Pillantás Hollywoodból a hétköznapokba
A soros pilláktól a könnyed és természetesnek ható LuXLash-ig
Így lesznek csábító szempilláid. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is gondoltál már arra, bárcsak hosszabb, dúsabb és sűrűbb szempilláid lennének – olyan, amilyet a címlapokon, a filmvásznon látsz. Habár azért valahol sejted, azok nem valódiak. Vagy mégis?

Hiszen olyan természetesnek tűnnek. Jó hír: a csábító szempilla ma már nem álom többé.

Sztárok privilégiuma

Az első műszempilla természetesen Hollywoodban készült, az amerikai némafilmrendező Griffith kért fel egy parókakészítőt, készítsen Seena Owen számára egy műszempillasort. Mára a gyártó és a rendező nevét is homály fedi, a műszempilla azonban önálló életet kezdett élni. Természetesen hosszú évek teltek el, mire a moziból, a kifutókról és a színpadról a hétköznapi emberig eljutott és elérhetővé vált a szempillahosszabbítás.

Soros, tincses, szálas

Az első soros pillák után megjelentek a tincses pillák, melyek elődjeiknél már jóval természetesebb hatást nyújtottak. Ezek azonban korántsem voltak tartósak és bizony nem nyújtott szép látványt, ha egy-egy tincs kihullott. Igazi áttörésnek számított, amikor Amerikában megjelent az első professzionális szálas szempilla: a természetes pillához egyetlen szál műszempillát ragasztanak egy speciális ragasztóval.

Ez az eljárás hazánkban háromdimenziós szempillaként került be a köztudatba.

Kiváló minőségű termékek

Ahhoz, hogy a szempillahosszabbítás manapság egyre több szalonban szinte alapszolgáltatássá nőtte ki magát, a professzionális szempillahosszabbító márka, a LuXLash is tevékenyen hozzájárult. Sikerének és népszerűségének titka a termékek kiváló minőségében rejlik – a LuXLash szempillák viselése olyan könnyed, mintha a saját pilláid lennének.

LuXLash arca – Miss Universe Hungary

Ezt a véleményt osztják a nyár eleji Szépségkirálynő választás jelöltjei is, köztük Kárpáti Rebeka, aki a Miss Universe Hungary cím birtokosa lett. Rebeka, az első számú udvarhölgy ezzel egyúttal a LuXLash arcává is vált; koronázása után nem sokkal meg is kapta gyönyörű szempilláját, mely szép cicás szemét – hozzá illően - természetes módon kihangsúlyozza.

Egyedi styling

A szép pillasor elkészítéséhez elengedhetetlen a szempilla-stylist szakmai tudása is. Fontos, hogy mindenki a saját szeméhez illő, egyedi pillasort kapjon, amely valóban kiemeli a szemét - ahogy a jó frizura is előnyösen befolyásolja arcunkat. Egyedi stylingot pedig a professzionálisan képzett LuXLash-sylistok tudnak.

Miért a LuXLash?

Mert a LuXLash pillák kis súlyú, könnyed pillák. Kiképzésük követi a természetes pillaszál kiképzését, ezáltal természetes hatásúak. A LuXLash szempillákkal azonban az extrém igények is valóra válhatnak.

Ha kedvet kaptál, és kipróbálnád miként hangsúlyozza szemedet a LuXLash szempilla és gyönyörű, csábos tekintetet szeretnél, keresd a LuXLash termékekkel dolgozó szalonokat – ehhez használd a luxlash.hu oldalon található Szalonok fül szalonkereső alkalmazását.

A szépségipar kurrens szakmája – légy szempilla-stylist!

Ha szívesen elsajátítanád a szakmát, jelentkezz a LuXLash tartós szempillahosszabbító tanfolyamára. A tanfolyam azoknak ajánlott, akik szeretnék elsajátítani a kozmetika egyik legkeresettebb szolgáltatását, rendelkeznek szépérzékkel, szeretnek látványosan, eredményesen dolgozni és sok elégedett, visszatérő vendéget szeretnének.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2489729&banner=2489731&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük