5 évvel tűnhetsz fiatalabbnak ezektől a ruháktól
Fiatalabbnak akarsz tűnni? Frissítsd fel a ruhatáradat.

Dia

	Pasztellszínű ruhák	A hideg pasztelltónusok nem mindenkinek állnak jól, egyeseket kifejezetten sápaszthatnak. Ám a meleg, púderes, barackos és lazacos árnyalatok friss, üde hatást keltenek. Az a legjobb, ha a ruha anyagában visszaköszön ez a romantikus lágyság. Az idei divat elkényeztet az efféle tónusokkal, és a könnyed esésű ruhákkal. Használd ki!

Pasztellszínű ruhák

A hideg pasztelltónusok nem mindenkinek állnak jól, egyeseket kifejezetten sápaszthatnak. Ám a meleg, púderes, barackos és lazacos árnyalatok friss, üde hatást keltenek. Az a legjobb, ha a ruha anyagában visszaköszön ez a romantikus lágyság. Az idei divat elkényeztet az efféle tónusokkal, és a könnyed esésű ruhákkal. Használd ki!

Dia

 	Csipkés darabok  	A világos csipke egyszerre szűzies és szexi, ugyanakkor nem csak a kislányosan romantikus stílusokba fér bele. Lehet nagyon elegáns vagy elbűvölően bájos, rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle. A magas fényerejű, tisztaságot sugalló árnyalatok már eleve fiatalítanak, ha ezt még csipkével is megspékeled, simán letagadhatsz pár évet a korodból! Viszont csak oda helyezd, ahol nem okoz gondot a szélesítő hatása.

Csipkés darabok

A világos csipke egyszerre szűzies és szexi, ugyanakkor nem csak a kislányosan romantikus stílusokba fér bele. Lehet nagyon elegáns vagy elbűvölően bájos, rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle. A magas fényerejű, tisztaságot sugalló árnyalatok már eleve fiatalítanak, ha ezt még csipkével is megspékeled, simán letagadhatsz pár évet a korodból! Viszont csak oda helyezd, ahol nem okoz gondot a szélesítő hatása.

Dia

	Tengerészmódi	Tavasszal ismét visszatér a tengerészstílus, ezúttal az ötvenes évek hangulatában. A játékos csíkok vidámságot csempészhetnek a stílusodba. A klasszikus fekete-fehér és a sötétkék-piros-fehér változat pedig nagyon üdítően hat. Ha rettegsz a kövérítő csíkoktól, akkor csak a tengerészmódi színeit jelenítsd meg az öltözékedben.

Tengerészmódi

Tavasszal ismét visszatér a tengerészstílus, ezúttal az ötvenes évek hangulatában. A játékos csíkok vidámságot csempészhetnek a stílusodba. A klasszikus fekete-fehér és a sötétkék-piros-fehér változat pedig nagyon üdítően hat. Ha rettegsz a kövérítő csíkoktól, akkor csak a tengerészmódi színeit jelenítsd meg az öltözékedben.

Dia

	Virágos ruhácskák	A lenge virágmintás ruhákról mindenkinek a tavaszi frissesség jut eszébe, amikor minden olyan zsenge, hogy szinte kicsattan az energiától. Ha ilyen lágyan ringatózó ruhában mutatkozol, szinte sugárzod magadból az életerőt és a vidámságot.

Virágos ruhácskák

A lenge virágmintás ruhákról mindenkinek a tavaszi frissesség jut eszébe, amikor minden olyan zsenge, hogy szinte kicsattan az energiától. Ha ilyen lágyan ringatózó ruhában mutatkozol, szinte sugárzod magadból az életerőt és a vidámságot.

Dia

 	Angórapulóver  	Talán elsőre furán hangzik, de a puha, szolid angórapulóverek megfiatalíthatnak. Ha fehér vagy vajszínű darabot választasz, az anyag fényereje és selymes finomsága szinte vibrálóvá teszi a bőröd, a szemed, de még a hajszínedet is.

Angórapulóver

Talán elsőre furán hangzik, de a puha, szolid angórapulóverek megfiatalíthatnak. Ha fehér vagy vajszínű darabot választasz, az anyag fényereje és selymes finomsága szinte vibrálóvá teszi a bőröd, a szemed, de még a hajszínedet is.

Dia

 	Tüzeld fel a kedved!  	Amikor erőtlennek, fásultnak vagy fáradtnak érzed magad, kapj magadra egy narancsvörös vagy meggypiros ruhadarabot, amitől nemcsak jobb lesz a kedved, hanem szexisebbnek is fogod érezni magad. Erre a fazonokkal ugyanúgy rájátszhatsz, persze, nem a közönségesség határait súrolva, hanem érzéki visszafogottsággal. Meglátod, hogy tapadnak majd rád a tekintetek! A szűk fazonú kardigánok és lebbenő szoknyás ruhák különösen dögössé teszik ezeket az árnyalatokat!

Tüzeld fel a kedved!

Amikor erőtlennek, fásultnak vagy fáradtnak érzed magad, kapj magadra egy narancsvörös vagy meggypiros ruhadarabot, amitől nemcsak jobb lesz a kedved, hanem szexisebbnek is fogod érezni magad. Erre a fazonokkal ugyanúgy rájátszhatsz, persze, nem a közönségesség határait súrolva, hanem érzéki visszafogottsággal. Meglátod, hogy tapadnak majd rád a tekintetek! A szűk fazonú kardigánok és lebbenő szoknyás ruhák különösen dögössé teszik ezeket az árnyalatokat!

Dia

 	Legyen egy sárga ruhadarabod!  	Legalább egy sárga ruhadarabot mindenkinek érdemes beújítania, mert titokzatos ereje van ennek a színnek. Most tavasszal az egészen élénksárga ruhácskák is megjelennek a kínálatban, de ha idegenkedsz az ilyen mértékű vibrálástól, a pasztelles vaníliasárga blúzokra csapj le. A sárgával megbolondított öltözék olyan, mintha mindig napfény ragyogna rád.

Legyen egy sárga ruhadarabod!

Legalább egy sárga ruhadarabot mindenkinek érdemes beújítania, mert titokzatos ereje van ennek a színnek. Most tavasszal az egészen élénksárga ruhácskák is megjelennek a kínálatban, de ha idegenkedsz az ilyen mértékű vibrálástól, a pasztelles vaníliasárga blúzokra csapj le. A sárgával megbolondított öltözék olyan, mintha mindig napfény ragyogna rád.

Dia

	Pöttyös Panni	Tavasszal nemcsak az élénk csíkokat, hanem a pöttyöket is előhúzza az ötvenes évek tarsolyából a divat, amit szintén érdemes kihasználni, ha fiatalabbnak akarsz tűnni. A pöttyök gyermekien édes ártatlanságot sugároznak, persze az öltözék stílusától függően dögösek is lehetnek.

Pöttyös Panni

Tavasszal nemcsak az élénk csíkokat, hanem a pöttyöket is előhúzza az ötvenes évek tarsolyából a divat, amit szintén érdemes kihasználni, ha fiatalabbnak akarsz tűnni. A pöttyök gyermekien édes ártatlanságot sugároznak, persze az öltözék stílusától függően dögösek is lehetnek.

Dia

 	Egy kis bohémság nem árt  	Nyilván a munkahelyeden nem muszáj elsütnöd a bohém, infantilis oldaladat, legalábbis a ruháddal ne hirdesd. Nem azért, mert bűn megőrizni magadban a gyermeki vonásokat, hanem, mert az efféle öltözködési stílus nem odavaló. Ám szabadidődben azt viselsz, amit akarsz, és ehhez most a divat is jópofa ötletekkel szolgál. A hippis, színes virágminta vagy a minimál stílusba beültetett szívecske még nem vesz el a nőiességedből, csak vidámabbá tesz.

Egy kis bohémság nem árt

Nyilván a munkahelyeden nem muszáj elsütnöd a bohém, infantilis oldaladat, legalábbis a ruháddal ne hirdesd. Nem azért, mert bűn megőrizni magadban a gyermeki vonásokat, hanem, mert az efféle öltözködési stílus nem odavaló. Ám szabadidődben azt viselsz, amit akarsz, és ehhez most a divat is jópofa ötletekkel szolgál. A hippis, színes virágminta vagy a minimál stílusba beültetett szívecske még nem vesz el a nőiességedből, csak vidámabbá tesz.

Dia

 	Világos ing vagy ingruha  	Olykor a letisztult visszafogottság a legjobb fiatalító trükk! Egy finom anyagú fehér ing vagy egy krémszínű ingruha időtlen eleganciát tükröz, bármilyen stílusba ülteted.

Világos ing vagy ingruha

Olykor a letisztult visszafogottság a legjobb fiatalító trükk! Egy finom anyagú fehér ing vagy egy krémszínű ingruha időtlen eleganciát tükröz, bármilyen stílusba ülteted.

Dia

 	Bájos blúzok  	A vintage-mánia begyűrűzésével a lekerekített Pán Péter-gallérok úgyszintén visszaeveztek a divathullámokon. A pöttyökhöz hasonlóan ez az aprócska részlet merőben meghatározhatja az öltözéked stílusát. Kislányos, babás hatást kelt, ugyanakkor elegáns is. Az ilyen szabású blúzokhoz mindenképpen a fiatalság képe társul.

Bájos blúzok

A vintage-mánia begyűrűzésével a lekerekített Pán Péter-gallérok úgyszintén visszaeveztek a divathullámokon. A pöttyökhöz hasonlóan ez az aprócska részlet merőben meghatározhatja az öltözéked stílusát. Kislányos, babás hatást kelt, ugyanakkor elegáns is. Az ilyen szabású blúzokhoz mindenképpen a fiatalság képe társul.

Dia

	Fekete-fehér ruhák	A világos színek fiatalítanak, a sötét, morózus tónusok pedig öregítenek. Ám mi történik, ha összeadod a két végletet? A fekete felerősíti a fehér fényerejét, ettől szinte vakítóan friss lesz. Ráadásul ez a két szín már önmagában is elegáns hatást kelt. Ha frissebbnek akarsz tűnni, nagyobb felületen engedd érvényesülni a fehéret.

Fekete-fehér ruhák

A világos színek fiatalítanak, a sötét, morózus tónusok pedig öregítenek. Ám mi történik, ha összeadod a két végletet? A fekete felerősíti a fehér fényerejét, ettől szinte vakítóan friss lesz. Ráadásul ez a két szín már önmagában is elegáns hatást kelt. Ha frissebbnek akarsz tűnni, nagyobb felületen engedd érvényesülni a fehéret.

Dia

	Mozgalmas, élénk kreációk	Az idei tavasz olyan erős divatszínekkel fog berobbanni, hogy ha mindenki csak azokat viselné, valósággal szikrázna a levegő. A neonszínek fiatalosak ugyan, de cseppet sem korfüggetlenek. Ám a vibráló kékekről ezt már nem lehet elmondani, hiszen a lágy esésű ruhafazonokkal kifejezetten nőiesek is lehetnek.

Mozgalmas, élénk kreációk

Az idei tavasz olyan erős divatszínekkel fog berobbanni, hogy ha mindenki csak azokat viselné, valósággal szikrázna a levegő. A neonszínek fiatalosak ugyan, de cseppet sem korfüggetlenek. Ám a vibráló kékekről ezt már nem lehet elmondani, hiszen a lágy esésű ruhafazonokkal kifejezetten nőiesek is lehetnek.

Dia

 	Színes szoknyák  	Az élénk, tüzes és vibráló árnyalatokat egy szoknyával is belecsempészheted az öltözékedbe. Minimál stílusban nőies hatást kelthet még egy kislányos körfazon is, ám ha merészen fokozod a színkavalkádot, máris egy vagány, fiatalos stílust nyerhetsz.

Színes szoknyák

Az élénk, tüzes és vibráló árnyalatokat egy szoknyával is belecsempészheted az öltözékedbe. Minimál stílusban nőies hatást kelthet még egy kislányos körfazon is, ám ha merészen fokozod a színkavalkádot, máris egy vagány, fiatalos stílust nyerhetsz.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: