A legjobb mellnagyobbító cicifixek idén tavasszal
Árakkal és lelőhelyekkel
Hatékony aládúcolásra vágysz, de a melltartó stílusa is fontos számodra? Íme, a csodaszép push up fazonok!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan a kendősál is lekerülhet a nyakról, és ilyenkor mi más fordulhatna meg egy nő fejében, minthogy ideje kidomborítani az idomokat. Bár a kis cicik éppúgy szexisek tudnak lenni, mint a nagyobbak, sok hölgyemény gondolatában mégis a dekoltázs miatt bukik el az áhított ruhafazon.

Ezen könnyen segíthet egy push up melltartó, mely a ruharétegek takarásában sem tudja eltitkolni csábos hatását, ám, ami a külcsínt illeti, arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a felső textil lekerülésével se vesszen el az érzéki esztétikai élmény.

Az elbűvölő, romantikus tavaszi darabok tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek, hiszen a nőies vonzerőt kihangsúlyozó finom részletek teljes tárházát felvonultatják. A webáruházak kollekciói szintén sok meglepetést tartogathatnak!

Ártatlan romantika

A lágy púderes árnyalatok és pasztellszínek harmonikus stílust teremtenek az exkluzív csipkekidolgozások, a selymes kelmék és az elegáns díszítőelemek elegyével. A bájos pillangófazonok ártatlannak tűnnek ugyan, de minden egyes tűzésük és részletük az ösztönös, ősi női rafináltságot rejti magában, hiszen kívül eszményien angyaliak, miközben a szemfényvesztés ördögi nagymesterei.

Bár cseppet sem spórolnak a szivacsbéléssel, mégis habkönnyűnek látszanak, mert a tartást adó kosaraikkal olyan gyengéden ölelik körbe a kebleket, mintha csak a csipkék és fodrok tartanák össze őket.

Ráadásul nemcsak az optikai mellnagyobbításban jeleskednek, hanem a megereszkedett idomokat is a helyükre igazítják, így teltebbnek láttatják a kontúrját vesztett dombocskákat. Minderre a trükkös minták és hímzések, valamint a szépen megmunkált, domború csipkék is rásegítenek.

Az efféle melltartókölteményekben igazán könnyű lesz átérezni a tavasz romantikáját! A legkelendőbb ártatlanságot sugalló árnyalatok idén a barackos tónusok, a pasztellkékek, illetve a púderes és lazacos rózsaszínek.

Pajkos pöttyök és virágok

A vidéki és a retró romantika ennél sokkal játékosabb. Előtérbe kerül az élénk szilvakék, a csábító pink, a friss fűzöld és mentazöld, valamint az összes világos fagylaltárnyalat. Az apró virágok és pöttyök egyszerűbb, letisztultabb fazonokkal találkoznak, melyek sima felületűek, nem fedi be őket tüllös-csipkés anyagréteg. A vidám hangulatuk csak a pajkos mintákban és szexi csipkeszegőkben mutatkozik meg.

Főként itt is az oldalról párnázott pillangószabások dominálnak, de a férfifantáziát beindító, mélyen dekoltált balconette fazonok is megtalálhatóak ebben a stílusban, melyek alulról polcolják fel a ciciket.

Végzetes vonzerő

A drámaiság, a dögös szenvedély és a finom elegancia éppúgy szerepet kap az idei fehérneműdivatban. Füstös színek, kacskaringós hímzések, hófehér csipkelátomások, tüllök, selymek és leopárdminták váltják egymást a kínálatban. Ennek az irányzatnak a retró szabásvonalak és a pánt nélküli melltuningoló megoldások adják meg a fűszeres esszenciáját, mert úgy sugárzik belőlük a szívdöglesztő erotika, hogy közben cseppet sem közönségesek.

Még több szexi divat

Élénk színek és bohém minták

Vannak olyan nők, akikből szinte árad a tavaszi derű és felszabadult vidámság, így már a kisugárzásukkal lehengerlik a férfiakat, bármekkora is a mellméretük.

Az efféle gyermeki báj és vibráló érzékiség ihlette meg a tervezőket, amikor a legélénkebb anyagokat és a színekben tobzódó kaotikus mintákat vették elő.A  trópusi kék, a pisztáciazöld, a vadító pink, valamint a napsárga mellett a rikító neonárnyalatok úgyszintén felkerültek a palettára. A szivacsos fazonokon és a rétegelt anyagmegoldásokon túl, a buja dzsungelminták és a színpompás, szárnyaló madarakat ábrázoló mintázatok fokozzák a push up-hatást.

Szolid melltartók

Ha hétköznapokon inkább a természetesség híve vagy, a visszafogott, de nőies melltartókért sem kell térdig járni a lábad, mert szinte minden kollekcióban fellelhetőek. A leheletfinom tavaszi blúzok alá érdemesebb sima felületű kreációkat választani, mert a hímzések és csipkerátétek durván átüthetnek. A klasszikus fehér szín idén újra feltámad, és nagy szerepet kap a divatban, mely a fehérneműtrendekben éppúgy érezhető. A szolid, kagylókosaras balconette fazonokat csipkés és pánt nélküli verzióban is megtalálod a kínálatban.

Ezt is szeretjük