A magassarkú viselése olyan, mint az orgazmus

Kiderült, miért imádják a nők a tűsarkakat

Christian Louboutin cipőguru elárulja a szexi titkot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tűsarkú, illetve magas sarkú cipő hosszabbítja a lábat, csábossá teszi a járást és szexivé a megjelenést, nem véletlen, hogy a nők imádják.

Christian Louboutin cipőguru szerint azonban nem csupán ez áll annak a hátterében, hogy a nők imádják a szép magas sarkú cipőket, sokkal nagyobb hatásúak ezek a darabok, mint sejtenénk, és nemcsak a férfiakra, de a női libidóra is.

Orgazmus a cipőben

A cipőtervező, aki talán a világon a leghíresebb, egy francia kutatóra hivatkozik, aki azt állította, hogy a magassarkú azért van olyan nagy hatása a nőkre, mert viselésekor a lábfej épp olyan pozíciót vesz fel, mint ahogyan a nők orgazmuskor tartják azt.
- Tehát, amikor egy nő magassarkút vesz fel, a teste az orgazmus pillanatára emlékezteti - mondja Louboutin. Ezt nevezhetjük pavlovi reflexnek is, ami ráadásul igencsak kellemes.

Egyéb előnyök

A tervező sem tagadja, hogy cipői nem a kényelemről híresek, de ezzel ő nem is foglalkozik.
- A nők képesek szenvedni egy szép cipőért. Míg egy férfi egy jó és nem éppen olcsó cipővel elegáns akar lenni, esetleg a vagyonát fitogtatni, addig a szebbik nem tagjai belső személyiségüket fejezik ki vele. És mivel mindenképpen szeretnék ezt a nagyon nőies ént a világnak bemutatni, hajlandóak szenvedni, sőt, örömmel teszik azt.

Louboutin világa

Akár már celebnek is nevezhetnénk a tervezőt, hiszen annyi filmben esett róla szó, de ő szeret inkább meghúzódni a háttérben, és a hivatásával foglalkozni. Christian Louboutin 20 éve készít cipőket, Victoria Beckham még terhessége idején sem mondott le a piros sarkú cipőkről. Ez a belső borítás a márka védjegyének számít.

Forrás: Daily Mail.

Ezt is szeretjük