6 ruhadarab, amit kötelező beszerezned őszre!

Dia

 	Blúz és blúzruha  	A kihasználhatóságot illetően teljesen mindegy, hogy melyikre esik a választásod, mert mindkettő meghatározó eleme az őszi trendeknek. A lenge, sálgalléros muszlinruhákkal és blúzokkal a hetvenes évek hangulatát is megidézheted, ha kis szőrmekabátkával, leopárdmintás kiegészítőkkel, illetve lovaglócsizmával vagy telitalpú, oszlopsarkú cipővel variálod őket. Az élénk darabokkal a color blocking trendnek is hódolhatsz. Az arisztokratikus vidéki stílust drámai szőrmegallérokkal, kockás, vintage kabátkákkal, kötött szvetterekkel és hatalmas kalapokkal csalogathatod elő belőlük.

Blúz és blúzruha

A kihasználhatóságot illetően teljesen mindegy, hogy melyikre esik a választásod, mert mindkettő meghatározó eleme az őszi trendeknek. A lenge, sálgalléros muszlinruhákkal és blúzokkal a hetvenes évek hangulatát is megidézheted, ha kis szőrmekabátkával, leopárdmintás kiegészítőkkel, illetve lovaglócsizmával vagy telitalpú, oszlopsarkú cipővel variálod őket. Az élénk darabokkal a color blocking trendnek is hódolhatsz. Az arisztokratikus vidéki stílust drámai szőrmegallérokkal, kockás, vintage kabátkákkal, kötött szvetterekkel és hatalmas kalapokkal csalogathatod elő belőlük.

Dia

 	Pelerinszabású holmik  	A bő fazonok a hetvenes évek vonzásával tértek vissza a divatba, így a poncsók, valamint a pelerinszabású blúzok és kabátkák is főszerephez jutnak idén. A földszínű, bézs, fekete és tűzpiros pelerinek a minimál stílusban úgyszintén helyet kaptak, ám ebben az esetben monokróm vagy kéttónusú öltözékben foglalhatnak helyet. A bő fazonú blúzlebernyegeket bohém, hippi felfogásban éppúgy viselheted, mint rusztikus elképzelésben, romantikával megfűszerezve.

Pelerinszabású holmik

A bő fazonok a hetvenes évek vonzásával tértek vissza a divatba, így a poncsók, valamint a pelerinszabású blúzok és kabátkák is főszerephez jutnak idén. A földszínű, bézs, fekete és tűzpiros pelerinek a minimál stílusban úgyszintén helyet kaptak, ám ebben az esetben monokróm vagy kéttónusú öltözékben foglalhatnak helyet. A bő fazonú blúzlebernyegeket bohém, hippi felfogásban éppúgy viselheted, mint rusztikus elképzelésben, romantikával megfűszerezve.

Dia

 	Kötött cuccok  	Már meg sem kell lepődni azon, hogy ősztől tavaszig a kötött kreációk uralják a kínálatot. Idén ismét több bőrt lehúznak a tervezők erről az anyagról: a kötött ruhák és szoknyák mellett a hatalmas, kabátként is viselhető szvetterek slágergyanúsak, melyek jól passzolnak a vidéki, illetve a retro trendekhez. A kora ősszel viselhető maxiruhákhoz igazodva a lábszárig érő óriáskardigánok szintén uralomra törnek, melyeket vékony övvel viselhetsz. A nőies változatok finom mintái gyakran gyöngyökkel vagy szőrmecsíkokkal díszítettek.

Kötött cuccok

Már meg sem kell lepődni azon, hogy ősztől tavaszig a kötött kreációk uralják a kínálatot. Idén ismét több bőrt lehúznak a tervezők erről az anyagról: a kötött ruhák és szoknyák mellett a hatalmas, kabátként is viselhető szvetterek slágergyanúsak, melyek jól passzolnak a vidéki, illetve a retro trendekhez. A kora ősszel viselhető maxiruhákhoz igazodva a lábszárig érő óriáskardigánok szintén uralomra törnek, melyeket vékony övvel viselhetsz. A nőies változatok finom mintái gyakran gyöngyökkel vagy szőrmecsíkokkal díszítettek.

Dia

 	Zsákruha  	A hatvanas évek kedvelt zsákruhái átugranak az őszbe, hiszen hosszú szárú csizmával, harisnyával és szőrmekabáttal még sokáig viselheted őket. A legújabb kollekciókban többféle típusukkal találkozhatsz: az áttetszően légies, virágcsipkés vagy selyemfényű anyagból készült kreációkkal, valamint az élénk színű, merevebb anyagú társaikkal, melyek mellé vibráló árnyalatú kiegészítőket rendelhetsz. A romantikus, lenge ruhácskák tökéletes összhangot teremthetnek a kötött és bőr anyagokkal.

Zsákruha

A hatvanas évek kedvelt zsákruhái átugranak az őszbe, hiszen hosszú szárú csizmával, harisnyával és szőrmekabáttal még sokáig viselheted őket. A legújabb kollekciókban többféle típusukkal találkozhatsz: az áttetszően légies, virágcsipkés vagy selyemfényű anyagból készült kreációkkal, valamint az élénk színű, merevebb anyagú társaikkal, melyek mellé vibráló árnyalatú kiegészítőket rendelhetsz. A romantikus, lenge ruhácskák tökéletes összhangot teremthetnek a kötött és bőr anyagokkal.

Dia

 	Bőr - minden mennyiségben  	A bőrhatású vagy valódi bőr nadrágok és szoknyák már tavaly beszivárogtak a divatba, ám egészen addig maradni fognak, míg a retro trendek a porondmesterek. Ezeket a darabokat fantáziadúsan kombinálhatod a romantikus, vidéki stílusú blúzocskákkal, illetve a hetvenes évekből visszaköszönő szűk garbókkal, poncsókkal, valamint kimonószabású blézerekkel. A bőr holmik minimalizált elképzelésben egészen megszelídülnek, míg a dögös, szűk nadrágokból a nyolcvanas évek maszkulin zakói és fehér ingjei hozhatják ki az elegáns vadócot.

Bőr - minden mennyiségben

A bőrhatású vagy valódi bőr nadrágok és szoknyák már tavaly beszivárogtak a divatba, ám egészen addig maradni fognak, míg a retro trendek a porondmesterek. Ezeket a darabokat fantáziadúsan kombinálhatod a romantikus, vidéki stílusú blúzocskákkal, illetve a hetvenes évekből visszaköszönő szűk garbókkal, poncsókkal, valamint kimonószabású blézerekkel. A bőr holmik minimalizált elképzelésben egészen megszelídülnek, míg a dögös, szűk nadrágokból a nyolcvanas évek maszkulin zakói és fehér ingjei hozhatják ki az elegáns vadócot.

Dia

 	Szőrmekreációk  	A retro trendek újraéledésének köszönhetően a szőrmét sem volt képes elengedni a divat. Folytatódik a tavalyi szőrmeláz, hiszen a kiskabátokon, mellényeken, sapkákon és táskákon kívül bélésként és díszítésként is fontos, kiemelt helyet kapott az őszi trendekben. Valójában nincs olyan stílus, melyben a szőrme ne csikarhatna ki magának valamilyen szerepet egészen apró vagy éppen feltűnő arányban.

Szőrmekreációk

A retro trendek újraéledésének köszönhetően a szőrmét sem volt képes elengedni a divat. Folytatódik a tavalyi szőrmeláz, hiszen a kiskabátokon, mellényeken, sapkákon és táskákon kívül bélésként és díszítésként is fontos, kiemelt helyet kapott az őszi trendekben. Valójában nincs olyan stílus, melyben a szőrme ne csikarhatna ki magának valamilyen szerepet egészen apró vagy éppen feltűnő arányban.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: