Ez lesz a farmerdivat ősszel
Képeken a legtrendibb darabok
Nem a színek és nem is a fazonok okozzák majd a legnagyobb meglepetést. Ideje stílust váltani!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén nem a színek és nem is a fazonok terén mutatkozik nagy változás az új szezonban, a tervezők nem titkolt vágya ugyanis, hogy alapjaiban megrengessék, és kifordítsák sarkaiból a megrögzött farmerviselési szokásokat. Volt idő, amikor a farmernadrág a sportos lezserséget és a lázadást szimbolizálta a divatban, később azonban bedarálták a mindennapok, így többé nem kaphatott kimenőt, hiszen fontos alapdarabbá lépett elő. Az őszi trendek a régi gyökerekhez térnek vissza, mikor a farmer még jelentéssel bírt, mert stílus és életérzés társult hozzá.

Ennek fényében a nőies irányzatok átadják a helyet a sikkes szoknyáknak, ruháknak és szövetnadrágoknak, csupán a színes verzióit köszöntik szívesen. A klasszikus kék farmerek pedig visszakapják hőn áhított vagányságukat.

Ez lesz az új farmermódi

Könnyű lesz kiigazodni az új trendeken, hiszen a megszokott fazonok megmaradnak, csupán az energikus színek fordulnak át ősziesebb hangulatba. Továbbra is elsőbbséget élveznek a szűk megoldások, de az egyenes szárú és trapézszabású darabok úgyszintén visszakacsingatnak az őszi-téli szezonban. A nyári fagylaltszíneket felváltják a narancsos, rozsdás, bordós és okkeres avartónusok, ezek mellett pedig a királykék és szilvakék, a keki, menta és levélzöld, valamint a meggy és pipacsvörös kap uralkodó szerepet a palettán.

A legszebb divatszínek ősszel

Az ősz legmeglepőbb divatszínei >>
Gyönyörű ruhák pirostól a bordóig >>
Színes szettek, vidám őszi hangulatban >>
Még több divatötlet és stílustipp a Retikül.hu-n >>

Újra divatos lesz a felhajtott vagy inkább hanyagul feltűrt nadrágszár, amivel nem árt vigyázni, mert bokacsizmával, magas szárú cipővel kombinálva különösképpen megrövidítheti a lábakat. Ha nincs kedved hajtogatni, kurtább szárú farmert is vehetsz, mert a kapriváltozat éppúgy megjelenik a kínálatban.

Az állatmintás kreációk sem vonulnak még ki a trendekből, illetve a tyúklábminták és a márványkoptatások szintén felélednek hamvaikból, hogy megfűszerezzék a vagány, extravagáns stílusokat. Ha van rajtad egy kis felesleg, légy óvatos, mert rengeteg a kövérítő részletelem, viszont meg lehet találni azokat a fazonokat és színeket, melyek nem ártanak az alakodnak.

Képeken a globális őszi farmertrend!

Nézd meg, milyen irányt vesz a farmerdivat, hogyan és mivel viseld a kedvenc fazonodat, illetve milyen mintákkal és színekkel bánj óvatosan!

Ezt is szeretjük