A legjobb házi cici- és dekoltázsfeszesítők

A pakolások és a természetes olajkeverékek segíthetnek a feszes mellek és a hidratált, fiatalos bőr megőrzésében.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg minden nő retteg attól, rendelkezzen akármekkora cicikkel is, hogy mellei egy idő után megereszkednek, elvesztik formájukat, és a dekoltázs bőre sem marad örökké feszes.

A hormonok havi tánca, a terhesség, majd a szoptatás valóban megviseli a bőrt, ami ráadásul itt nem is a legerősebb, hiszen tágulnia is kell, a dekoltázson pedig igen kevés faggyúmirigy található, így a bőr itt alapvetően száraz, és könnyen ráncosodik.

Azonban nem kell belenyugodnod ebbe, és, ha olyan serényen ápolod a mellek és a nyak bőrét, mint az arcodat, akkor konzerválhatod a fiatalkori, csábító dekoltázst. A legjobban a természetes növényi olajok és illóolajok válnak be, ezeket remekül tudja hasznosítani a bőr. Az alábbi keverékekből bármelyiket választhatod, dönthetsz akár az illat alapján is. Egyszerre ne keverj ki túl sokat, 100 ml éppen elég, ne avasodjon meg. Este használd az ápoló olajokat, hogy ne zsírozzák össze a ruhádat.

A bázisolajokban tulajdonképpen minden szükséges tápanyag benne van, de az illóolajok fokozzák a hatást. 100 ml alapolajhoz tegyél 30 csepp illóolajat.

Feszesítő keverék

Hozzávalók:

  • szőlőmagolaj
  • muskotályzsálya-olaj

A szőlőmagolaj kitűnő feszesítő, serkenti a kollagéntermelést, így rendben tartja a kötőszövetet, a rugalmas bőr pedig a ciciket is jobban tartja. A muskotályzsálya ösztrogénszerű anyagokat is tartalmaz, melyek ránctalanítanak, és fiatalon tartják a bőrt.

Érzéki illatok

Hozzávalók:

  • mandulaolaj
  • rózsaolaj

A mell a nőiesség egyik fő szimbóluma, melyet ezzel a keverékkel csak megerősítesz. A rózsa ugyanis fokozza a szexuális étvágyat, álmodozóvá tesz, és kikapcsol. A mandulaolaj nagyon jót tesz a száraz bőrnek. Nemcsak a szükséges olajjal láthatod el a bőrt, de, ha zuhanyzás után, törülközés előtt kened át vele a melleket és a dekoltázst, majd hagyod egy kicsit beszívódni, és ezután törülközöl meg, akkor remekül hidratál is.

Igazi nagyágyú
Ha nincs kedved otthon kikeverni a mellápolódat, akkor próbáld ki a Bustyceutical Biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulziót, mely előnyösen befolyásolja a mell alakját és formáját, bőrének minőségét. A terméket patikákban vásárolhatod meg.

Dekoltázspakolás

A tojásban található kollagén csodákat tehet a száraz bőrrel, és a ráncokat is segít megelőzni.

A pakoláshoz semmi egyebet nem kell tenned, mint felverni egy tojásfehérjét és egy kis tejszínt, majd összeforgatni és felvinni a bőrre. Végezd fekvő helyzetben, nehogy lepotyogjon. Hagyd fent 20 percet, majd öblítsd le.

Ezt is szeretjük