A 4 legjobb fodrász

Szerintünk

Az egyik legfontosabb ember egy nő életében. Nem csak hajat vág, hanem lelket is ápol. Tudja, mi áll jól neked, és miről kell lebeszélnie.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán jellemző, hogy az eddigi, hasonló témájú cikkek közül a véleményeket a fodrászról fejtették ki leghosszabban a Femina munkatársai. Hiába, egy jó fodrász kincset ér.

Juli

Évek óta ugyanahhoz a fodrászhoz, Edinához járok. Nem volt nehéz rátalálnom, mert tulajdonképpen gyermekkorunk óta ismerjük egymást, és jó barátnők vagyunk. Innen a nagy bizalom, hiszen tudom azt a háttérinformációt, hogy már fiatalkorában eldöntötte, fodrász lesz, és emberek szépítésével foglalkozik majd.

És mint tudjuk, aki szakmáját hobbiként szereti, az csak jó lehet. Amit tesz, azt szívből teszi. Szereti az új dolgokat, keresi az új termékeket, és imádja a vállalkozó kedvű embereket.

Régebben ezért talán jobb alanynak számítottam, mert számtalan frufrut, frizurát kipróbálhatott rajtam, valamint őrültebbnél őrültebb melírozásokat eszeltünk ki. Kedveli, ha az alany valami új ötlettel áll elő, amivel ő megküzdhet.

Mostanában azonban csak egyre hosszabb és hosszabb hajam egészségügyi vágásával foglalkozik, no meg a különböző kérdés/kéréseimmel, miszerint: hogyan bodorítsam a hajam "vasalóval", mivel és hogyan csavargassak bolondos loknikat, mit gondol, visszavágjuk-e a frufrumat - azt hiszem ennek nagyon örülne.

Mindamellett, hogy ügyes, alapos, őszinte és türelmes fodrász, még az emberek lelkivilágára is odafigyel. Bárki, aki csak elmegy hozzá, nemcsak egy fejfrissülést, hanem egy lélekfrissülést is kap! Vadonatúj szalonjában igen kellemes légkör fogadja a szépülni vágyókat!

Hosszú haj vágása 3500.-
Hajvágás és melírozás 7-8000 Ft, mely a felhasznált anyag mennyiségétől és a haj hosszától függ.
 

Edina a Százszorszép szalonban dolgozik. Cím: 1034 Kenyeres u. 25.

Pálma és Luca

Az a helyzet állt elő, hogy mindketten ugyanarról a fodrászról zengenek ódákat, így inkább kivonatoljuk a dicshimnuszt.

Luca: Drozdik Ákos - a fodrászom - egy született zseni. Aranykezű fiatalember, aki bármit megvalósít, ami kipattan a fejemből. A 21. századi Gedeon bácsi, csak fiatal kiadásban. Már hosszú évek óta hűséges vagyok hozzá. Sok fodrásznál jártam előtte, de senkivel nem voltam igazán megelégedve. Elmagyaráztam, hogy milyen hajat szeretnék, de a végeredmény teljesen más lett mindig. Végre egy fodrász, aki megmondja a véleményét, és józan tanácsot képes adni, hogy mi illik az arcomhoz, és mi nem!
Rugalmas és kedves, tehát nem csak jó szakember, hanem még kellemes is nála az időtöltés. Ráadásul egyáltalán nem vág drágán. A férfi haj ára jelenleg 2000, a női hajvágás - ami persze a haj hosszúságától is függ - 3500, 4000, 4500 között mozog.

Pálma: Én is elfogyasztottam egy-két fodrászt, mielőtt rátaláltam Drozdik Ákosra, akit Luca ajánlására mertem kipróbálni. Előtte még sosem találkoztam olyan fodrásszal, aki valóban úgy vágta volna le a hajam, ahogy szerettem volna. Ráadásul sosem úgy állították be a hajam, ahogy szerettem volna, így a fodrász után rendszeresen rohantam haza hajat mosni.

Ákos elsőre eltalálta, hogy milyen frizurára vágyom, és felesleges duma helyett úgy vágta le a hajam, hogy belevitte a saját gondolatait, miközben a végeredmény pontosan olyan lett, amilyenre vágytam. Emellett kedves, rugalmas és abszolút profi, ráadásul olcsó: vágásért és melírozásért még nem fizettem nála 4500 forintnál többet.
 

Ákost az alábbi számon érheted el: 0630 493 4955. Jelenleg a Moszkva térhez közel dolgozik.

 

 

Lilla

Lilla zalaegerszegi lévén egyik földijét ajánlja.

A hajam nagyon hosszú, ráadásul erős szálú és kissé kezelhetetlen, ezért a fodrásznál töltött órák sosem tartoztak a kedvenc elfoglaltságaim közé, és jópárszor volt alkalmam megtapasztalni a „szépségért meg kell szenvedni" mondás valódi jelentését.

Horváth Krisztináéknál azonban abszolút biztonságban érzem a hajamat, sosem kell azon izgulnom, hogy nem olyan lesz, mint amilyet szeretnék, vagy épp nem sikerül a festés. A festésen kívül vágatni szoktam – mindkettőt körülbelül másfél havonta –, az eredmény pedig mindig szép, egyenletes és természetes hajszín, illetve olyan frizura, hogy a későbbiekben otthon sem igényel túl sok munkát, hogy úgy álljon, ahogy kell. A fodrászszalon ötvözi magában a modern stílust, a profizmust, ugyanakkor a hagyományos fodrászszalonok „csacsogós hangulatát" is. Annak sem kell messzire mennie, aki kozmetikai kezelésre vagy egy kiadós masszázsra vágyik, ugyanis a fodrászszalont is magában foglaló szépségstúdióban mindkettőre lehetőség van. Az árak sem olyan borsosak: vágással, szárítással és festéssel együtt - egész hajhosszra, ami nem kevés hajfestéket jelent az én esetemben – 7000 forint körüli összeget szoktam kifizetni.

Horváth Krisztina, (06 30) 979-7160, 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton út.

Ági

Már elmondták előttem, hogy nehéz megtalálni a megfelelő szakembert, aki pontosan eltalálja a megálmodott frizurát. Nekem sem volt egyszerű. Én Szabados Irenét választottam, aki az egyik legnevesebb mester ma Magyarországon, mégsincs annyira előtérben. Kellemes szalonja a Kossuth Lajos utcában található. Rengeteg profi fodrászmagazin áll rendelkezésre, hogy kiválaszthassa a vendég a fazont és a színt. Iréne azt is megmondja, ha nem lehet megvalósítani, illetve tanácsokat ad a fazonra vonatkozóan, de a végső hosszt mindig a vendégre bízza.

Sokat képzi magát külföldön, ami nagyon megnyugtató, mert senki nem fog tíz évvel ezelőtti divattal a fején távozni. Bár Irenére a megbeszélt időponthoz képest általában várni kell, de nem baj. A vendég kap egy finom kávét, elolvasgat, kinézheti a frizuráját.Szabados Iréne a külföldön tanultakat nem tartja meg magának. Már végzett fodrászoknak tart továbbképzést. És ehhez modellekre van szüksége. Ha még nem vagy 22 éves, és tanulsz, akkor ingyen kaphatsz egy tuti frizurát, ha hajmodellnek jelentkezel.

Sztárfodrászról lévén szó, nem a legolcsóbb, de nekem megéri. Mivel a frizura sokáig kitart, kevesebbet kell vágatni. Én a váll alá érő hajam vágásáért 8000 forintot szoktam fizetni.
 
Szabados Iréne Hajvágó és Fodrász Továbbképző Műhely
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 15. Telefon: 06 30 949 80 02
Ezt is szeretjük