Megfullad a bőr, ha így választasz kozmetikumot, ám ezektől az elixírektől még a lélek is megnyugszik (x)

Már a bemutató videóból is árad a zen nyugalom. Olvass a Vintage Beauty szalon csodás szérumairól!

vintagebeauty1
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bőr elsődleges funkciója a védelem. Igazi csatatér, amely a legkülönbözőbb ellenségekkel kell, hogy felvegye a harcot úgy, hogy a működéséhez szükséges optimális állapot minél kevésbé sérüljön. A verejték, faggyú, sejttörmelékek, szaru, por, piszok, vegyszerek, UV-sugárzás, mechanikai ingerek mind-mind befolyásolják a bőr érzékeny egyensúlyát.

Ha védekezőképessége sérül, elváltozások garmadáját tapasztalhatod, amelyek enyhébb esetekben pusztán a bőrön jelentkeznek, hosszú távú kedvezőtlen behatás esetén azonban az egész szervezet működésére hatással lehetnek. 

A naponta használt különböző kozmetikai termékek jó nagy részében fellelhető, megszámlálhatatlan mennyiségű, gyakran meghatározhatatlan eredetű komponensféleség az egyik legjelentősebb eróziós faktor a bőr számára.

A rosszul megválasztott kozmetikum hatása

Az Év szalonjának választott  Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet is az esetek 70-80%-ában olyan bőrelváltozásokkal keresik fel a vendégek, amelyek tudatos és fegyelmezett bőrápolással, továbbá tiszta kozmetikumokkal megelőzhetőek lettek volna. Könnyen belátható azonban, hogy ha a fogyasztók csak a konvencionális kozmetikai ipar által felkínált, hangzatos, ám legjobb esetben legfeljebb nem ártalmas kozmetikumok közül választhatnak, ők egyáltalán nem okolhatóak a következményekért. 

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet munkatársai hosszú évekig keresték mindennapi kozmetikai tevékenységükhöz azt a kozmetikai brandet, amely tiszta, hatásos és minden szempontból kompromisszummentes. A sok-sok kijózanító csalódás után úgy döntöttek, hogy maguk alakítják ki azon termékeket, amelyekben megkérdőjelezhetetlenül hisznek.  

Kiváló vegyészmérnökök és a Vintage Beauty brand tulajdonosa, Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus kooperációjában, másfél év kísérletezés, tesztek és minták tömkelege után került piacra a minden szempontból egyedi tisztaságú és hatékonyságú Vintage Beauty Kozmetikai termékcsalád, melynek problémamegoldó szérumai - gyulladáscsökkentő, regeneráló, nyugtató elixírek - egyedüli magyar kozmetikumokként 2017-ben elnyerték az Ecocert francia, globális biominősítő szervezet organikus minősítését.

A legérzékenyebb bababőr is hálás lesz érte

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben e saját fejlesztésű, magyar termékekkel végzik a kozmetikai test- és arckezeléseket. Vendégkörük majd 100%-a Vintage Beauty termékeket használja bőrére otthon, a napi ápolás során is, egyénileg meghatározott protokoll és összetétel szerint.  

A termékek tiszta, növényi komponensei alkalmassá teszi őket akár a legérzékenyebb bababőrök kíméletes ápolására is, de kielégítik az örök fiatalságot kereső páciensek elvárásait is. A Vintage Beauty kozmetikumok összeállításánál vezérfonalként azon leggyakoribb bőrproblémák álltak, amelyekkel a szalontevékenység során a szakemberek találkoztak. A termékek komponensei kizárólag bioforrásból származó aromavizek, olajok, növényi kivonatok. Készítésüknél elsőrendű szempont a tisztaság és a valóban hatékony problémamegoldás volt. 

Tevékenységükkel bizonyosan hozzájárulnak ahhoz, hogy a szépészeti termékek féligazságokkal és marketinglózungokkal teleaggatott, harsány világában egyre egyszerűbb legyen megkülönböztetni a hamisat az igazitól. 

A termékek jelenleg kizárólag három helyen érhetőek el, Zólyomi Zsolt parfümőr Ritz-Carlton Hotelben működő parfümériájában, a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben - lll. kerület, Budapest, Nánási út 40/a -, továbbá Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet webáruházában.

Ezt is szeretjük