A legjobb partiruhák stílusok szerint
Még tart a nyár, és biztos, hogy ősszel is lesz egy-két meleg napunk, amikor bevetheted a falatnyi partiruhákat.

Dia

 	Glamúr stílus 	Ha távol áll tőled a hűvös, kimért elegancia, de szeretnéd, hogy a megjelenésed mindig kifinomultságot sugározzon, meríts ötletet a hetvenes évek divatjából. A glamúros bájt kölcsönző ruhákkal nehéz mellélőni, hiszen letisztult és vadabb formában egyaránt megőrzik stílusukat. Egy lenge, pliszírozott ruhában vagy egy szexi, vízfényű overallban akár medencés partira is betoppanhatsz, amennyiben magas sarkú helyett saruval párosítod őket.

Glamúr stílus

Ha távol áll tőled a hűvös, kimért elegancia, de szeretnéd, hogy a megjelenésed mindig kifinomultságot sugározzon, meríts ötletet a hetvenes évek divatjából. A glamúros bájt kölcsönző ruhákkal nehéz mellélőni, hiszen letisztult és vadabb formában egyaránt megőrzik stílusukat. Egy lenge, pliszírozott ruhában vagy egy szexi, vízfényű overallban akár medencés partira is betoppanhatsz, amennyiben magas sarkú helyett saruval párosítod őket.

Dia

 	Vamp démon 	Nem muszáj véka alá rejtened a csábító kedved, különösen, ha a nyári flörtök éltetnek. Arra azonban ügyelj, hogy a dögös stílusod sose forduljon közönségesbe, illetve mindig igazítsd az alkalomhoz. Használd ki az állatmintás ruhákban rejlő lehetőségeket, melyek vagány és elegáns felfogásban is jól működnek. Egy laza pólóval kombinált szűk miniszoknya koncerteken sem lehet kirívó öltözék, amennyiben nem tűsarkúval viseled, és mellőzöd a csillogó kiegészítőket. A lenge, párducmintás ruhácskában szintén nekivághatsz egy fesztiválnak, de a kiegészítőkkel itt is légy óvatos!

Vamp démon

Nem muszáj véka alá rejtened a csábító kedved, különösen, ha a nyári flörtök éltetnek. Arra azonban ügyelj, hogy a dögös stílusod sose forduljon közönségesbe, illetve mindig igazítsd az alkalomhoz. Használd ki az állatmintás ruhákban rejlő lehetőségeket, melyek vagány és elegáns felfogásban is jól működnek. Egy laza pólóval kombinált szűk miniszoknya koncerteken sem lehet kirívó öltözék, amennyiben nem tűsarkúval viseled, és mellőzöd a csillogó kiegészítőket. A lenge, párducmintás ruhácskában szintén nekivághatsz egy fesztiválnak, de a kiegészítőkkel itt is légy óvatos!

Dia

 	Romantikus 	A romantikus stílus igazán sokoldalú, így számtalan lehetőséget tartogat számodra. A rusztikus hangulatú ruhácskák bármilyen közegben megállják a helyüket, kivéve a puccos partikon. A pasztelles árnyalatú, rózsás overall valamivel nőiesebb és elegánsabb, de ez attól is függ, hogy milyen kiegészítőket rendelsz mellé. Egy laza vízparti buliban sem érezheted magad túlöltözöttnek benne, ha lapos talpú szandállal és vállon átdobós táskával álmodod meg a szetted.

Romantikus

A romantikus stílus igazán sokoldalú, így számtalan lehetőséget tartogat számodra. A rusztikus hangulatú ruhácskák bármilyen közegben megállják a helyüket, kivéve a puccos partikon. A pasztelles árnyalatú, rózsás overall valamivel nőiesebb és elegánsabb, de ez attól is függ, hogy milyen kiegészítőket rendelsz mellé. Egy laza vízparti buliban sem érezheted magad túlöltözöttnek benne, ha lapos talpú szandállal és vállon átdobós táskával álmodod meg a szetted.

Dia

 	Hippi 	Most könnyű a dolgod, ha a bohémságot és humort akarod ötvözni az öltözékedben úgy, hogy inkább szexinek tűnj, mint slamposnak. A divat újraértelmezte a hippi trendet, ezáltal a lepattantság látszata nélkül kifejezheted nyughatatlan, izgalmas személyiségedet. Nyüzsgő fesztiválokon lehetsz picit bátrabb, így a mikro-mini sortot is megengedheted magadnak, amennyiben az alakod sem állít elé stoptáblát. A kaftánszerű csipkeruhák stílusát pedig kedvedre alakíthatod a kiegészítőiddel.

Hippi

Most könnyű a dolgod, ha a bohémságot és humort akarod ötvözni az öltözékedben úgy, hogy inkább szexinek tűnj, mint slamposnak. A divat újraértelmezte a hippi trendet, ezáltal a lepattantság látszata nélkül kifejezheted nyughatatlan, izgalmas személyiségedet. Nyüzsgő fesztiválokon lehetsz picit bátrabb, így a mikro-mini sortot is megengedheted magadnak, amennyiben az alakod sem állít elé stoptáblát. A kaftánszerű csipkeruhák stílusát pedig kedvedre alakíthatod a kiegészítőiddel.

Dia

 	Drámai 	A sejtelmes, drámai stílusok nehezebben összeegyeztethetőek a nyár vidám zsongásával. Ám nem baj, ha komolyabb, művészlelkű típus vagy, akit mindig titkos burok vesz körül. A lenge, akvarellmintás muszlinruhákat neked találták ki, amikben mindig jól érezheted magad.

Drámai

A sejtelmes, drámai stílusok nehezebben összeegyeztethetőek a nyár vidám zsongásával. Ám nem baj, ha komolyabb, művészlelkű típus vagy, akit mindig titkos burok vesz körül. A lenge, akvarellmintás muszlinruhákat neked találták ki, amikben mindig jól érezheted magad.

Dia

 	Elegáns 	Bár az eleganciának sok variációja van, bizonyos mértékig mégis egy kötött stílus, ami akkor tud igazán kibontakozni, ha megtalálja a hozzá illő alkalmat. Kompromisszumokat azonban te is köthetsz, amennyiben várat magára a te bulid. A hetvenes évek glamúr divatirányzata meglepő dolgokat hozott ki a lágy esésű muszlin és a vízfényű selymes anyag románcából. Egy ilyen nadrágos szerelésben táncolni is kényelmes. Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyire elegáns a parti, ahová meghívtak, a visszafogott nude árnyalatokkal és a letisztult szabásvonalakkal nem lőhetsz mellé.

Elegáns

Bár az eleganciának sok variációja van, bizonyos mértékig mégis egy kötött stílus, ami akkor tud igazán kibontakozni, ha megtalálja a hozzá illő alkalmat. Kompromisszumokat azonban te is köthetsz, amennyiben várat magára a te bulid. A hetvenes évek glamúr divatirányzata meglepő dolgokat hozott ki a lágy esésű muszlin és a vízfényű selymes anyag románcából. Egy ilyen nadrágos szerelésben táncolni is kényelmes. Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyire elegáns a parti, ahová meghívtak, a visszafogott nude árnyalatokkal és a letisztult szabásvonalakkal nem lőhetsz mellé.

Dia

 	Vagabond 	A vagabond trend valamivel lepattantabb, mint a hippi stílus, és nem ismer határokat. Fiúsan hanyag, mégis szexi, amennyiben sikerül eltalálnod a megfelelő csajos-pasis arányokat. Ez az irányzat több stílust ölel fel egyszerre, így meglehetősen eklektikus, viszont nem célja a bazári hatás. Ha vagány típus vagy, fesztiválokra bevállalhatsz egy vagabondos összeállítást, illetve nyaraláskor, a vízparti bulik alkalmával is kibontakoztathatod a farmersortokban rejlő lehetőségeket.

Vagabond

A vagabond trend valamivel lepattantabb, mint a hippi stílus, és nem ismer határokat. Fiúsan hanyag, mégis szexi, amennyiben sikerül eltalálnod a megfelelő csajos-pasis arányokat. Ez az irányzat több stílust ölel fel egyszerre, így meglehetősen eklektikus, viszont nem célja a bazári hatás. Ha vagány típus vagy, fesztiválokra bevállalhatsz egy vagabondos összeállítást, illetve nyaraláskor, a vízparti bulik alkalmával is kibontakoztathatod a farmersortokban rejlő lehetőségeket.

Dia

 	Nőiesen retro 	A retronak éppúgy megvannak a túlkapásos és a nőies elemei, mint bármelyik más trendnek, így bármikor konszolidáltabbá alakítható, ha az alkalom úgy kívánja. A hetvenes évek szexi kaftán- és kimonóruháiban még a legbohémabb hippik is jól érezhetik magukat, annak ellenére, hogy valamivel elegánsabb stílussal bírnak.

Nőiesen retro

A retronak éppúgy megvannak a túlkapásos és a nőies elemei, mint bármelyik más trendnek, így bármikor konszolidáltabbá alakítható, ha az alkalom úgy kívánja. A hetvenes évek szexi kaftán- és kimonóruháiban még a legbohémabb hippik is jól érezhetik magukat, annak ellenére, hogy valamivel elegánsabb stílussal bírnak.

Dia

 	Bohém, de nőies 	Nem csak a hetvenes évek gyöngyszemeiből szemezgethetsz, ha valami igazán pimasz, de szexi partiszerelésre vágysz. A nyári lazaságot a nyolcvanas évek lezser elképzeléseivel is hirdetheted. Egy színes, T-vonalú pólót és egy csőszoknyát a nyaralások alatt könnyen előránthatsz a hátizsákodból, de erre úgyszintén alkalmasak a pizsamaszabású nadrágok, melyeket magas sarkú szandállal is megbolondíthatsz. A minták és színek halmozásában bátran megszaladhat a fantáziád, viszont a bő cuccok lezserségét igyekezz a szűkebb szabású társaikkal ellensúlyozni, hogy ne lógjon rajtad minden.

Bohém, de nőies

Nem csak a hetvenes évek gyöngyszemeiből szemezgethetsz, ha valami igazán pimasz, de szexi partiszerelésre vágysz. A nyári lazaságot a nyolcvanas évek lezser elképzeléseivel is hirdetheted. Egy színes, T-vonalú pólót és egy csőszoknyát a nyaralások alatt könnyen előránthatsz a hátizsákodból, de erre úgyszintén alkalmasak a pizsamaszabású nadrágok, melyeket magas sarkú szandállal is megbolondíthatsz. A minták és színek halmozásában bátran megszaladhat a fantáziád, viszont a bő cuccok lezserségét igyekezz a szűkebb szabású társaikkal ellensúlyozni, hogy ne lógjon rajtad minden.

Dia

 	Lolita stílus 	Idén a romantikán belül a kislányosan bájos Lolita stílus is szerepet kapott. Ám ha hódítani szeretnél a buliban, mellőzd a nagyon babás, gyermeteg elemeket. Valamivel nőiesebb benyomást kelt egy vízfényű szoknyanadrág letisztult blúzzal kombinálva, illetve a fodros szoknya édeskés hangulatát tompíthatod csőtoppal. Így egyensúlyban maradnak a stílusarányok, vagyis kétségkívül csajosan romantikus lesz a kisugárzásod, de kevésbé habos-babos felfogásban.

Lolita stílus

Idén a romantikán belül a kislányosan bájos Lolita stílus is szerepet kapott. Ám ha hódítani szeretnél a buliban, mellőzd a nagyon babás, gyermeteg elemeket. Valamivel nőiesebb benyomást kelt egy vízfényű szoknyanadrág letisztult blúzzal kombinálva, illetve a fodros szoknya édeskés hangulatát tompíthatod csőtoppal. Így egyensúlyban maradnak a stílusarányok, vagyis kétségkívül csajosan romantikus lesz a kisugárzásod, de kevésbé habos-babos felfogásban.

Dia

 	Trópusi glamúr 	A trópusi hangulatú nőies ruhák lehetőséget adnak számodra, hogy a megszokott eleganciádat a nyaralás ideje alatt is megtarthasd. Nincs olyan vízparti buli, melyen ne arathatnál sikert egy élénk színeket elegyítő, akvarellmintás kreációban, vagy egy sokrétegű muszlincsodában, melyek lapos talpú szandállal párosítva ugyanúgy sikkesek maradnak.

Trópusi glamúr

A trópusi hangulatú nőies ruhák lehetőséget adnak számodra, hogy a megszokott eleganciádat a nyaralás ideje alatt is megtarthasd. Nincs olyan vízparti buli, melyen ne arathatnál sikert egy élénk színeket elegyítő, akvarellmintás kreációban, vagy egy sokrétegű muszlincsodában, melyek lapos talpú szandállal párosítva ugyanúgy sikkesek maradnak.

Dia

 	Puritán 	A letisztult puritán stílus a legkifizetődőbb, mert sokoldalúan variálható és alakítható. Ha egyszerű trikóruha vagy overall mellett döntesz, nem érhet meglepetés, hiszen laza szabadtéri bulikra is tökéletesen alkalmasak, mégis árad belőlük a szolid finomság.

Puritán

A letisztult puritán stílus a legkifizetődőbb, mert sokoldalúan variálható és alakítható. Ha egyszerű trikóruha vagy overall mellett döntesz, nem érhet meglepetés, hiszen laza szabadtéri bulikra is tökéletesen alkalmasak, mégis árad belőlük a szolid finomság.

Dia

 	Glam rock 	A szexi divatelemeket elegyítő rockos stílus elemében van a fesztiválok ideje alatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak abban a közegben sütheted el. Bár a fekete szín kissé komornak tűnik így nyáron, egy sejtelmesen áttetsző csipkeponcsóval, farmersorttal, illetve egy lágy esésű ruhával ellensúlyozhatod a zárkózottságát.

Glam rock

A szexi divatelemeket elegyítő rockos stílus elemében van a fesztiválok ideje alatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak abban a közegben sütheted el. Bár a fekete szín kissé komornak tűnik így nyáron, egy sejtelmesen áttetsző csipkeponcsóval, farmersorttal, illetve egy lágy esésű ruhával ellensúlyozhatod a zárkózottságát.

Dia

 	Gipsy stílus 	A gipsy stílust a fesztiváltrendek keltették életre, de szívesen nyúl a rusztikus romantika alapjaihoz is. Így egyszerre temperamentumos és szelíd, ami izgalmas kontrasztot teremt. Ha közel áll hozzád a hanyag vagabond trend, de szeretnéd nőiesebbé tenni a megjelenésedet, válassz Carmen-dekoltázsú ruhát vagy hasonló fazonú etno topot. Ezzel a két darabbal számtalan stílusvariációt megjeleníthetsz az öltözködésedben, hiszen minden azon múlik, milyen kiegészítőkkel kombinálod őket.

Gipsy stílus

A gipsy stílust a fesztiváltrendek keltették életre, de szívesen nyúl a rusztikus romantika alapjaihoz is. Így egyszerre temperamentumos és szelíd, ami izgalmas kontrasztot teremt. Ha közel áll hozzád a hanyag vagabond trend, de szeretnéd nőiesebbé tenni a megjelenésedet, válassz Carmen-dekoltázsú ruhát vagy hasonló fazonú etno topot. Ezzel a két darabbal számtalan stílusvariációt megjeleníthetsz az öltözködésedben, hiszen minden azon múlik, milyen kiegészítőkkel kombinálod őket.

Ezt is szeretjük
Fotó: