20 farmer testalkatra szabva

Milyen farmer áll neked a legjobban?

Dia

Boyfriend naciOlyan, mintha a pasid szekrényéből loptad volna. A feltűrt szárú nadrág leginkább hosszú lábú lányoknak áll jól, ha viszont magassarkúval viseled, akkor bármilyen lábon jól mutat.

Boyfriend naci

Olyan, mintha a pasid szekrényéből loptad volna. A feltűrt szárú nadrág leginkább hosszú lábú lányoknak áll jól, ha viszont magassarkúval viseled, akkor bármilyen lábon jól mutat.

Dia

Színes  A farmer nem kötelezően kék, számos színben kapható. Ha szeretnél lefaragni néhány centit, akkor válaszd a feketét. Élénk színűt csak akkor, ha vékony vagy, ugyanis a vastag, színes anyag igencsak erősít.  Kapcsolódó cikk: 6 szín, amit soha ne viselj! - Tönkreteszi a megjelenésedet! »

Színes

A farmer nem kötelezően kék, számos színben kapható. Ha szeretnél lefaragni néhány centit, akkor válaszd a feketét. Élénk színűt csak akkor, ha vékony vagy, ugyanis a vastag, színes anyag igencsak erősít.

Kapcsolódó cikk:
6 szín, amit soha ne viselj! - Tönkreteszi a megjelenésedet! »

Dia

Skinny farmer Az elmúlt idők egyik legnagyobb slágere, hordta boldog-boldogtalan,  sajnos. Ehhez a farmerhez ugyanis tökéletes lábak és arányok szükségeltetnek. Ha szerencsés vagy, és ezek megvannak, akkor viseld nyugodt szívvel. Ha viszont nincsenek, akkor inkább mondj le róla.

Skinny farmer

Az elmúlt idők egyik legnagyobb slágere, hordta boldog-boldogtalan,  sajnos. Ehhez a farmerhez ugyanis tökéletes lábak és arányok szükségeltetnek. Ha szerencsés vagy, és ezek megvannak, akkor viseld nyugodt szívvel. Ha viszont nincsenek, akkor inkább mondj le róla.

Dia

Trapéz  A trapéznadrág a tévhittel ellentétben nem nyújtja az alakot, sőt. Akkor viselj trapézfazont, ha a testalkatod arányos.Kapcsolódó cikk:Aránytalan a testalkatod? - Pofonegyszerű, korrigáló divattippek »

Trapéz

A trapéznadrág a tévhittel ellentétben nem nyújtja az alakot, sőt. Akkor viselj trapézfazont, ha a testalkatod arányos.

Kapcsolódó cikk:
Aránytalan a testalkatod? - Pofonegyszerű, korrigáló divattippek »

Dia

Egyenes szár  A szélesebb, egyenes szárú farmer mindenkire illik. Legyél duci vagy piszkafa, viseld bátran. Lazább napokon hippis blúzzal, ha pedig nőies oldaladat akarod kidomborítani, akkor szűk felsővel.

Egyenes szár

A szélesebb, egyenes szárú farmer mindenkire illik. Legyél duci vagy piszkafa, viseld bátran. Lazább napokon hippis blúzzal, ha pedig nőies oldaladat akarod kidomborítani, akkor szűk felsővel.

Dia

A fiús nadrág  A szabás itt már tényleg fiús, egyszerű és egyenes. Ha combban van rajtad egy kis felesleg, akkor válaszd ezt a fazont. Nem kötelező edzőcipővel viselni.  Kapcsolódó cikk: 7 karcsúsító őszi divattipp testalkatra szabva »

A fiús nadrág

A szabás itt már tényleg fiús, egyszerű és egyenes. Ha combban van rajtad egy kis felesleg, akkor válaszd ezt a fazont. Nem kötelező edzőcipővel viselni.

Kapcsolódó cikk:
7 karcsúsító őszi divattipp testalkatra szabva »

Dia

Egyenes és szűk  Ha lábad nem vastag, viszont akad rajta egy kis nyújtanivaló, akkor válassz szűkebb, egyenes szárú fazont.   Kapcsolódó cikk: Így tűnj 10 centivel magasabbnak! - Divattippek kistermetűeknek »

Egyenes és szűk

Ha lábad nem vastag, viszont akad rajta egy kis nyújtanivaló, akkor válassz szűkebb, egyenes szárú fazont.

Kapcsolódó cikk:
Így tűnj 10 centivel magasabbnak! - Divattippek kistermetűeknek »

Dia

Magas derék  Ha van egy pici úszógumid, esetleg a hasad nem olyan lapos, mint szeretnéd, akkor válassz magas állású farmert. Szupernőies, ráadásul a hűvösebb időben megvédi a derekadat.

Magas derék

Ha van egy pici úszógumid, esetleg a hasad nem olyan lapos, mint szeretnéd, akkor válassz magas állású farmert. Szupernőies, ráadásul a hűvösebb időben megvédi a derekadat.

Dia

Amit inkább ne Szűk farmerhez ne viselj széles szárú cipőt, mert meggyűri és összenyomja a lábat.  Ha egyszerű farmert viselsz, akkor dobd fel az öltözékedet egy izgalmas felsővel vagy néhány kiegészítővel, de egy bő pólóval nagyon unalmas viselet.

Amit inkább ne

Szűk farmerhez ne viselj széles szárú cipőt, mert meggyűri és összenyomja a lábat.

Ha egyszerű farmert viselsz, akkor dobd fel az öltözékedet egy izgalmas felsővel vagy néhány kiegészítővel, de egy bő pólóval nagyon unalmas viselet.
Ezt is szeretjük
Fotó: