4 gyönyörű, tartós arcpirosító
A pirosító elengedhetetlen, hiszen pillanatok alatt frissé varázsolja az arcodat. Tudd meg, hogyan kell feltenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fakó, nyúzott arc leggyorsabb frissítője az arcpirosító. Ezzel szó szerint pillanatok alatt életet lehelhetsz a bőrre. Nagymamáink még hegyi levegőnek nevezték, hiszen olyanná teszi az arcot, mint amit egész évben friss levegő ér.

Ne feledkezz meg róla tehát, és jó, ha magaddal viszed napközben is, hogy bármikor feldobhasd a sminked vele. A legjobb, ha úgynevezett kompakt pirosítót használsz, amit egy nagy ecsettel vigyél fel.

A krémes állagú pírt sminkszivaccsal vagy az ujjaiddal dolgozd el. Nappalra kerüld a csillámos verziókat, estére azonban bátran válassz irizáló, fényes pirosítót.

Hogyan vidd fel?

Érdemes beruházni egy nagy ecsetre, a kicsi, precíziós ecsettel ugyanis nem lehet gyors munkát végezni, és gyakorlott kéz szükséges a használatához. Egy nagy, puha ecset egyenletesen osztja el a festéket az arcon. Jusson belőle az orcákra, az orrnyeregre egy pici, illetve az állra és a homlokra is, a szemöldökök fölé. Az arccsonton kívül azonban csak jelzésértékű legyen. A pirosító a toka eltüntetésében is segíthet, ha az állad alatt áthúzod néhányszor az ecsetet.

A pirosító legyen friss színű, a rózsaszín vagy barackszín valamelyik árnyalata. Ha nem jársz szoláriumba, és az arcbőröd fehér, akkor mindenképpen kerüld a barnás színeket.

Pirosítók minden esetre

Virágos hangulatban

A Clinique pirosítója, a Fresh Bloom Allover Colour virág alakban várja, hogy felvidd az arcodra. A púder három színből áll - és négy árnyalatban kapható -, a színek vegyítésével természetes hatást érhetsz el. A pirosítóhoz nem adnak ecsetet, ami az árát tekintve - 9600 forint - kissé furcsa, de egy nagy ecsettel könnyedén felviheted a friss, picit fénylő púdert, ami kiváló minőségű, így egész nap a bőrön marad, nem kopik le. A púdert a szemhéjadra is teheted.

Ásványokkal

Az ásványi anyagok most igazi slágernek számítanak, szinte az összes kozmetikai márka kijött a maga minerális sminkszereivel. Az egyik első, a L'oreal Accord Parfait Mineral pirosító nem tartalmaz szintetikus színezőket és adalékanyagokat. Hosszú ideig fennmarad a bőrön, mert az ásványi szemcsék jól tapadnak. Zsírosabb bőrűeknek kifejezetten ajánlott, mert nem tömi el a pórusokat, így pattanásokat sem okoz. A lágy színt saját ecsetével viheted fel, ezen keresztül adagolódik a festék. Ára 3700 forint.

Kétféle

Az Oriflame Beauty kétszínű pirosítója kívül matt, belső része pedig picit csillámos. Ez a két hatás összekeveredik az ecseten, és gyönyörű színt ad az arcnak. A gyöngyház és a matt árnyalatok kombinációja különlegesen hangsúlyozza az arc karakterét. A matt árnyalat kiemeli az arc kontúrját, a gyöngyházfényű púder ragyogó, természetes arcszínt biztosít. A pirosítóhoz adott ecset helyett inkább nagyobbat használj, mert a pici ecsettel csíkos lehet az eredmény. Ára 2300 forint.

Egyszerű, de nagyszerű

Ha nem akarsz csillámokat és több árnyalatot, hanem csak egyszerűen szeretnéd felfrissíteni az arcszínedet, akkor válaszd a Maybelline Expert Wear pirosítóját, mely egyszínű, sokáig a bőrön marad, és szép színt ad. Bár por állagú, száraz bőrűek is bátran használhatják, kellemes viselet. A négy forgalmazott árnyalatból kettőt választva - egy világosat és egy sötétet - akár korrigálhatod is az arc esetleges egyenetlenségeit. Ára 2200 forint, ecsettel együtt.

Ezt is szeretjük