Ennél hülyébb cipőt már rég nem láttunk
Mégis vannak, akik hordják
Szépnek egyáltalán nem lehet nevezni ezt a különleges szandált, ám nem is ez volt a cél.

nagykep?cikkid=164411&kep=meglepodott no-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Teva cipőmárka régóta híres egyszerű, sportos és praktikus szandáljairól, melyek éppen kényelmességük miatt nagy népszerűségnek örvendenek. Furcsa kreálmány született azonban, amikor a gyártó a báránybőrből készült lábbelikre szakosodott UGG márkával közös cipőt alkotott.

Furcsa ötletnek tűnik - és valóban az is - a szandálokat báránybőrrel és puha szőrmével házasítani, hiszen a nyitott darabok tipikusan inkább nyári viseletként funkcionálnak. Ezt azonban a márkák tervezői teljesen figyelmen kívül hagyták, és mindent hozzáadtak a lábbelikhez, amiben a két cég remekel.

Egy nagyon szerencsétlen szandál

A kollaboráció eredménye egy elöl és oldalt nyitott szandál a Teva klasszikus szíjaival, melyeket hátul és a lábfej tetején vastag, szőrmés báránybőr tesz teljessé. Nehéz elképzelni, hogy ezt a lábbelit milyen időjárási körülményekre szánták az alkotók, hiszen félcipőnek túl lyukacsos, melegben viszont túl bundás.

A széria második tagja a csizma és a szandál különös hibridje, mely szintén nagyon kényelmesnek tűnik, ám aligha hordható praktikusan. A két cég a cipők szlogénjéül a Suspend your disbelief, azaz tartsd vissza a hitetlenkedésed mondatot választotta, ám nehéz ezt megtenni a praktikum teljes hiányát és a cipők különös külsejét látva.

A lábbelik beszerezhetőek a Teva és az UGG weboldalán keresztül, ahol a szandál 175 dollár, azaz mintegy 48 ezer forint, míg a magasabb szárral rendelkező csizmaféleség 225 dollár, tehát nagyjából 62 ezer forint.

A nők szexinek hiszik, a férfiak utálják

Ha az a kérdés, mi áll jól egy nőn, sajnos nem mindig egyezik meg a két nem véleménye. Megmutatjuk, mely ruhadarabok esetében gondolják azt a nők, hogy szexi, noha valójában a férfiakat kimondottan utálják!

Ezt is szeretjük