A legszexibb bőrcuccok a szezonban
Árak és lelőhelyek
Íme, a legszexibb bőrdarabok a kínálatból, ha különleges megjelenésre és kreatív stílusra vágysz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén a szőrme mellett a másik legnépszerűbb stíluselem a bőr, mely szintén nagy szerepet kapott az őszi-téli kollekciókban. 

A szezonkínálatban számtalan oldalukat megmutatják a bőrcuccok: a rusztikus hangulatból átcsapnak a pimasz vagányság felé, majd éles váltással kinövik vadóc kamaszkorukat, és egy lecsillapodott, érzéki és drámai eleganciát teremtenek a kifinomultabb fazonvilágukkal.

Érezhető, hogy a divatguruk ezúttal a zenei korszakokhoz kötődő öltözködési szeszélyekből merítettek ihletet, mint például a hetvenes évek korai szakaszát uraló glam rock, vagy a kilencvenes évek elején futótűzként terjedő grunge stílusból.

Bőrkabátok és blézerek

A szegecses bőrkabátokról és blézerekről első blikkre talán mindenkinek egy őrült rocklady jelenik meg a lelki szemei előtt, pedig a tervezők már egészen más szintre kívánják emelni a bőrdivatot. A korábbi kisiklások után, a szegecsek most a pimasz eleganciát képviselik.

Ennek ellenére, ha nem a megfelelő ráérzéssel dizájnolja be őket az ember, könnyen áttaszíthatók a közönségesség határán, és elveszíthetik különlegességüket. A letisztult és csillogó darabokkal is frappáns stílusmixet hajthatsz végre, amennyiben olyan öltözékbe ülteted őket, mely a minimál trendet követi. Bár a valódi bőrcuccok meglehetősen drágák, olcsóbb bőrutánzatokkal szintén találkozhatsz az üzletekben.

A Charles Vögele sálgalléros blézere 49 990 forintért lehet a tiéd. A H&M üzleteiben egyedülálló szegecses kreációkra akadhatsz: a csillogó blézer 69 990 forintba kerül, a hosszított fazonú kabát pedig 79 990 forintért kapható. A Mango bőrujjú, elegáns blézerét 19 995 forintért szerezheted meg, míg a duplabéléses kabátjukért 79 995 forintot kell fizetned. A Zara glam rock stílusú, gallér nélküli blézere egy szövetkabát alatt is elfér. Az ára 57 995 forint. Szintén a Zara kollekciójából foghatod ki a kötött béléses változatot, 25 995 forintért.

Bőrszoknyák és ruhák

Ha nem veted el a sulykot, mini bőrszoknyában vagy kisruhában sem fogsz úgy kinézni, mint egy céda. A finoman megmunkált ceruzafazonú szoknyákat még az irodába is felveheted egy szép blúzzal és visszafogott csizmával. A folkos stílusú és kombinált anyagú ruhák remekül passzolnak a hetvenes éveket idéző trendekhez, melyek alá finom muszlinblúzt vehetsz, illetve hosszú szárú csizmával, kalappal viselheted őket.

A Bon Prix internetes választékában olcsóbban juthatsz hozzá műbőr szoknyákhoz: a retro minijüket 4999 forintért, a kombinált anyagú klasszikus fazonjukat pedig 7999 forintért rendelheted meg. A H&M folkos bőrruhájáért 69 990 forintot kell ontanod. Szintén retro hangulatú, de letisztultabb modellre bukkanhatsz a Mango kollekciójában, 13 995 forintért.

Ugyanitt piros bőrszoknyára is lecsaphatsz, 29 995 forintért. A Zara kínálatából két szoknyát ajánlunk a figyelmedbe: a bőrutánzat ceruzaszoknya 8995 forintért, a falatnyi fekete tünemény 19 995 forintért gazdagíthatja a ruhatáradat.

Bőrnadrágok, leggingsek és rövidgatyók

Míg korábban csak a vagány motoros csajok mertek tapadós bőrnadrágot ölteni magukra, most te is szégyenérzet nélkül belekóstolhatsz ebbe a trendbe. Ha nem kombinálod össze mélyen dekoltált, szűk felsőkkel vagy további bőrcuccokkal, senki sem fog többet gondolni a stílusod mögé. Inkább maszkulin szvetterekkel és kötött pulóverekkel, valamint ingtunikákkal viseld őket. A rövidnadrág szezonját a tavalyi divat nyújtotta végtelenre, így idén télen úgyszintén egyenrangú lehet a miniszoknyával. Vastag harisnyával, blúzzal és kardigánnal, esetleg garbóval és hosszú szárú csizmával ültetheted be a mindennapokba.

Szexi bőrnacik

A Bon Prix leggingse csupán bőrutánzat, ezért olcsóbban, 6999 forintért kaparinthatod meg. A Mango valódi bőrváltozata már borsosabb árral rendelkezik, 69 995 forintot kell félretenned rá. A Zara repertoárja szintén tartogat számodra bőrhatású megoldást, 9995 forintért.

Démoni sortok

A H&M bájos, masnis kreációja 5990 forintba kerül. Ha rockosabb fazonra fáj a fogad, nem kell továbbmenned, a H&M üzleteiben ugyanúgy 5990 forintért megkaphatod. A Mango elegáns kreációval kecsegtet, 23 995 forintért.

Ezt is szeretjük