A 4 legcikibb tavaszi divatbaki
Figyelj a részletekre, és biztos lehetsz benne, hogy a megjelenésed mindig tökéletes lesz. Mi az, amiről ne feledkezz meg tavasszal?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megújuló divat nemcsak sok szépet és jót tartogat, de bizony a hibázás lehetőségét is magában rejti. A részletekre nem árt odafigyelni, valamint a kevesebb néha több elvét követni, hogy az öltözék tényleg sikkes és stílusos legyen. Az alábbiakban néhány olyan divatbakit mutatunk be, melyet kis odafigyeléssel el lehet kerülni.

Semmiről nem kell lemondani, lehet kombinálni és variálni a ruhadarabokat és színeket, ahogyan csábító darabokat is viselni, de nem mindegy, hogyan.

Alsónemű

Ahogyan neve is mutatja, az alsóneműt a ruha alatt kell viselni, és nem helyette. Sajnos hiába ízléstelen, sokan nem megfelelően viselik a melltartót. És már nem is csak a kivillanó pántokról van szó - ha nem csipkés, akkor az még belefér -, de a kivágott hátú felsőből előbukkanó hátpánt több, mint nevetséges. Egyrészt a mélyen dekoltált felső a hát szépségét hivatott mutatni, nem a kissé talán már viseltes fehérneműt, másrészt senkinek nincs köze ahhoz, milyen melltartót vett fel valaki. Nem csupán hátul, elöl is akadhatnak problémák, hiszen egy széles, csipkés pánt, mely egy vékonyka atléta alól bukkan ki, szintén nem túl elegáns, ha pedig a kosár teteje látszik ki, az szintén kínos.

Sajnos a nadrágból, szoknyából elővillanó bugyi is gyakori jelenség. Lehet, hogy némelyik férfi szexinek tartja, de egy magára valamit is adó nő csípőnadrághoz alacsony állású fehérneműt választ, és nem magasra húzott tangát.

Passzentos

A jó idővel eltűnnek a hosszú ápol és eltakar pulóverek, és helyükbe lépnek a könnyű kis pólók, melyek most amúgy is reneszánszukat élik. Probléma akkor adódik, ha a póló viselője a téli kalóriaigénynek engedve magára szedett egy picit, és a kis párnák itt-ott kikukucskálnak has- és deréktájon.

Az összképet ronthatja egy szűk nadrág vagy szoknya, ami még jobban összesajtolja a fölös részeket. A túlságosan kimutatott has egy bizonyos életkor felett amúgy sem sikkes. Egy leheletnyi önkritika pedig sohasem árt. Senki nem attól lesz szexi, ha mindent kitesz az ablakba.

Szerencsére az idei divatban főszerepet kaptak az óriáspólók, melyek a popsi alá érnek, így aztán bárki bátran viselheti őket.

Forrás: New YorkerLeggings-gondok

A szűk, lábfej nélküli harisnya praktikus viselet, és sok esetben nagyon is jól jöhet, ha például nem akarja mutogatni valaki még napot nem látott lábát. Azonban viselése tartogat néhány banánhéjat.

A leggings, bár sok mindent eltakar, nem fogyasztja le az embert. Sőt, egy rosszul megválasztott darab még ronthat is az összképen. A fekete, hosszú szárú fazon előnyös, ha a combok vastagok, ugyanakkor a miniszoknya ebben az esetben sem javasolt. A fehér szín piszkafa lányoknak ajánlott.

Bár a cuki divatban van, nem biztos, hogy a rózsaszín, háromnegyedes, esetleg fodros darabot stílusosnak nevezhetjük, a neccről pedig nem is ejtenénk szót, nem véletlenül kötik össze bizonyos mesterséggel ezt a szövésfajtát. A háromnegyedes és hétnyolcados fazont akkor javasoljuk, ha az nem vág be a vádli bőrébe, ez ugyanis elég csúnya látvány.

Instant barnaság

Az önbarnítók remek alternatívái a bőröregítő szoláriumnak, és, bár közvetlenül nem tartoznak a divat kategóriájába, a foltos lábfej szandállal párosítva megmutatja, hogy nem a tengerparton üdült valaki.

A lábfejen és a sarkaknál különösen ügyelni kell az önbarnítóra, mert foltos lehet az eredmény. A testápolóval kombináltak jobbak ebből a szempontból, mert egyenletesebben oszlanak el a bőrön, és nem lesz foltos a lábfej sem, illetve korrigálásra is több lehetőség van a későbbiekben.

Ezt is szeretjük