Fiatalodj te is 15 évet egy nap alatt
Megmutatjuk, hogyan!
Nem kell plasztikai sebészhez rohannod és kés alá feküdnöd a fiatalításhoz. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell elfogadnod az idő múlását! A kor előrehaladtával a kollagén- és elasztinrostok száma csökken, a szalagok, izmok gyengülnek, a bőr megereszkedik. Ez a folyamat a HIFU - High Intensity Focused Ultrasound - nagy intenzitású fókuszált ultrahang - technológiával visszafordítható.

A HIFU kezelések nagy népszerűségnek örvendenek mind magyar, mind nemzetközi hírességek körében is.

Az ultrahang már sokszor bizonyított

Az ultrahangot már évtizedek óta használják a gyógyászatban, és az esztétikai kezeléseknél sem ismeretlen. Az egyik legkeresettebb alakformáló kezelés, az UltraContour népszerűségét annak köszönheti, hogy képes fájdalmas műtét nélkül a végleges zsírbontásra.

HIFU műtét nélküli arcliftingkezeléseket jelenleg még nagyon kevés helyen végeznek Magyarországon, azonban az érdeklődés egyre nő irántuk, köszönhetően látványos, gyors és tartós eredményeiknek. Ennek a technológiának a továbbfejlesztése a HIFU második generációja, a UTIMS mikrofókuszált ultrahangkezelés.

A Bársony Orvos-Esztétika kezelései között elérhetővé vált ez a prémium kategóriás arcfiatalítás, amely tökéletes választás mindenkinek, aki szeretné bőrét műtét nélkül fiatalítani és feszesíteni.

Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy az ultrahanggal egészen mélyen, akár az izomfelszíni rétegben is lehessen kezelni, ahová semmilyen más non-invazív eljárás nem tud eljutni. Garantált a láthatóan feszesebb, rugalmasabb bőrkép és a hosszú távú hatás. A precízen meghatározott fókuszpontú ultrahanghullámok a bőr meghatározott rétegében 65 ̊C-fölötti hőmérséklettel elősegítik a kollagén- és elasztinrostok termelődését.

Az eljárás 35 év felett a bőr megereszkedésének megelőzésére, 45 év felett pedig a már megereszkedett bőr megemelésére szolgál. Az arcbőr újra feszes és rugalmas lesz a kezelés hatására.

Kiváló választás a UTIMS HIFU arclifting bőrfeszesítésre és a megereszkedett bőr megemelésére, nemcsak az arcon, hanem a toka és a dekoltázs területére is.

Látványos eredmény egyetlen kezeléssel

A látványos hatásért cserébe nem kell vállalnod a műtéti beavatkozásokkal együtt járó kellemetlenségeket, a lábadozást, a műtéti hegeket, nincs fájdalom, és nem sérül a bőr felszíne.

A viszonylag magas ár elfogadható, hiszen csak egy kezelésen kell részt venni, és a hatás akár két évig is tart. Megnyugtató az is, hogy megmarad az arc természetes formája, és nem utolsó szempont az sem, hogy egy nagyon biztonságos, precíz fókuszpontot biztosító kezelésről van szó. A kezelés után már azonnal látható a változás, de a hosszú távú hatás körülbelül két-három hónap alatt alakul ki.

Az UTIMS kezelés előnye, hogy a bőrfiatalítás háromféle mélységben végezhető. A készülék még olyan izomfelszíni rétegeket is elér, amit más eljárások nem tudnak kezelni, és a felszínhez közeli finom ráncokat is elsimítja.

Ezt is szeretjük