A legnőiesebb ékszerek őszre, amik energiával töltenek fel
Ha ezeket viseled, sokkal könnyebben veheted az eléd gördülő akadályokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak tavasszal, hanem az őszi időszakban is rád törhet valamiféle fáradtság, mely rossz hatással lehet a közérzetedre, meggátolhatja, hogy jól teljesíts a munkahelyeden.

Hallottál már az ezoterikus ékszerekről? A hűvösebb évszak beköszöntével kapóra jön az általuk nyújtott plusz segítség. Felélesztik benned a pozitív energiákat pusztán azzal, hogy viseled őket: optimistává, ezáltal sikeresebbé is válsz tőlük.

A kristályok energetizáló ereje

Egyes kristályok nem csupán szépek, de a kitartásodra, a belső erődre is pozitív hatással vannak. A citrin önbizalmat kölcsönöz, a gránát feléleszti a belső energiákat, a zöld jade erőt és kitartást sugároz, az ametiszt pedig inspirál.

A FeminaShopban számos gyönyörű, minőségi tanúsítvánnyal rendelkező kristályos ékszert fedezhetsz fel, melyekhez ráadásként ajándék díszdobozt is kapsz.

Sikerek bevonzása az ékszereiddel

Azok az ékszerek, amelyek a pozitív gondolkodást erősítik benned, meghozzák számodra a sikereket. Biztosítsd ezeket magadnak és a környezetednek is: hordj olyan darabokat ősszel, melyek segítenek átlendülni a nehézségeken, eredményeket elérni az iskolában és a munkahelyen.

A siker technikái - Jegyek korlátozott számban!

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra vendége ezúttal Alföldi Róbert lesz, akivel segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

További ezoterikus ékszereket, szobrokat, valamint nepáli füstölőket is nézhetsz, ha erre a linkre kattintasz!

Ezt is szeretjük