Így viseld a fehér inget a szezonban, hogy igazán nőies legyen: 6 nem mindennapi ötletet mutatunk

Az egyik leghagyományosabb ruhadarab is lehet igazán különleges és csinos, ha így viseled.

feher ing cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sokoldalú, örök darabok, amelyek sosem mennek ki a divatból, és amelyek annyira változatosan kombinálhatók, hogy majdnem minden alkalomra bátran viselheted őket. A farmer és a kis fekete ruha mellett ezek közé tartozik az egyszerű, hosszú ujjú fehér ing is.

Szó sincs arról, hogy ez a felső csak az irodába vagy egy tárgyalásra vehető fel a visszafogott, hagyományos és kissé hivatalos öltözködés jegyében. Ha ugyanis egy kicsit elrugaszkodsz a megszokott viselési módoktól, akkor modern, sikkes és nőies hatást érhetsz el vele.

Divatos, különleges ötletek a fehér ing viselésére

Az őszi-téli szezonban sem csupán a farmeros, szövetnadrágos vagy szoknyás kombinációt érdemes bevetned, hiszen léteznek ennél sokkal kreatívabb párosítások is. A következő videón mutatunk néhány különleges és csinos ötletet, melyekkel feldobhatod a fehér inget: ha változatosságra vágysz, ezek közül érdemes válogatnod.

Bár a vlogger, Dominique Sachse tavaszra ajánlja ezeket a szetteket, valójában a hűvösebb átmeneti időszakban is tökéletesek - persze kabát alá. Például egy maxiszoknyát is ősziessé tehetsz úgy, ha ráveszed a fehér inget, majd megkötöd a hasadon. A szett nemcsak divatos, de mivel megtöri az alakot, jóval karcsúbbnak láttatja a derekadat is. Egy vacsorához vagy egy koktélpartihoz is remek választás harisnyával és egy szép cipővel, bokacsizmával. Egy hangsúlyos nyaklánccal még elegánsabbá teheted. 

A második ötlet inkább a lazább hétköznapokra ajánlott. Húzz egy farmert, majd bújj bele fordítva az ingbe. Ha szexibb hatást szeretnél, hagyd tovább kigombolva, ha viszont visszafogottabbat, akkor gombold össze egészen a nyakrészig. A harmadik verzió pedig az irodában is megállja a helyét, ráadásul segít a tavaszi-nyári ruháidat ősszel is hordhatóvá tenni. A lényeg csupán annyi, hogy vedd alájuk a fehér blúzt, húzz hozzájuk egy harisnyát és egy cipőt vagy egy bokacsizmát, és már kész is vagy.

A cikk az ajánló után folytatódik

A selyem, illetve selyemhatású sálak a szezon hatalmas kedvencei, ezért érdemes őket inghez is viselni. Húzz egy szövetnadrágot, vedd fel a blúzt, majd a kendőt kösd a gallér alá úgy, hogy elöl masnit formálsz belőle - így klasszikus, kifinomult lesz a hatás. De az is szuper ötlet, ha jobban kigombolod, és vállvillantósként hordod a sokoldalú darabot. Farmerral és szoknyával egyaránt jól fest majd, sőt akkor is, ha veszel alá egy garbót. Ha azonban inkább az egyszerűbb megoldásokra szavazol, akkor a hatos tipp tetszeni fog: viseld úgy a blúzt, hogy csak az egyik oldalát tűröd be a farmerba. 

Persze, a fenti ötleteket még jobban feldobhatod egy-egy ékszerrel vagy a megfelelő őszi, illetve téli kabáttal, csizmával. A lényeg csupán annyi, hogy ne félj kísérletezni, és engedd ki a kreativitásod: ennek segítségével ugyanis a legegyszerűbb darabokból is különleges összeállítást varázsolhatsz.

Őszi ruhák alacsony nőknek

Egyáltalán nincs azzal baj, ha kisebb vagy az átlagnál. Ha azonban mégis szeretnél egy kicsit csalni, az átmeneti hónapokban a következő ruhadarabokkal trükközhetsz: divatosak, nőiesek, és 5-10 centivel többnek tűnsz tőlük.

Coverkép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük