Alakjavító divattippek nyárra

Dia

Az öltözködés kiemelheti előnyös tulajdonságaidat, és segíthet abban, hogy eltakard azokat a testrészeidet, melyekkel nem vagy megelégedve 100%-ig.
Az öltözködés kiemelheti előnyös tulajdonságaidat, és segíthet abban, hogy eltakard azokat a testrészeidet, melyekkel nem vagy megelégedve 100%-ig.

Dia

Monokróm öltözködésAz egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb trükk, ha azonos színű, illetve árnyalatú ruhadarabokba bújsz. A hasonló színek miatt az alak nyúlánknak és karcsúnak tűnik.Kapcsolódó cikk:Az 5 leglátványosabb karcsúsító divatszabály - Ügyelj a részletekre! »

Monokróm öltözködés

Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb trükk, ha azonos színű, illetve árnyalatú ruhadarabokba bújsz. A hasonló színek miatt az alak nyúlánknak és karcsúnak tűnik.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 leglátványosabb karcsúsító divatszabály - Ügyelj a részletekre! »

Dia

Merev anyagokA kissé kemény, merev anyagok, melyek nem fekszenek rá a testre, segíthetnek az apróbb dudorok elkendőzésében, például, ha van egy pici pocakod.Kapcsolódó cikk:5 meglepő divatötlet, hogy mindig jól érezd magad a bőrödben »

Merev anyagok

A kissé kemény, merev anyagok, melyek nem fekszenek rá a testre, segíthetnek az apróbb dudorok elkendőzésében, például, ha van egy pici pocakod.

Kapcsolódó cikk:
5 meglepő divatötlet, hogy mindig jól érezd magad a bőrödben »

Dia

Nagy mintákA hatalmas virágok és az optikai csalódást keltő mintázat nagyon erősít, így akár plusz öt kilóval is többnek mutathatja viselőjét. Természetesen, ha szeretnél valamit kiemelni, akkor folyamodj ehhez a trükkhöz.

Nagy minták

A hatalmas virágok és az optikai csalódást keltő mintázat nagyon erősít, így akár plusz öt kilóval is többnek mutathatja viselőjét. Természetesen, ha szeretnél valamit kiemelni, akkor folyamodj ehhez a trükkhöz.

Dia

Csíkok keresztbeAhogyan a hatalmas minták, úgy a keresztben futó csíkok is szélesítenek. Szűk nadrágon viselni szinte mindenkinek tilos, mert nemcsak a popsit növeli meg, de a lábat is rövidíti.Kapcsolódó cikk:6 szabály, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed »

Csíkok keresztbe

Ahogyan a hatalmas minták, úgy a keresztben futó csíkok is szélesítenek. Szűk nadrágon viselni szinte mindenkinek tilos, mert nemcsak a popsit növeli meg, de a lábat is rövidíti.

Kapcsolódó cikk:
6 szabály, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed »

Dia

Fényes anyagokA szaténból készült ruhák elegánsnak számítanak, mégsem árt velük vigyázni, mert sokkal nagyobbnak mutathatják viselőjüket a valóságosnál. Különösen igaz ez akkor, ha a ruha szűk szabású.

Fényes anyagok

A szaténból készült ruhák elegánsnak számítanak, mégsem árt velük vigyázni, mert sokkal nagyobbnak mutathatják viselőjüket a valóságosnál. Különösen igaz ez akkor, ha a ruha szűk szabású.

Dia

PöttyökA pöttyös minta hihetetlenül nőies. Picit erősíti az alakot, így, ha szeretnéd nagyobbnak mutatni a kebleidet, akkor a nyakba kötős szabással kombinálva csodákat tehetsz.

Pöttyök

A pöttyös minta hihetetlenül nőies. Picit erősíti az alakot, így, ha szeretnéd nagyobbnak mutatni a kebleidet, akkor a nyakba kötős szabással kombinálva csodákat tehetsz.

Dia

Pici cicikreHa az égiek nem áldottak meg D-kosárral, de büszke vagy finom domborulataidra, akkor válassz pánt nélküli felsőt, ami kiemeli a dekoltázst. Kapcsolódó cikk:4 öltözködési trükk, ha kicsi a melled »

Pici cicikre

Ha az égiek nem áldottak meg D-kosárral, de büszke vagy finom domborulataidra, akkor válassz pánt nélküli felsőt, ami kiemeli a dekoltázst.

Kapcsolódó cikk:
4 öltözködési trükk, ha kicsi a melled »

Dia

Erős felsőtestreHa a felsőtested erősebb, de a csípőddel és a popsiddal nincs bajod, akkor tereld oda a tekintetet - használd a lehető legvilágosabb árnyalatot ebben a sávban, akár egy elővillanó póló formájában.

Erős felsőtestre

Ha a felsőtested erősebb, de a csípőddel és a popsiddal nincs bajod, akkor tereld oda a tekintetet - használd a lehető legvilágosabb árnyalatot ebben a sávban, akár egy elővillanó póló formájában.

Dia

Alma alakraHa a felsőtested és a popsid is erősebb, akkor könnyen palástolhatod egy széles, vidám tunikával, így a lábakra terelődik a hangsúly. Ezt viselheted farmerral, de leggings-szel is.Kapcsolódó cikk:Így öltözködj, hogy ne tűnj dundinak - Videóval! »

Alma alakra

Ha a felsőtested és a popsid is erősebb, akkor könnyen palástolhatod egy széles, vidám tunikával, így a lábakra terelődik a hangsúly. Ezt viselheted farmerral, de leggings-szel is.

Kapcsolódó cikk:
Így öltözködj, hogy ne tűnj dundinak - Videóval! »

Dia

PocaktakaróA húzott, buggyos aljú pólók és trikók jótékonyan rejtik el a has- és deréktájon megbúvó párnácskákat.Kapcsolódó cikk:Hogyan öltözz, hogy karcsúbbnak tűnj? - 5 pofonegyszerű szabály »

Pocaktakaró

A húzott, buggyos aljú pólók és trikók jótékonyan rejtik el a has- és deréktájon megbúvó párnácskákat.

Kapcsolódó cikk:
Hogyan öltözz, hogy karcsúbbnak tűnj? - 5 pofonegyszerű szabály »

Dia

Elterelő hadműveletA hihetetlenül szexis és most nagyon divatos vállmegoldás szinte felrántja a tekintetet, így, ha gömbölyű, nőies vállakkal rendelkezel, mást viszont szeretnél elrejteni, vesd be.

Elterelő hadművelet

A hihetetlenül szexis és most nagyon divatos vállmegoldás szinte felrántja a tekintetet, így, ha gömbölyű, nőies vállakkal rendelkezel, mást viszont szeretnél elrejteni, vesd be.

Dia

ZsebekA farmer zsebeire fordíts nagy figyelmet. Ha nincs a nadrágon, akkor nagyobbnak tűnhet a popsi, ahogyan akkor is, ha túl nagy vagy elálló a zseb. Ha nagyon lentre varrták, akkor pedig lógónak tűnhet. Kapcsolódó galéria:20 farmer testalkatra szabva »

Zsebek

A farmer zsebeire fordíts nagy figyelmet. Ha nincs a nadrágon, akkor nagyobbnak tűnhet a popsi, ahogyan akkor is, ha túl nagy vagy elálló a zseb. Ha nagyon lentre varrták, akkor pedig lógónak tűnhet.

Kapcsolódó galéria:
20 farmer testalkatra szabva »

Dia

Pántos cipőHa a bokád nem vékony, a lábadat pedig vastagnak találod, inkább ne válassz bokapántos szandált, mert kettévágja a lábfej sziluettjét, és rövidíti a lábat.Kapcsolódó cikk:Rövid a lábad? - Tegyél hozzá plusz 10 centit! »

Pántos cipő

Ha a bokád nem vékony, a lábadat pedig vastagnak találod, inkább ne válassz bokapántos szandált, mert kettévágja a lábfej sziluettjét, és rövidíti a lábat.

Kapcsolódó cikk:
Rövid a lábad? - Tegyél hozzá plusz 10 centit! »

Dia

A nőiesség csúcsaMindegy, hogy a lábaidat szeretnéd megnyújtani vagy vékonyabbnak mutatni, esetleg magasabbnak tűnnél, vagy a nőies oldaladat domborítanád ki, a tűsarkú mindenkor tökéletes.

A nőiesség csúcsa

Mindegy, hogy a lábaidat szeretnéd megnyújtani vagy vékonyabbnak mutatni, esetleg magasabbnak tűnnél, vagy a nőies oldaladat domborítanád ki, a tűsarkú mindenkor tökéletes.
Ezt is szeretjük
Fotó: