A legtrendibb férfimágnes rövidnadrágok őszre

Dia

 	Falatnyi bársonynacik 	A vidéki és a vagabond irányzatok kedvencei a bársony minifazonok. Idén a rusztikus stílusvariációkban az Americana trend is szerepet kap, amit könnyedén megvalósíthatsz az efféle rövidnadrágokkal, ha farmeringgel, westerncsizmával, velúrmokaszinnal, illetve etno mintás kardigánokkal variálod őket. Ám a tükörbársony sortok leginkább csak vékony testalkaton mutatnak jól, nemcsak a fazonjuk, hanem az anyaguk miatt is. Amennyiben hasonló a divatízlésed, de vastag a combod, kompromisszumot köthetsz egy vékonyabb kordbársony kreációval, mely legalább combközépig ér, és kiszélesedik a szára.

Falatnyi bársonynacik

A vidéki és a vagabond irányzatok kedvencei a bársony minifazonok. Idén a rusztikus stílusvariációkban az Americana trend is szerepet kap, amit könnyedén megvalósíthatsz az efféle rövidnadrágokkal, ha farmeringgel, westerncsizmával, velúrmokaszinnal, illetve etno mintás kardigánokkal variálod őket. Ám a tükörbársony sortok leginkább csak vékony testalkaton mutatnak jól, nemcsak a fazonjuk, hanem az anyaguk miatt is. Amennyiben hasonló a divatízlésed, de vastag a combod, kompromisszumot köthetsz egy vékonyabb kordbársony kreációval, mely legalább combközépig ér, és kiszélesedik a szára.

Dia

 	Szövet szoknyanadrágok 	A lengébb szövetanyagból készült trükkös szoknyanadrágokat akkor is bátran viselheted, ha nem vagy kibékülve a fenékméreteddel és a combkerületeddel. A körte alkatúaknak inkább a kevésbé merev, A-vonalú megoldások ajánlottak, mert a körszabású modellek terebélyes szára hozzáadhat a csípőszélességükhöz. A szürke és fekete rövidnacikat a maszkulin trendbe is beültetheted a nyolcvanas évek divatfelfogása alapján, de a minimál trend eleganciáját hasonlóképpen megvalósíthatod velük. A színes darabokkal a color blocking stílust gazdagíthatod.

Szövet szoknyanadrágok

A lengébb szövetanyagból készült trükkös szoknyanadrágokat akkor is bátran viselheted, ha nem vagy kibékülve a fenékméreteddel és a combkerületeddel. A körte alkatúaknak inkább a kevésbé merev, A-vonalú megoldások ajánlottak, mert a körszabású modellek terebélyes szára hozzáadhat a csípőszélességükhöz. A szürke és fekete rövidnacikat a maszkulin trendbe is beültetheted a nyolcvanas évek divatfelfogása alapján, de a minimál trend eleganciáját hasonlóképpen megvalósíthatod velük. A színes darabokkal a color blocking stílust gazdagíthatod.

Dia

 	Őszi tweedmánia 	A tweed szövet már a húszas években kultikussá vált a divatban, és mára gyakorlatilag összeforrt Coco Chanel nevével, illetve a vintage stílussal. A klasszikus eleganciát testesíti meg, ám a hetvenes évek bohém elképzeléseiből sem hiányozhat. Mivel textúrás anyagról van szó - mely meglehetősen vastag -, sajnos nem mindenkinek állnak jól a belőle készült rövidnadrágok. Merevségük révén kíméletlenül vastagítják az idomokat. A bővebb szárú, magas derekú, kevert szálas, de egyszínű kreációk a nőies homokóra típusokon még jól állhatnak, de a rövid lábú körte alkatúak mindenképp kerüljék a viselését.

Őszi tweedmánia

A tweed szövet már a húszas években kultikussá vált a divatban, és mára gyakorlatilag összeforrt Coco Chanel nevével, illetve a vintage stílussal. A klasszikus eleganciát testesíti meg, ám a hetvenes évek bohém elképzeléseiből sem hiányozhat. Mivel textúrás anyagról van szó - mely meglehetősen vastag -, sajnos nem mindenkinek állnak jól a belőle készült rövidnadrágok. Merevségük révén kíméletlenül vastagítják az idomokat. A bővebb szárú, magas derekú, kevert szálas, de egyszínű kreációk a nőies homokóra típusokon még jól állhatnak, de a rövid lábú körte alkatúak mindenképp kerüljék a viselését.

Dia

 	Élénk színekben 	Az élénk színű rövidnadrágok a color blocking trendben kapnak főszerepet az őszi divatban, de a finomabb irodamódiba is beültethetőek az elegáns fazonok, visszafogott ruhadarabokkal tálalva. Bár a vibráló árnyalatok kihangsúlyozzák a teltebb idomokat, egy trükkös szabásvonal tompíthatja ezt a tulajdonságukat. Az A-vonalú, rakott változatok a vastag combokkal sem veszhetnek össze, de ügyelj rá, hogy a zsebek ne legyenek hangsúlyosak, illetve a nadrág felhajtott széle ne a legszélesebb területre essen a lábadon.

Élénk színekben

Az élénk színű rövidnadrágok a color blocking trendben kapnak főszerepet az őszi divatban, de a finomabb irodamódiba is beültethetőek az elegáns fazonok, visszafogott ruhadarabokkal tálalva. Bár a vibráló árnyalatok kihangsúlyozzák a teltebb idomokat, egy trükkös szabásvonal tompíthatja ezt a tulajdonságukat. Az A-vonalú, rakott változatok a vastag combokkal sem veszhetnek össze, de ügyelj rá, hogy a zsebek ne legyenek hangsúlyosak, illetve a nadrág felhajtott széle ne a legszélesebb területre essen a lábadon.

Dia

 	Bőrből készült változatok 	A bőr rövidnadrágokkal gyakorlatilag bármelyik stílust megfűszerezheted, még a letisztult eleganciát sem taszítják messzire maguktól. Ám a tükörbársonyhoz és a tweedhez hasonlóan a bőr anyag sem túl kegyes a pluszkilókkal. Ha minimalizált színhasználattal és sötét harisnyával ülteted be a a fekete, A-vonalú, matt felszínű bőrsortodat egy nőies elképzelésbe, akkor kevésbé jelent majd veszélyt a vonalaidra. Így akár a körte testalkatúak is viselhetik, de nagyon ügyelniük kell a visszafogott részletekre.

Bőrből készült változatok

A bőr rövidnadrágokkal gyakorlatilag bármelyik stílust megfűszerezheted, még a letisztult eleganciát sem taszítják messzire maguktól. Ám a tükörbársonyhoz és a tweedhez hasonlóan a bőr anyag sem túl kegyes a pluszkilókkal. Ha minimalizált színhasználattal és sötét harisnyával ülteted be a a fekete, A-vonalú, matt felszínű bőrsortodat egy nőies elképzelésbe, akkor kevésbé jelent majd veszélyt a vonalaidra. Így akár a körte testalkatúak is viselhetik, de nagyon ügyelniük kell a visszafogott részletekre.

Dia

 	Klasszikus fazonok 	A blézerrel is jól összekombinálható, felhajtott szélű vagy élére vasalt rövidnadrágokkal klasszikus eleganciát csempészhetsz az öltözékedbe. Az efféle A-vonalú fazonokra akkor is szemet vethetsz, ha picit széles a csípőd és vastag a combod. Csupán a hosszát kell alaposan belőnöd az alapján, hogy mennyit kívánsz megmutatni a lábaidból. Amennyiben elégedetlen vagy a combkerületeddel, a térd felett egy arasznyival végződő megoldások jöhetnek szóba nálad, természetesen bővülő szárakkal.

Klasszikus fazonok

A blézerrel is jól összekombinálható, felhajtott szélű vagy élére vasalt rövidnadrágokkal klasszikus eleganciát csempészhetsz az öltözékedbe. Az efféle A-vonalú fazonokra akkor is szemet vethetsz, ha picit széles a csípőd és vastag a combod. Csupán a hosszát kell alaposan belőnöd az alapján, hogy mennyit kívánsz megmutatni a lábaidból. Amennyiben elégedetlen vagy a combkerületeddel, a térd felett egy arasznyival végződő megoldások jöhetnek szóba nálad, természetesen bővülő szárakkal.

Dia

 	Tapétamintás sortok 	Libegő szárú szoknyafazonban és egészen mini változatban is megtalálod a kínálatban a retro tapétamintás rövidnacikat. A kaotikus, többszínű mintázatok csak akkor válhatnak előnyödre, ha fiús csípővel rendelkezel, és pont az a célod, hogy nőiesebbé, gömbölydeddé tedd a vonalaidat. A hetvenes évek trendje imádja ezeket a kreációkat, melyek egyáltalán nem kötik meg a kezed a fantáziadús szettek összeállításában. Ha a bohém, retro irányzatokat követed, élénk tónusokkal, sőt, további mintákkal is tetézheted a látványt.

Tapétamintás sortok

Libegő szárú szoknyafazonban és egészen mini változatban is megtalálod a kínálatban a retro tapétamintás rövidnacikat. A kaotikus, többszínű mintázatok csak akkor válhatnak előnyödre, ha fiús csípővel rendelkezel, és pont az a célod, hogy nőiesebbé, gömbölydeddé tedd a vonalaidat. A hetvenes évek trendje imádja ezeket a kreációkat, melyek egyáltalán nem kötik meg a kezed a fantáziadús szettek összeállításában. Ha a bohém, retro irányzatokat követed, élénk tónusokkal, sőt, további mintákkal is tetézheted a látványt.

Dia

 	Állatmintás, lenge tünemények 	Az ocelotmintát most leginkább a hetvenes évek stílusvilágából szemezgető trendek sajátították ki, nőies és hippis felfogásban variálva. Bár ez a mintázat sem kevésbé feltűnő, mint a tapétakoppintó társa, valamivel mégis több teret enged az alakformálásnak. Elsősorban azért, mert libbenő, selymes anyagokkal, illetve rakott, pliszírozott és ráncolt fazonokkal párosul, így légiessé, könnyeddé teszi a megjelenést. Csak a fényes és nagyon színes változatai nem szimpatizálnak a széles csípővel.

Állatmintás, lenge tünemények

Az ocelotmintát most leginkább a hetvenes évek stílusvilágából szemezgető trendek sajátították ki, nőies és hippis felfogásban variálva. Bár ez a mintázat sem kevésbé feltűnő, mint a tapétakoppintó társa, valamivel mégis több teret enged az alakformálásnak. Elsősorban azért, mert libbenő, selymes anyagokkal, illetve rakott, pliszírozott és ráncolt fazonokkal párosul, így légiessé, könnyeddé teszi a megjelenést. Csak a fényes és nagyon színes változatai nem szimpatizálnak a széles csípővel.

Dia

 	Masnis kreációk 	A bűbájos Lolitákról sem feledkezett meg az őszi divat, mert a kedvükért derékhangsúlyozó és extravagáns masnikkal rukkolt elő. A szoknyafazonnal együtt a vastag bokréta a karcsú derékra vonhatja a figyelmet, ám az egész nadrágot uraló, rétegesen kialakított díszítőelemek már hozzátoldhatnak pár centit a csípőszélességedhez.

Masnis kreációk

A bűbájos Lolitákról sem feledkezett meg az őszi divat, mert a kedvükért derékhangsúlyozó és extravagáns masnikkal rukkolt elő. A szoknyafazonnal együtt a vastag bokréta a karcsú derékra vonhatja a figyelmet, ám az egész nadrágot uraló, rétegesen kialakított díszítőelemek már hozzátoldhatnak pár centit a csípőszélességedhez.

Dia

 	Farmersortok 	A farmersort divatszerződése az ősz kezdetével sem járt le, így továbbra is viselheted retro, vagabond vagy vidéki stílusvariációkban. Ám ezek a falatnyi darabok mindent kiadnak, amit nem szeretnél, így a harisnyás szezonban sem árt óvatosan alkalmaznod őket.

Farmersortok

A farmersort divatszerződése az ősz kezdetével sem járt le, így továbbra is viselheted retro, vagabond vagy vidéki stílusvariációkban. Ám ezek a falatnyi darabok mindent kiadnak, amit nem szeretnél, így a harisnyás szezonban sem árt óvatosan alkalmaznod őket.

Dia

 	Lezser, maszkulin fazonok 	A western és indián elemeket elegyítő Americana trend, a hanyag vagabond stílus, illetve a vidéki romantika is saját gyermekeként tekint a maszkulin rövidnadrágra. Sötét árnyalatokkal társítva, lezsersége révén elkendőzheti a valós csípőméretedet, ám nagyon meg kell válogatnod, hogy milyen fazonú felsővel viseled. A lényeg, hogy ne legyen sátorszerű az összkép. A hosszított, fiús fazonokat igyekezz elkerülni, ha rövid a lábad.

Lezser, maszkulin fazonok

A western és indián elemeket elegyítő Americana trend, a hanyag vagabond stílus, illetve a vidéki romantika is saját gyermekeként tekint a maszkulin rövidnadrágra. Sötét árnyalatokkal társítva, lezsersége révén elkendőzheti a valós csípőméretedet, ám nagyon meg kell válogatnod, hogy milyen fazonú felsővel viseled. A lényeg, hogy ne legyen sátorszerű az összkép. A hosszított, fiús fazonokat igyekezz elkerülni, ha rövid a lábad.

Ezt is szeretjük
Fotó: