6 káprázatosan szép ajándék diplomaosztóra, 20 ezer forint alatt
Gyönyörű ékszerek, sikert hozó tárgyak a nagylánynak. Nézd meg most az akciós szépségeket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A diplomaosztóra szeretnél valami különlegeset ajándékozni, de nem tudod, hogy mi is lenne az, aminek örülne a friss diplomás? Az ékszer vagy egy sikert hozó, pozitív energiákkal átitatott szobor tökéletes választás lehet. De milyet is válassz, ha 20 ezer forintot szánsz most az ajándékra? Segítünk!

Az ezüst ékszer kifinomult csillogásával, egy gyönggyel vagy csiszolt kristállyal kiegészítve roppant nőies viselet, amely kihangsúlyozza viselője szép és fiatal karakterét, komolyságát. Ez az az ékszer, amelyet munkába is bátran felvehet majd a megajándékozott, és egy életen át viselheti, visszaemlékezve a diplomaosztó pillanataira.

Porcelán ékszerszettek

A fehér porcelánból készült ékszerek különlegességgel párosulnak, és a nemes aranyozott díszítéssel viselőjük kifinomultságáról vallanak. Ha ékszerszettben ajándékozod, és a friss diplomás csak ezeket viseli egy elegáns ruhával, akkor méltóképpen kiegészítheti azt a magabiztos fellépést, amilyet az egyetemre, főiskolára való jelentkezésekor elérni igyekezett.

A 6 legszebb, nőiességet sugárzó és sikert hozó ajándék

Az alábbi hat ékszer és szobor méltó emléke lesz a nagy eseménynek, így akármelyiket is választod, nagy örömet szerezhetsz vele.

Ezt is szeretjük