Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)
Megújult a dm active beauty pontbeváltás menete, így ezentúl még nagyobb kedvezményeket zsebelhetsz majd be.

Névtelen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadilábon állsz a PIN-kódokkal? Akkor mindenképp olvass bele cikkünkbe, melyből megtudhatod, hogy miért is lesz nagyon fontos egy bizonyos PIN-kód észben tartása a közeljövőben.

Ha te is odavagy a pontgyűjtő akciókért, akkor valószínűleg már ismered a dm törzsvásárlói programját, az active beauty programot. Ezzel a kis kártyával már eddig is rengeteg pénzt megspórolhattál, most azonban teljesen megújult a pontbeváltás menete, így ezentúl még nagyobb kedvezményeket zsebelhetsz majd be.

Az active beauty kártya tulajdonosaként csak jól járhatsz, hiszen minden levásárolt 300 Ft után egy pontot írnak neked jóvá. Sőt! Ha vásárlás előtt aktiválod az Online Kuponközpontban a többszörös pontra jogosító kuponokat - melyek vonatkozhatnak konkrét termékekre, márkára vagy akár termékkörre is -, akkor hihetetlenül rövid időn belül rengeteg pontot gyűjthetsz össze.

És most jön a legjobb rész: március 1-től akkor válthatod be összegyűjtött pontjaidat kedvezményre, amikor csak szeretnéd, egy pontot 3 Ft kedvezményre tudsz beváltani. Nincs más dolgod, mint vásárláskor megadni a kasszánál kihelyezett kijelzőkön a PIN-kódodat, és meghatároznod, hogy mennyi pontot szeretnél beváltani. 

Elfelejtetted az active beauty kártyádhoz tartozó PIN-kódot? Pánikra semmi ok, hiszen többféleképpen is megújíthatod: ha regisztráltad e-mail címedet, akkor a www.payback.at/hu/elfelejtett-pin-kod oldalon igényelhetsz új kódot, ha pedig nem, akkor a +36 1 677 7364-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatot hívhatod ezzel kapcsolatban. A dm üzleteiben pedig munkatársaink segítségével is könnyedén hozzájuthatsz az új PIN-kódodhoz.

Ezt is szeretjük