Az 5 legdögösebb férfitapasztó illat
Pár csepp a füled mögé, egy leheletnyi a csuklódra és a hajadra ezekből a parfümökből, és már indulhat is a csábítás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az illatok mindig is a szexualitás részei voltak, bár régebben inkább az ember saját bőre volt a vonzó. Az ókortól azonban már szinte mindenki illóolajos kencékkel bolondította meg az ellenkező nem tagjait.

Férfiak és nők tehát egyaránt használtak illatszereket, sokszor a higiénia hiányának elfedésére.

Az évszázadok során egyre finomabbá váltak a technikák, melyekkel kinyerték a virágokból, növényekből és egyéb alapanyagokból az illatesszenciákat.

Mára az illatipar is követi a divatot, így a legnagyobb parfümházak és divatmárkák minden évszakváltáskor előállnak az új illatkollekcióval.

Ősszel mindig intenzívebbek az illatok, melegebbek az aromák. Ezúttal - a szürke időjárást kicsit forróbbá varázsolandó - kifejezetten érzéki, csábító parfümöket választottunk, melyeknek egy pasi sem tud majd ellenállni.

Pajkos lányoknak

Ha rejtőzik - nem is olyan mélyen - benned egy jó nagy adag huncutság, akkor a hidegben válaszd a Nina Ricci új illatát, a Ricci Ricci-t.

A sötétrózsaszín üvegben megbújó parfüm a fás és virágos kategóriába tartozik, pajkos, ugyanakkor nagyon is romantikus, kifejezetten városi lányoknak készült, akik nem engedik, hogy beszippantsa őket a tömeg szürkesége. Különleges illatösszetevője az estike, ez a szerény fehér virág, mely alkonyatkor kezd el illatozni. Ehhez csatlakozik a rebarbara, a májusi rózsa, a szantálfa és a pacsuli. Az 50 ml-es kiszerelés ára 17 800 forint.


Amitől nő egy nő

Titokzatos, érzéki, kacér, mégis kislányosan ártatlan. Ha magadban is felfedezel hasonló jegyeket, akkor erősítsd meg ezeket a férfiőrjítő tulajdonságokat az új Dolce&Gabbana-illattal, a Rose The One-nal. A vidám, jó kedvre csábító parfümnek lehetetlen ellenállni. Az illat arca, Scarlett Johansson tökéletesen megtestesíti a nőt. Tegyél pár cseppet te is ebből az érzékien rózsás parfümből a stratégiai pontokra, és máris úgy érezheted, hogy mesevilágba csöppentél. Hát még a szerencsés, aki közelről érezheti rajtad. Az 50 ml-es parfüm ára 23 ezer forint.


Keleti rózsa

Ha kedveled az intenzív illatokat, akkor melegen ajánljuk neked a Chloé Intense-t. A könnyedség és rejtélyesség, a természetes báj és bujaság mind-mind része a Chloé illatának. A bódító rózsát pezsdítő piros bors, szantálfa és tonkabab teszi érzékivé, illetve ad egy kis orientális mellékzöngét a rafináltan érzéki illathoz. A púderes rózsaillat nőies, friss és szexi, viselőjét ellenállhatatlanná teszi. Heves reakciót válthat ki az ellenkező nem tagjaiból. Az 50 ml-es parfüm ára 22 900 forint.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ősi utakon

A francia L'occitane ma is hagyományos módszerekkel dolgozik. Notre Flore - a mi virágunk - nevű illatsorozatuk a parfümkészítés hőskorát idézi. Ha szereted a visszafogottabb változatokat, akkor válaszd a diszkréten csábító Iris-t. A gyönyörű kék üvegbe töltött illat a virágos kategóriába tartozik, mégis inkább púderes érzetet hagy az orrban. Ha nem vágysz friss harsányságra, a virágokról azonban nem tudsz lemondani, akkor az Iris a te illatod. A sorozatban még négy másik tiszta virágillat található, neroli, jázmin, mirtusz és cédrus. A 75 ml-es parfüm ára 14 850 forint.


Magabiztos hölgyeknek

Az önbizalomnál nincs is szexibb. Az, aki bízik magában, a nőiességében, lehengerlő. Ilyen nőknek való az Esteé Lauder Sensuous illata. A fás jelleg általában a férfiparfümökre jellemző, az Esteé Lauder azonban most virágba burkolta a meleg, fás jegyeket, és hihetetlenül nőiessé varázsolta azokat. Szantálfa, feketebors, lédús mandarin keveredik ebben a nyugodt nőiességet árasztó illatban, melyet a nektárszerű méz fog össze. Az aranyló rózsaszín üveg csak fokozza a nőiesség érzetét. Az 50 ml-es kiszerelés ára 15 900 forint.

Ezt is szeretjük