Így készül a tökéletes szelfi: a plus size modell mindent megmutat, amit tudnod kell
Tanuld el a tökéletes szelfizés titkát Ashley Grahamtől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan szeretik megosztani a számukra fontos pillanatokat úgy, hogy önmagukat is belefoglalják a fényképbe. A szelfi azonban nem is olyan egyszerű műfaj, ha szeretnél jól kinézni a fotón.

A modelleknek szakmájuk, hogy pontosan tisztában legyenek azzal, hogyan kell a kamerába nézni, milyen arckifejezés és testtartás a legelőnyösebb, így szuper tanácsokkal láthatnak el, ha fotózkodni készülsz. Megmutatjuk, mit tanácsol a híres molett modell, Ashley Graham, ha a tökéletes szelfi elkészítéséről van szó!

Hogyan készül a jó szelfi?

Ashley Graham régóta képviseli a divatszakmában a dús idomokkal megáldott nőket, akikért rendszeresen fel is szólal. Szelfijeivel arra szeretné bátorítani a nőket, hogy merjék vállalni saját külsejüket, szeressék a testüket, és érezzék jól magukat a bőrükben. Szerinte egy szelfinek pontosan egy ilyen pillanatot kell megörökítenie: amikor magabiztosan odaállsz a kamera elé, és a kritikáktól való szorongás nélkül megnyomod a gombot.

Ahhoz azonban, hogy egy szelfi jó legyen, nem elég a magabiztosság. Ashley Graham első tanácsa, hogy a magasról fotózott képek nem mindig sikerülnek jól, hiszen így a fejed könnyen aránytalanul nagynak tűnhet a testedhez képest. Éppen ezért a modell nagyon szeret egy kicsit lentről fényképezkedni. Ha te is így teszel, próbáld meg ellesni Ashley mozdulatát, amikor egy kicsit félredönti a fejét, hiszen így nem lesz tokád a képen.

A modell arra biztat, hogy bátran játssz a képszerkesztőkkel is az elkészült fényképen, ám nem azért, hogy retusáld magadat, hanem, mert számos mókás opcióval vannak tele, amikkel jó szórakozás kísérletezni.

Ashley javasolja, hogy mindig igazíts egyet a hajadon, mielőtt a kamera elé állsz, így az természetesebbnek, dúsabbnak hat. Ami a nagyon erőteljes, fentről érkező világítást illeti, a modell az tanácsolja, hogy ezt inkább kerüld el, vagy fordítsd felé az arcodat, ám ahogy a videóban is láthatod, ez a póz tornagyakorlatnak is beillik.

A kacsaszájról Ashley mindenkit igyekszik lebeszélni, ám egy icipici csücsörítés, az ajkaid ellazítása kifejezetten segít, hogy 100%-ig jobban nézz ki a fotókon.

Rólad mit mond a profilképed?

Nézd meg, mit közvetítesz a Facebookon ismerőseid számára azzal a profilképpel, amit általában használsz. Elégedett vagy vele?

Ezt is szeretjük