A legnépszerűbb sztárparfümök listája
Ezt használja Beyoncé és Kylie
Rengeteg sztár piacra dobta már saját illatát, egy brit magazin pedig összeállította a legnépszerűbbeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok világa mindenkit vonz, akár bevallja valaki, akár nem. A hírességek élete meseszerűnek tűnhet. Rengeteg kozmetikai cég felismerte azt, hogy az emberek szeretnének közelebb kerülni kedvenceikhez.

És mi lehetne hozzánk közelebb, mint a parfüm, amit a bőrünkre fújunk? Éppen ezt a vágyat kihasználva a parfümgyártók már nemcsak reklámarcként alkalmazzák a különböző hírességeket, hanem bevonták őket a parfümkészítés folyamatába, hogy a személyiségük egy részét apró üvegbe zárják.

A legelső ilyen parfüm a gyémántok nagy barátjáé, Elizabeth Tayloré volt, aki összes illatát gyémántokról nevezte el, az elsőt White Diamondsnak.

Egy angol lap összeállítást készített a legnagyobb számban eladott sztárparfümökről az utóbbi időben. Nézd meg, hogy melyek voltak a legnépszerűbbek.

A legnépszerűbb sztárparfümök

Tüzes Beyoncé

Beyoncé meghódította a zenét, a mozivásznat és a divatvilágot, és mint minden valamirevaló híresség, megalkotta parfümjét, ami a Heat névre hallgat, és melyről a következőket mondta:
- Az illatom különleges kifejezése a női érzékiség erejének, egyszerre borzongat és rabul ejt, csapdát állítva ezzel. Ugyanakkor elegáns és nőies, egy kis titokzatossággal meghintve. Azoknak a nőknek készült, akik minden szituációban magabiztosak, akik nem félnek vágyni valamire, és nem félnek vágyott személynek lenni sem.

Az illatban magnólia, narancsvirág és orchidea keveredik, vaníliás aromát alkotva, melyet lédús barack egészít ki. A szívillatban a mandulás puszedli, a loncnektár és a krémes pézsma adja az igazi érzékiséget.

Mindig együtt

Talán nem véletlen, hogy egy brit eladási listán a legnépszerűbb angol házaspár közösen megalkotott illata a második, az Intimately Yours. David és Victoria Beckham sok mindent átvészeltek együtt, és az asszony megmutatta, hogy a saját jogán is helye van a divatvilágban.

David Beckham a következőt mondta az illat megjelenésekor:
- Az Intimately Yoursszal Victoria és én olyan illatot szerettünk volna létrehozni, amelyek kiegészítik egymást, ugyanakkor tükrözik az egyéniségünket, valamint a közös életünket.
- Az Intimately Yours női és férfiillata is a szerelem és a vágy érzéki ünnepe a mai modern világban. Olyan férfiaknak és nőknek szántuk, akik spontánok és szenvedélyesek, valamint meg merik teremteni saját intim pillanataikat - tette hozzá Victoria.

A férfiillatot vérnarancs, hűsítő citrom, zúzott levelek, zsálya, levendula és bazsalikom jellemzik. A női illatot frézia, körtelevél, bergamott, narancsvirágszirom, fehér Casablanca-liliom, hawaii rózsa, szantálfa és nőszirom alkotja.

Rózsaszín csillogás

Szinte hihetetlen, hogy az ausztrál minidíva már több mint 20 éve a csúcson van, és mivel ünnepelhetné meg jobban Kylie saját magát, mint egy pezsgőre hajazó parfümmel. Kylie így nyilatkozott az új parfümjéről, amely a Pink Sparkle nevet viseli:
- A Pink Sparkle-lel az volt a célom, hogy egy olyan elegáns, életvidám illatot hozzak létre, melyet jó viselni, mely egy új, boldog és csodálatos világba repít el minket, nőket. Ezt a kifinomult parfümöt minden nőnek ajánlom, aki harmóniában szeretne élni önmagával és a világgal.

A rozé pezsgő hangulatát visszaadják az illatjegyben felfedezhető rózsaszín összetevők, mint amilyen a barack és a grépfrút. Az üveg csak fokozza a hatást, valóságos rózsaszín ékszert tarthat a kezében tulajdonosa.

Érzéki bársony

Az első számú brit topmodell, Kate Moss nem hiányozhat egy hazai listáról. Első sikerét éppen egy Calvin Klein-parfümkampány során aratta, így biztos, hogy a néha zűrös anyukának jó emlékei fűződnek a parfümkészítéshez. Kate maradt az akkor meghatározott érzéki vonalon, igaz, sokkal elegánsabb formába öntött illattal lépett a piacra, melyről a következőket mondta:
- Ez az illat megidézi azt a különleges pillanatot, amikor az éjszaka puha bársonyként vesz körül. Különösen szeretem ezeket a perceket, nagyon érzéki és szexi, tele vágyakozással és ígéretekkel.

A Velvet Hour misztikus, keleties parfüm, a kék bors és frézia illatát kiemeli a tömjén. A szívillatban a klasszikus pacsuli uralkodik némi szerecsendióval fűszerezve, melyekhez csatlakozik a  szantálfa, ámbra és ébenfa.

Ezt is szeretjük