Új kezelések a fiatalabb külsőért (X)

Már nem feltétlenül kell rögtön sebészkés alá feküdni, ha tenni szeretnénk az öregedés ellen. Akár félórás kezeléssel látványos eredmény érhető el.

WabererEsztetika KV 2100x1400
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már nem feltétlenül kell rögtön sebészkés alá feküdni, ha tenni szeretnénk az öregedés ellen. Akár egy félórás kezeléssel látványos eredmény érhető el, de nem mindegy, hogy milyen környezetet és szakembert választunk. A Wáberer Esztétikai Centrumban (WEC) klinikai színvonal és profi szakembergárda várja a fiatalodni és szépülni vágyókat, akik akár két megbeszélés között, ebédszünetben is válogathatnak a szépészeti szolgáltatások széles palettájáról.

Öregedésgátló, bőrfiatalító kezelések

Sokszor tapasztaljuk, hogy a bőrünk változása, az öregedés jelei ellen idővel már nem igazán tudjuk hatékonyan felvenni a harcot, de jó hír, hogy bizonyos kezelésekkel, eljárásokkal késleltethetjük az idő múlását, tovább megőrizhetjük bőrünk feszességét, üdeségét. Közel két éve fektettük le a Wáberer Esztétikai Centrum alapjait, ahol a mell-, kar-, has- és combplasztikán át az intimplasztikáig számos szépészeti és rekonstrukciós beavatkozás elérhető. A karácsony közeledtével pedig bővültek az esztétikai kezelések, és már számos feltöltési lehetőség közül lehet válogatni.

- A különböző plasztikai sebészeti módszerek kiválasztásánál fontos szempont, hogy a lehető legnagyobb összhangra törekedjünk, a cél mindig, hogy az eredmény minél természetesebbnek hasson - mondja dr. Bene Ruzsena, a Wáberer Esztétikai Centrum sebésze, plasztikai és égéssebész szakorvosa.

Dr. Bene Ruzsena plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos
Dr. Bene Ruzsena plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos

Aki azonban műtét nélkül szeretne szépülni, ma már számos orvosesztétikai szolgáltatás közül válogathat. Egyre népszerűbbek a hialuronsavas arcfeltöltések és botoxkezelések, amelyek alkalmazásával - a megszokotthoz képest rövidebb idő alatt - szembetűnő változás érhető el. Így akár ebédszünet alatt éveket fiatalodhatunk, és nincs szükség hosszas regenerálódásra, pihenésre - az eredmény azonnali és tartós. Az ünnepek közeledtével még nagyobb az igény arra, hogy a karácsonyfa előtt állva, szeretteink körében tündököljünk, ezért sokan ilyenkor szánják rá magukat, hogy kiválasszák a számukra legideálisabb eljárást.

- Az arcfeltöltések, botoxkezelések nagy előnye, hogy rövidebb idő alatt tartós változást érhetünk el, ugyanis a kezelést követően gyorsabban regenerálódik a bőr, nincs szükség pihenésre, rögtön visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez - foglalja össze az új eljárások lényegét a szakorvos.  

Dr. Trévidic Thibault plasztikai és égéssebész szakorvos
Dr. Trévidic Thibault plasztikai és égéssebész szakorvos

- A botoxkezelések főleg a 35-55 év között korosztály körében népszerűek, s az egyik legbiztonságosabb eljárásnak számítanak. Az orvosesztétikán túl az ideggyógyászatban is használják, például fejfájás, migrén kezelésénél - magyarázza dr. Trévidic Thibault, a Wáberer Esztétikai Centrum plasztikai és égéssebész szakorvosa, aki Párizsban is gyakran alkalmazza ezt az eljárást.

- Itthon főleg a két szemöldök közötti ránc korrigálást kérik a páciensek, akik egy húszperces kezelést követően, szövődmény nélkül élvezhetik a látványos eredményt, ami akár fél évig is kitart - mondta a szakorvos.

Biztonságos körülmények között fiatalodni

A két szakember számos sikeres műtéttel, több rekonstrukciós eljárással és több évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött azonban azt mondja, nem mindegy, hogy milyen helyet választunk, ha biztonságos körülmények között szeretnénk szépülni, fiatalodni.

A Wáberer Esztétikai Centrumban külföldi tapasztalattal rendelkező szakértő orvoscsapat személyre szóló tanácsokkal várja az érdeklődőket. A műtétek és a kezelések prémium környezetben, a Budai-hegység szomszédságában, nyugodt és diszkrét környezetben történnek. Ennek köszönhetően a páciensek a lehető legkisebb megterheléssel térhetnek vissza mindennapi tevékenységeikhez.

Természetesen minden kezelést és beavatkozást alapos konzultáció előz meg, és minden páciens esetében a valós elvárásokat szem előtt tartva igyekszik a szakértői csapat teljesíteni a kívánságokat. A műtétek, kezelések a nemzetközi standardoknak megfelelő szövetbarát anyagokkal, a legújabb operációs technikákkal valósulnak meg, a cél mindig a természetes megjelenés. 

WabererEsztetika KV 840x560

Sok minden múlik az első benyomáson: megjelenésünk az élet minden egyes pillanatában hozzátesz vagy elvesz magabiztosságunkból. A fiatalság mulandó, de a Wáberer Esztétikai Centrum segít megőrizni. Ha még az ünnepek előtt szeretne megújulni, szeretettel várjuk, a szabad időpontokról érdeklődjön honlapunkon vagy telefonon.

(Képek forrása: Wáberer Esztétikai Centrum)

Ezt is szeretjük