgalmasabbá, nőiesebbé, sikkesebbé teszi.

fodros nyak bluz

A dekoltázs vonalánál ívesen elterülő, vagy éppen a garbót díszítő fodrok a felsőtestre és a nyakra terelik a figyelmet, és vékonyabbnak, kecsesebbnek mutatják azt. Ezért kis mellű nőknek is tökéletes választásnak bizonyulnak, ráadásul titokzatos és szexi összhatást eredményeznek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy fodros felső bármilyen farmeros szettet különlegesebbé és csinosabbá tesz, de szoknyával is remekül kombinálható. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy ne legyen túl harsány mintás az összeállítás, és az sem túl előnyös, ha nemcsak a nyaknál jelennek meg a fodrok, hanem az egész blúzon végighúzódnak, így ugyanis könnyedén kövéríthet az egyébként bájos darab. A mellnél vízszintesen elhelyezkedők azonban nagyobbnak láttatják a kebleket, míg a függőlegesek nyújtják a testet. 

Zara 9995 Ft, Mango 9995 Ft, H&M 12 995 Ft
Zara 9995 Ft, Mango 9995 Ft, H&M 12 995 Ft

A legjobb pedig, hogy ez a trend tényleg mindenkinek jól áll, csak meg kell találnod a hozzád illőt. És szerencsére nem is lesz nehéz dolgod, mert az üzletekben számos hasonló darabot találsz, nemsokára pedig még több fodros ruha közül válogathatsz majd, ugyanis ez a fazon nyáron is sikkes marad.

Alakformáló szoknyák tavaszra

Összegyűjtöttük az üzletekből azokat a szoknyákat, amelyeket érdemes beszerezned, ha azt szeretnéd, hogy még vékonyabbnak látszódjon a derekad, vagy pár centivel magasabbnak tűnj: ezek amellett, hogy stílusosak, még szépen formálnak is.

Ezt is szeretjük