10 pasikedvenc ruhafazon, ami mindig bejön
Tudd meg, mely ruháknak képtelenek ellenállni az erősebbik nem tagjai.

Dia

 	Körszoknyás fazon  	Sokoldalú és praktikus, ráadásul minden alkalomra kényelmes viselet. Az ocelotmintás darabok valamivel dögösebbé teszik az összképet, így randevúra is kiválóak. Nőies sziluettjükkel kihangsúlyozzák a karcsú derekadat, ám nem pakolnak ki mindent a kirakatba tolakodóan. Állásinterjúra, formális rendezvényekre is megfelelő öltözéket biztosíthat számodra egy visszafogott, egyszínű, körszoknyás ruha, melyet rövid blézerrel hivatalosabbá varázsolhatsz.

Körszoknyás fazon

Sokoldalú és praktikus, ráadásul minden alkalomra kényelmes viselet. Az ocelotmintás darabok valamivel dögösebbé teszik az összképet, így randevúra is kiválóak. Nőies sziluettjükkel kihangsúlyozzák a karcsú derekadat, ám nem pakolnak ki mindent a kirakatba tolakodóan. Állásinterjúra, formális rendezvényekre is megfelelő öltözéket biztosíthat számodra egy visszafogott, egyszínű, körszoknyás ruha, melyet rövid blézerrel hivatalosabbá varázsolhatsz.

Dia

 	Diszkrét dekoltázskiemelő  	A mell alatt szabott, empire-fazonú ruhák szolidan hangsúlyozzák a dekoltázsodat. Távolról sem súrolják a közönségesség határát, különösen, ha romantikus stílussal ötvözöd előnyeiket. Bármilyen testalkaton könnyed, finom hatást keltenek. Az átlapolt mellrészű ruhák megkapóan kecsesek, melyek szintén diszkréten hívják fel a figyelmet a bájaidra. Válassz derékban húzott, lenge anyagú megoldást, melynek redői ide-oda omlanak a ringó csípőmozgásodtól, amitől lágyabbnak tűnik a járásod.

Diszkrét dekoltázskiemelő

A mell alatt szabott, empire-fazonú ruhák szolidan hangsúlyozzák a dekoltázsodat. Távolról sem súrolják a közönségesség határát, különösen, ha romantikus stílussal ötvözöd előnyeiket. Bármilyen testalkaton könnyed, finom hatást keltenek. Az átlapolt mellrészű ruhák megkapóan kecsesek, melyek szintén diszkréten hívják fel a figyelmet a bájaidra. Válassz derékban húzott, lenge anyagú megoldást, melynek redői ide-oda omlanak a ringó csípőmozgásodtól, amitől lágyabbnak tűnik a járásod.

Dia

 	Nőies ingfazonú ruha  	Egy derékhangsúlyos, ingfazonú ruhában a mindennapos rohangálások közepette is nőiesnek érezheted magad. A hosszabb kreációkban a munkahelyeden is csinos lehetsz, míg a retro, mini darabokban randevún is megjelenhetsz, ha romantikus sétára csábít a pasi. Legnagyobb előnyük, hogy a lapos talpú cipők sem vesznek el bájosságukból.

Nőies ingfazonú ruha

Egy derékhangsúlyos, ingfazonú ruhában a mindennapos rohangálások közepette is nőiesnek érezheted magad. A hosszabb kreációkban a munkahelyeden is csinos lehetsz, míg a retro, mini darabokban randevún is megjelenhetsz, ha romantikus sétára csábít a pasi. Legnagyobb előnyük, hogy a lapos talpú cipők sem vesznek el bájosságukból.

Dia

 	Szemérmesen vállvillantó  	A meztelen váll sok pasi gyengéje, ám ügyelj arra, hogy elegánsan tálald a látványt. Egy finomvonalú, félvállas ruhában bármilyen partin vagy formális rendezvényen kecses nőiességet sugározhatsz magadból. A romantikus stílusú, pánt nélküli kreációkat a mindennapokban is viselheted, amikor épp kikapcsolódsz. Rövid fazonú blézerrel vagy boleróval máris randiképes lesz a ruhád, egy kardigánnal pedig jókislányossá teheted, hogy még a könyvtáros fickót is elbűvölhesd. 	 

Szemérmesen vállvillantó

A meztelen váll sok pasi gyengéje, ám ügyelj arra, hogy elegánsan tálald a látványt. Egy finomvonalú, félvállas ruhában bármilyen partin vagy formális rendezvényen kecses nőiességet sugározhatsz magadból. A romantikus stílusú, pánt nélküli kreációkat a mindennapokban is viselheted, amikor épp kikapcsolódsz. Rövid fazonú blézerrel vagy boleróval máris randiképes lesz a ruhád, egy kardigánnal pedig jókislányossá teheted, hogy még a könyvtáros fickót is elbűvölhesd.
 

Dia

 	Midi fazon  	A térdig érő ruhahossz konzervatívnak tűnhet, de könnyedén elhessegetheted mások téveszméit, miszerint egy ilyen darab nagymamás és távolságtartó. A romantikusan bájos, csipkés vagy fodros megoldások kicsit pimaszabbak, szexisebbek is lehetnek. Ám a diszkrétebb kreációkban a munkahelyeden is megjelenhetsz. Dobd fel egy üde színnel, illetve finoman libbenő anyaggal, mely könnyedebbé, vidámabbá varázsolja az összképet. A derekadat pedig hangsúlyozd övvel.

Midi fazon

A térdig érő ruhahossz konzervatívnak tűnhet, de könnyedén elhessegetheted mások téveszméit, miszerint egy ilyen darab nagymamás és távolságtartó. A romantikusan bájos, csipkés vagy fodros megoldások kicsit pimaszabbak, szexisebbek is lehetnek. Ám a diszkrétebb kreációkban a munkahelyeden is megjelenhetsz. Dobd fel egy üde színnel, illetve finoman libbenő anyaggal, mely könnyedebbé, vidámabbá varázsolja az összképet. A derekadat pedig hangsúlyozd övvel.

Dia

 	Mini fazon  	Ha formásak a lábaid, miért ne mutatnád meg őket? Ám hogy a nőies kacérkodásod ne forduljon át közönséges magamutogatásba, kerüld a mélyen dekoltált miniruhákat. Egy fekete, rövid fazonú darab a kiegészítők függvényében elegáns vagy dögös partiszerelés lehet, a hatvanas éveket idéző, A-vonalú kreációkat pedig a mindennapos megjelenésedbe is beültetheted, a munkahelyi öltözékedet leszámítva.

Mini fazon

Ha formásak a lábaid, miért ne mutatnád meg őket? Ám hogy a nőies kacérkodásod ne forduljon át közönséges magamutogatásba, kerüld a mélyen dekoltált miniruhákat. Egy fekete, rövid fazonú darab a kiegészítők függvényében elegáns vagy dögös partiszerelés lehet, a hatvanas éveket idéző, A-vonalú kreációkat pedig a mindennapos megjelenésedbe is beültetheted, a munkahelyi öltözékedet leszámítva.

Dia

 	Klasszikus ruhák  	A klasszikus ruhák egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak, hiszen bármikor adódhatnak olyan alkalmak, amikor szolid visszafogottsággal kell hangsúlyozni a belülről fakadó bájt, illetve a külső adottságokat. Egy derékban szűkített, alul egyenes vonalú darabban hivalkodás nélkül is magabiztos nő lehetsz, így a munkahelyeden, valamint állásinterjún úgyszintén finomságot sugározhatsz magadból.

Klasszikus ruhák

A klasszikus ruhák egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak, hiszen bármikor adódhatnak olyan alkalmak, amikor szolid visszafogottsággal kell hangsúlyozni a belülről fakadó bájt, illetve a külső adottságokat. Egy derékban szűkített, alul egyenes vonalú darabban hivalkodás nélkül is magabiztos nő lehetsz, így a munkahelyeden, valamint állásinterjún úgyszintén finomságot sugározhatsz magadból.

Dia

 	Szűk fazon  	A szűk ruhák nem mindig áldásosak, hiszen megkívánják az arányos alakot, és a stílusukkal könnyen hibázásra adhatnak okot. A testre tapadós, kombinéfazonú megoldásokat tartogasd inkább a különlegesebb, elegánsabb alkalmakra. Hétköznapokon tompítsd a szűk fazon szexis kisugárzását, hogy ne legyen túl kihívó. Erre tökéletesen alkalmasak a horgolt, duplarétegű ruhák, zártabb kivitelezésben. A semleges drapp szín is árnyaltabbá teszi izgató mivoltát, így finomabb benyomást kelt.

Szűk fazon

A szűk ruhák nem mindig áldásosak, hiszen megkívánják az arányos alakot, és a stílusukkal könnyen hibázásra adhatnak okot. A testre tapadós, kombinéfazonú megoldásokat tartogasd inkább a különlegesebb, elegánsabb alkalmakra. Hétköznapokon tompítsd a szűk fazon szexis kisugárzását, hogy ne legyen túl kihívó. Erre tökéletesen alkalmasak a horgolt, duplarétegű ruhák, zártabb kivitelezésben. A semleges drapp szín is árnyaltabbá teszi izgató mivoltát, így finomabb benyomást kelt.

Dia

 	Tulipánszabású ruhák  	Csípőkiemelő tulajdonsága révén könnyen felkelti a férfiak figyelmét, így bármikor csábosabbá teheted vele a megjelenésedet. Az extravagáns, rétegelt anyagmegoldásokkal kialakított tulipánfazon igényes eleganciádról árulkodhat a partikon, ha nem viszed túlzásba a buggyokat és a díszítőelemeket.

Tulipánszabású ruhák

Csípőkiemelő tulajdonsága révén könnyen felkelti a férfiak figyelmét, így bármikor csábosabbá teheted vele a megjelenésedet. Az extravagáns, rétegelt anyagmegoldásokkal kialakított tulipánfazon igényes eleganciádról árulkodhat a partikon, ha nem viszed túlzásba a buggyokat és a díszítőelemeket.

Dia

 	Lezser tunikafazon  	A lezserség nem minden esetben topis, amire kitűnő példát nyújtanak a lenge, tunikafazonú ruhácskák. Ha fontos számodra a kényelem, de a nőies stílusodtól sem szívesen válsz meg, nappalra választhatsz romantikus stílusú, lenge anyagú, csípőszabott modellt, esti randevúra és éjszakai partikra pedig tökéletes választás lehet a hasonló fazonú, harmincas éveket idéző szaténdarab.

Lezser tunikafazon

A lezserség nem minden esetben topis, amire kitűnő példát nyújtanak a lenge, tunikafazonú ruhácskák. Ha fontos számodra a kényelem, de a nőies stílusodtól sem szívesen válsz meg, nappalra választhatsz romantikus stílusú, lenge anyagú, csípőszabott modellt, esti randevúra és éjszakai partikra pedig tökéletes választás lehet a hasonló fazonú, harmincas éveket idéző szaténdarab.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: