3 szépséghiba, amiért odavannak a férfiak

Így hangsúlyozd őket

Azok a dolgok, melyeket te hibának látsz, a férfiak szemében valójában nagyon is vonzó tulajdonságok.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha a tükör elé állsz, bizonyára alaposan végignézed magad, és azon gondolkodsz, hogyan tudnád palástolni apró kis szépséghibáidat. Hidd el, felesleges ezen gyötrődnöd, mert, amit a legjobban szeretnél magadról eltüntetni, az fogja az erősebbik nem figyelmét felkelteni. Mondhatni, az lesz a szexepiled, aminek a pasik nem tudnak majd ellenállni.

Bár a címlapok az álomgyár szereplőit mindig tökéletesnek mutatják, valójában ők sem azok, nekik is megvannak a maguk kis esztétikai hibái. Szóval felejtsd el, hogy nem vagy tökéletes, mert igenis az vagy, és, ha jól érzed magad a bőrödben, az csak még szebbnek mutat.

A piros pöttyös az igazi

Persze ez nem teljesen igaz, hiszen a szeplők inkább sárgás-barnás-vörösesek, mint pirosak, mégis sokan életük csapásának tartják őket, és igyekeznek a lehető legjobban eltüntetni. Ha világos a bőröd, és szőke vagy vörös hajad van, nagy valószínűséggel találkozni fogsz az apró kis pöttyökkel.

A szeplő kialakulásának oka a fokozott pigmenttermelés a bőrön, ami van, akinél nagyobb, van, akinél kisebb mértékű. Manapság már sokan orvosilag, különböző hámlasztó kezelésekkel eltávolítják őket, de te semmiképp ne kövesd a példájukat, mert a pasik szemében a szeplő hihetetlenül vonzó.

A legkönnyebben akkor tudod őket hangsúlyozni, ha picit lebarnulsz, tehát a nyári napsütés ideális segítség lehet, mert így a szeplők jobban kirajzolódnak.

Természetesen a megfelelő védelem mellett! Felejtsd el a vakolatnyi alapozót, rejtsd el a fiókodba a tubust, mert a természetességed mindennél vonzóbb, így biztosan sikert aratsz az ellenkező nem köreiben.

Rés a fogak között

Gondoltad volna, hogy a gyönyörű mosolyú Julia Roberts is réssel a fogai között született? Biztosan nem, hiszen ügynöke tanácsára még a karrierje elején megcsináltatta a szünetet. Ugyan ő nem vállalta fel apró szépséghibáját, sok híresség másképp gondolkodik. Talán a leginkább ismert Madonna, akit nem zavar, hogy a fogsora nem egészen szabályos. Vagy esetleg az Oscar-díjas Anna Paquin, akiért férfiak ezreinek szíve dobban meg abban a pillanatban, ahogy elmosolyodik. Attól, hogy van valami kis aprócska tökéletlenségük, csak még tökéletesebbnek, szexisebbnek látszanak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vegyél a bőrszínedhez passzoló árnyalatú vörös rúzst, kend az ajkaidra, és kövesd a példájukat, mosolyogj bátran, ezzel hangsúlyozva, hogy te is legalább olyan szexis vagy, mint ők. Hidd el, egy bátor mosoly még a legkeményebb szívet is meglágyítja, és kiszemelted sem tud majd ellenállni.

A 14 legjobb ötlet szájszag ellen

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szépségpötty

Az anyajegy az arcon zavaró tud lenni. Lehet, hogy te is úgy gondolod, elcsúfítja a vonásaidat. De nem megoldás az, ha rögtön orvoshoz szaladsz, hogy eltüntesse, mert természetes és nagyon szexi külsőt tud kölcsönözni. Az első legismertebb szépségpötty, ami elrabolta a férfiak szívét, Marilyn Monroe szája felett volt megtalálható. Persze azt biztosan tudod, hogy ez nem volt igazi, hanem a sminkje részét képezte, melyet egy fekete szemceruzával rajzolt mindig újra és újra. Ezzel ellentétben Cindy Crawfordnak már a világhírnevet hozta meg, illetve azt, hogy a mai napig keresett szupermodell.

Gondold csak végig még egyszer: van értelme eltüntetni, mikor különlegessé, egyedivé teszi az arcodat? Persze, hogy nincs. Tehát emeld ki naturális sminkkel, így a pötty megtöri arcod szimmetrikusságát, ezzel különleges külsőt kölcsönözve.

Ezeken kívül még számos hibát fedezhetsz fel magadon, de ne gondolj rájuk ekként. Lehet, hogy másnak fel sem tűnik, amin te nap mint nap elgondolkodsz. Ha elfogadod önmagad ezekkel a kis szépséghibákkal, akkor magabiztosságod kívülről is látszik majd, és pont ez a kisugárzás fog a pasik szemében észbontóvá tenni.

Ezt is szeretjük