Rácáfolt az orvosok jóslatára a Down-szindrómás lány: sikeres modell lett, és minőségi életet él

A 16 éves, Down-szindrómás Kennedy ma már sikeres, magabiztos fiatal nő: táncol, modellkedik, és színésznőként is bontogatja szárnyait.

Kennedy Garcia, a Down-szindrómás modell
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Kennedy Garcia a tökéletes példa arra, hogy szinte semmi sem lehetetlen, és attól, hogy mások kételkednek benne, még nem szabad feladni a céljaidat. Ő ugyanis nemcsak az orvosokra cáfolt rá, hanem azt is megmutatta, hogy bár nem olyan, mint a legtöbb modell, ugyanúgy lehet sikeres.

A most 16 éves Down-szindrómás lányról születése után azt mondták az orvosok, hogy képtelen lesz minőségi életet élni. Szüleinek az örökbeadást javasolták, illetve azt, hogy válasszanak gyermekük számára egy intézetet, és bízzák az ápolókra az ellátását.

Sikeres modell a gyönyörű Down-szindrómás lány

Édesanyja és édesapja teljesen összetörtek a doktor szavai hallatán, azonban egy szülésznő másnap elmesélte nekik, hogy ő is egy Down-szindrómás lány anyja, és fényesebb jövőt festett a szülők elé. Nem adták örökbe, hanem felnevelték szeretett gyermeküket, miközben Kennedynek a leukémiával és a bénulás esélyével is szembe kellett néznie. Végül azonban felépült, családja pedig mindent megtett azért, hogy fejlesszék, inspirálják és motiválják őt. Édesanyja elszánt volt, tudta, hogy lánya sokkal többre hivatott, és igaza is lett: segítségével a gyönyörű Kennedy ma már nemcsak hogy minőségi és teljes életet él, de fényes modellkarrierrel is büszkélkedhet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/kennedyjean04.

Ezt is szeretjük