A legszebb tavaszi táskák
Íme, a 2011-es táskadivat. Találd meg az öltözékedhez és a kedvedhez valót.

Dia

 	A tapétamintás 	A hetvenes évekbe nyúltak vissza a tervezők a színes tapétamintákért, melyek akkoriban a lakberendezésben és az öltözködésben is főszerepet kaptak. Idén a táskákon hódítanak leginkább.

A tapétamintás

A hetvenes évekbe nyúltak vissza a tervezők a színes tapétamintákért, melyek akkoriban a lakberendezésben és az öltözködésben is főszerepet kaptak. Idén a táskákon hódítanak leginkább.

Dia

 	Iskolatáska módi 	A kézi- és válltáska típusa is divatos. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a diáklánystíluson kívül a hetvenes éveket idéző glamour trendbe, illetve a feszes irodamódiba és a bohókás vidéki romantikába is beleillik. Ehhez azonban a barna valamely árnyalatát válaszd.

Iskolatáska módi

A kézi- és válltáska típusa is divatos. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a diáklánystíluson kívül a hetvenes éveket idéző glamour trendbe, illetve a feszes irodamódiba és a bohókás vidéki romantikába is beleillik. Ehhez azonban a barna valamely árnyalatát válaszd.

Dia

 	Vidám színkavalkád 	Bohém és energikus, ám nem mindig praktikus. Ha ilyen táskát választasz, viseld visszafogott ruhákkal, vagy egy-két árnyalatát jelenítsd meg az öltözékedben is, de csak kis mennyiségben, nehogy kanárimadárnak tűnj.

Vidám színkavalkád

Bohém és energikus, ám nem mindig praktikus. Ha ilyen táskát választasz, viseld visszafogott ruhákkal, vagy egy-két árnyalatát jelenítsd meg az öltözékedben is, de csak kis mennyiségben, nehogy kanárimadárnak tűnj.

Dia

 	Retro bevásárlótáska 	A hatvanas évek kedvenc bevásárlótáskája idén sok tervezőt megihletett. Sonia Rykiel a retro fazont pirospozsgás cseresznyékkel dobta fel, de a tengerészminták, a szívecskék, illetve az etno motívumok is jól passzolnak ehhez a stílushoz.

Retro bevásárlótáska

A hatvanas évek kedvenc bevásárlótáskája idén sok tervezőt megihletett. Sonia Rykiel a retro fazont pirospozsgás cseresznyékkel dobta fel, de a tengerészminták, a szívecskék, illetve az etno motívumok is jól passzolnak ehhez a stílushoz.

Dia

 	Többszínű, mégis letisztult 	Bár az efféle táskák több árnyalatot vonultatnak fel egyszerre, egy elegáns fazonnal párosítva a minimalizmusra épülő trendek kedvencei lehetnek. Pasztelles és natúr színkombinációkban is kaphatóak.

Többszínű, mégis letisztult

Bár az efféle táskák több árnyalatot vonultatnak fel egyszerre, egy elegáns fazonnal párosítva a minimalizmusra épülő trendek kedvencei lehetnek. Pasztelles és natúr színkombinációkban is kaphatóak.

Dia

 	A klasszikus fekete 	Ha a visszafogott elegancia híve vagy, a klasszikus fekete táska mellett is dönthetsz, mely sohasem megy ki a divatból, és jól variálható. A hatvanas évek merev táskafazonjával hangsúlyosabbá teheted.

A klasszikus fekete

Ha a visszafogott elegancia híve vagy, a klasszikus fekete táska mellett is dönthetsz, mely sohasem megy ki a divatból, és jól variálható. A hatvanas évek merev táskafazonjával hangsúlyosabbá teheted.

Dia

 	A pöttyös 	A retro divat jegyében a pöttyök nemcsak a ruhákon, a táskákon is megjelennek. A rockabilly stílus egyik kedvenc mintája, mely a borítékfazont kislányosan bájossá teszi.

A pöttyös

A retro divat jegyében a pöttyök nemcsak a ruhákon, a táskákon is megjelennek. A rockabilly stílus egyik kedvenc mintája, mely a borítékfazont kislányosan bájossá teszi.

Dia

 	A vadítóan piros 	Bármilyen fazont választasz, a piros szín még inkább feldobja a táskádat. Nem csupán azért szerethető, mert a tavasz legdominánsabb divatszíne lesz, hanem, mert az öltözékedtől függően képes elegánssá, bohémmá vagy romantikussá alakulni.

A vadítóan piros

Bármilyen fazont választasz, a piros szín még inkább feldobja a táskádat. Nem csupán azért szerethető, mert a tavasz legdominánsabb divatszíne lesz, hanem, mert az öltözékedtől függően képes elegánssá, bohémmá vagy romantikussá alakulni.

Dia


            	A Chanel fazon
            	A steppelt, láncos vállpántú, ma már kultikussá vált táskafazont eredetileg Coco Chanel alkotta meg 1955-ben. Népszerűségét egyszerű eleganciájának is köszönheti, mely révén sokféle stílushoz képes alkalmazkodni. A letisztult tengerészstílusba is beültetheted, ami tavasszal ismét visszaköszön.

A Chanel fazon

A steppelt, láncos vállpántú, ma már kultikussá vált táskafazont eredetileg Coco Chanel alkotta meg 1955-ben. Népszerűségét egyszerű eleganciájának is köszönheti, mely révén sokféle stílushoz képes alkalmazkodni. A letisztult tengerészstílusba is beültetheted, ami tavasszal ismét visszaköszön.

Dia

 	Puritán tarisznya 	A természetességet sugalló, bőrből készült tarisznyák uralják leginkább a tavaszi táskakínálatot, hiszen egyszerűségük miatt szinte minden trend be tudja fogadni őket. A barna színűek a vidéki romantika életérzését is jól tükrözhetik, de a diáklány stílust is teljessé teheted velük.

Puritán tarisznya

A természetességet sugalló, bőrből készült tarisznyák uralják leginkább a tavaszi táskakínálatot, hiszen egyszerűségük miatt szinte minden trend be tudja fogadni őket. A barna színűek a vidéki romantika életérzését is jól tükrözhetik, de a diáklány stílust is teljessé teheted velük.

Dia

 	Virágos romantika 	Eddig a vidéki romantika kisajátította magának a virágos táskákat, de a tavaszi trendeknek köszönhetően a diáklányos és a retro glamour stílussal is összehozhatod őket, illetve a letisztult tengerész-öltözékedet is megbolondíthatod vidámságukkal.

Virágos romantika

Eddig a vidéki romantika kisajátította magának a virágos táskákat, de a tavaszi trendeknek köszönhetően a diáklányos és a retro glamour stílussal is összehozhatod őket, illetve a letisztult tengerész-öltözékedet is megbolondíthatod vidámságukkal.

Dia

 	Lakkhatás és pénztárcafazon 	Az idei táskakínálatban gyakran találkozhatsz a buggyos pénztárcafazonnal, illetve a lakkszerű anyagokkal. Ha a táskád mindkét divatjegyet ötvözi magában, ügyelj arra, hogy legalább a színe ne legyen túl harsány, különben giccshatást kelthet.

Lakkhatás és pénztárcafazon

Az idei táskakínálatban gyakran találkozhatsz a buggyos pénztárcafazonnal, illetve a lakkszerű anyagokkal. Ha a táskád mindkét divatjegyet ötvözi magában, ügyelj arra, hogy legalább a színe ne legyen túl harsány, különben giccshatást kelthet.

Dia

 	A bowling fazon 	Az amerikai diáklány stílushoz passzol leginkább, mely az ötvenes évek divatját idézi. Baseball-dzsekivel meglehetősen vagány, A-vonalú szoknyával, blúzzal és bokazoknival viselve pedig bájos benyomást kelt ez a kézitáska.

A bowling fazon

Az amerikai diáklány stílushoz passzol leginkább, mely az ötvenes évek divatját idézi. Baseball-dzsekivel meglehetősen vagány, A-vonalú szoknyával, blúzzal és bokazoknival viselve pedig bájos benyomást kelt ez a kézitáska.

Dia

 	Óriás borítéktáska 	Ha nem idegesít, hogy folyton lefoglalja az egyik kezed, és a nagy mérete ellenére sem pakolhatod tele, hiszen a hónod alatt kell cipelned, akkor bátran használd ki sokoldalú stílusát. Romantikus, letisztultan elegáns vagy hetvenes éveket idéző öltözékkel is viselheted.

Óriás borítéktáska

Ha nem idegesít, hogy folyton lefoglalja az egyik kezed, és a nagy mérete ellenére sem pakolhatod tele, hiszen a hónod alatt kell cipelned, akkor bátran használd ki sokoldalú stílusát. Romantikus, letisztultan elegáns vagy hetvenes éveket idéző öltözékkel is viselheted.

Dia

 	Mini válltáska 	Fényes fekete vagy élénk színben a partiszerelésed gyöngyszeme is lehet. A legfontosabb női kellékek pont elférnek benne.

Mini válltáska

Fényes fekete vagy élénk színben a partiszerelésed gyöngyszeme is lehet. A legfontosabb női kellékek pont elférnek benne.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: