Nem lőhetsz mellé! Ajándékok, amiknek minden nő örül
Sokan választanak kozmetikai termékeket karácsonyra, de nagyon nem mindegy, milyet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony közeledtével sokan vakarják a fejüket, hogy mivel ajándékozzák meg szeretteiket, kollégáikat, és sokan döntenek a különböző kozmetikumok mellett.

Elsőre jó ötletnek tűnik, de elég nagyot lehet vele hibázni is, főleg, ha olyan nő a megajándékozott, aki szeret magával foglalkozni, és kenceficékkel foglalkozni. Az alábbiakban tanácsoakt olvashatsz, megfogadásukkal tuti nem lősz mellé.

Mit érdemes adni?

Mint minden ajándéknál, a szépség témakörébe tartozóknál is fontos a személyesség, hiszen nem azért vásárolunk őrülten decemberben, legalábbis jobb esetben, hogy letudjuk a penzumot, hanem azért, hogy örömet szerezzünk. Érdemes egy kicsit kutatni, hogy az adott ember milyen parfümöt használ, milyen színeket választ sminkeléskor, előnyben részesíti-e a természetes kozmetikumokat.

Kozmetikai csomagok

November végétől elöntik az üzletek polcait a kozmetikai szettek, melyek egy neszesszerbe rejtik általában egy márka termékeit. Ezek a csomagok gyors megoldásnak tűnhetnek, de annyira személytelenek, hogy önmagukban nem jó őket adni. Ráadásul nem lehet tuni, hogy az illető szereti-e azt a márkát, allergiás-e rá és így tovább. Arról nem is beszélve, hogy tisztálkodási szereket, tusfüdőt, szappant adni illetlenség. Persze, ha valakiről tudod, hogy odavan egy márkáért, akkor bátran ajándékozhatod meg vele.

Egy kis luxus

Karácsonykor érdemes olyasmivel meglepni a szeretteidet, amire egyébként nem költenek, édesanyádat egy drágább arckrémmel, amit gondosan választottál ki, limitált darabokkal, ezekből rengeteg van az ünnepi időszakban, a parfümtől kezdve a sminkszereken át. Szinte nincs olyan ember, aki ne örülne egy nevesebb szalonba szóló masszázsnak vagy kozmetikai kezelésnek.

Ha igazi kényeztetést szeretnél ajándékozni valakinek, akkor válaszd a Magnolia Day Spát, ahol számtalan masszázs, arc- és testkezelés közül választhatsz. A kezelés előtt és után a megajándékozott pedig élvezheti a szaunákat, a jacuzzit, és relaxálhat egy finom tea mellett a hangulatos pihenőrészen. December 31-ig pedig különleges karácsonyi kezelések is elérhetőek, akár magadat is kényeztetheted egy picit az év végi rohanásban.

Sajátkezűleg

Nagyban zajlik a diy-forradalom, vagyis a csináld magad módszerek. Szerencsére rengeteg ötletet lehet találni a neten, hogy mi az, amit te is el tudsz készíteni otthon, és hidd el, annál szebb ajándék nincs, mint amit te magad készítesz, hiszen ez azt jelenti, hogy időt és energiát fektettél bele. Készítsd el az alábbiakat, de ha egy finom növényi olajat összekeversz egy kis illóolajjal, máris luxusbőrápolót adhatsz ajándékba.

Ezt is szeretjük