Cicifix-típusok, melyek nagyobbnak mutatják a melled

Domboríts nagyot a legtrükkösebb melltartókkal, melyek garantáltan feltuningolják a látványt!

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A téli partiszezon idején a rafinált, kivágott ruhácskáknak köszönhetően ismét előtérbe kerülhet a dekoltázsod, így nem árt kezelésbe venni, vagyis gömbölyítő kosárba helyezni az idomaidat.

A fájdalommentes mellnövelő hadműveletnek számos fortélya van, természetesen mindegyik alapja egy megfelelő tartást biztosító, mellformáló hatással bíró cicifix, mely nemcsak helyreigazítja a gravitáció áldozatául esett domborulatokat, hanem a méreteidet is megtoldja optikailag.

A legismertebb trükk a szivacsos pushup-betét, melynek berobbanása óta minden nő tudja, hogy kis cici nem létezik, csak rossz melltartó. Ám ezen kívül is számos lehetőséggel kecsegtetnek a női titkokat rejtő fazonok, melyek a dúskeblűek számára is tartogatnak olyan megoldást, mellyel ízlésesen polcolhatják fel a büszkeségeiket, ha csupán a tartás hiánya vagy a megereszkedett forma áll az útjába annak, hogy önbizalomtól duzzadjon a mellkasuk. Ismerd meg a legcsalafintább melltartószabásokat, és zsebeld be a bókokat!

A sokoldalú balconnet

A francia nők nagyon dörzsöltek, ha a külsejükről van szó, így érdemes eltanulni tőlük nagy múltú trükkjeiket, különösen, ha mellbedobás a tét. Mivel a balconnet szó jelentése az erkélyből indul ki, nem nehéz rájönni, hogy az efféle szabású melltartók premier plánba helyezik, és megemelik a ciciket. Kialakításuk révén a legtöbb dekoltázshoz alkalmasak, különösen a mélyebb vagy szögletes ruhakivágáshoz tudnak tökéletesen idomulni.

A fazon kicsi és közepes mellméretekhez egyaránt ajánlott, főleg abban az esetben, ha a cicid már veszített formájából, vagy természetéből adódóan körte alakkal bír. Mivel ezt a típust lágy ívű, félkosaras fazon jellemzi, leginkább alulról, merevítőkkel támogatja az idomaidat, amitől sűrűbb, gömbölydedebb hatást keltenek. Ha az a célod, hogy helyrerakd rakoncátlan domborulataidat, olyat válassz, melynek az alsó része megerősített, vagy a kosaraiban egy belső, alátámasztó pánt rejtőzik, ami úgy funkcionál, mintha láthatatlan kezek tartanák a melleidet.
Kisméretű cicikre pedig azért ideális, mert a kagylószerű kosárformáknak köszönhetően ez a fazon a legapróbb idomok sziluettjét is képes követni, vagyis szépen ráfekszik a dombocskákra, és nem lesz olyan érzésed, mintha mozgás közben lebegne rajtad a melltartó. Ám a szivacsos, félkörívű betét a te esetedben mindenképp elengedhetetlen, hiszen az garantálja számodra, hogy a mély kivágásban ne vesszenek el a kebleid, hanem a dúsabb részt megemelve, ízlésesen kidomborodjanak.

Félkosaras cicifixek

Nem minden melltartó balconnet, ami félkosaras, ugyanis ez a gyűjtőnév olyan megoldásokat is magában foglal, melyek oldalról is megtámasztják az elkanászodott idomokat, illetve egyes darabjaik formázóvarrásokkal optimalizálják a látványt.

Ebbe a kategóriába tartoznak a mély, V-alakú kivágással rendelkező, merevítős fazonok, valamint a szélesebb szögben dekoltált és a rétegelt szabású kreációk.

Ha kimondottan hetykék a büszkeségeid, de egymástól távol ülnek, olyan típusok közül válogass, melyek oldalt magasan futó ívekkel rendelkeznek, ezáltal összeterelik, és dúsabbá varázsolják a domborulatokat. A félkosaras melltartók a körte alakú keblekkel is csodát művelhetnek, ha alul megfelelő merevítéssel szállnak harcba a gravitációval. Amennyiben keblek terén bőkezűen bánt veled a természet, és csupán a kerekded forma elérése, valamint a feltuningolt tartás a célod, a keskeny, félkörben elhelyezkedő párnákra fókuszálj, ne a teljesen kibélelt kosarakra. Szerényebb ciciken azonban az utóbbi megoldások mutatnak jól.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szuper push up melltartók, nem csak kis mellekre

A mellnövelő cicifixek koronázatlan királyai a szokványos, szivacsos alátámasztáson túl egyre több csalafintasággal lephetnek meg. Léteznek most már olyan profi kialakítások is, melyekben zselés betét gondoskodik a természetesen gömbölyded, észbontóan domborodó látványról, ami a legkisebb ciciket is képes egy plusz mérettel kikerekíteni. Mindezt nyakba csatolható pántokkal, esetleg egy elöl kapcsos fazonnal teheted teljessé, ami garantáltan összetömöríti és felpolcolja a rejtőzködő idomaidat, ezáltal szembetűnő lesz a változás.

Közepes mellméretre azonban csak a félkosaras kipárnázás ajánlott, mert a túlzásba vitt pushup-hatás hivalkodóvá és közönségessé teheti a dekoltázsod.

Ezt is szeretjük