2011 legforróbb fehérneműi

Mi lesz a divat a Victoria’s Secret szerint?

Érdemes megfejtened Victoria titkát, mely érzéki nőiességgel kecsegtet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az új év fehérneműi igazán pikáns részletekkel és régi korokból merített, csábító trükkökkel rukkolnak elő, ebben tökéletesen egyetértenek a tervezők.

Különösen érdemes szemügyre venned a Victoria’s Secret legújabb kreációit, melyek bizonyára most is irányadóak lesznek a divatban, hiszen még egy kirakati babán bemutatva is felforrósítanák maguk körül a levegőt.

A kollekció több stílust vonultat fel, melyek mindegyike hűen tükrözi a legújabb, szupernőies trendek hatásait, így a télbe nyúló, zúzmarás romantika, a drámai, múltidéző, franciás elegancia, valamint a cukormázas tavaszi színbedobás sem maradhat el, megspékelve a kényelmesebb, csajos retro fazonokkal. Ha szeretnél inspirációt meríteni, hogy milyen buja csomagolásba rejtsd a nőies idomaidat, leplezd le velünk együtt Victoria titkát!

Francia sikk, drámai csipkehalmokkal

A 2011-es divatot meghatározó trendek is a múltban kotorásztak a nőiesség receptjéért, ezért a felsőruházatban szárnyra kapott vintage stílus - mely a ’20-as, ’30-as évek hollywoodi díváiban is követőkre talált egykor - most az elegáns fehérneműkön is otthagyta drámai csipkejegyeit.

A Victoria’s Secret elképzelésében mindez korhű bárhangulattal párosul, hiszen a csillogó flitterek, a szexi harisnyatartók, a csipkevirágok és a buja, vörös fodrocskák tengeréből szinte hallani lehet a háttérben csengő-búgó sanzonokat.

Az érzéki látomást tovább tetézik a derékfűzős megoldások, a kontrasztos fekete és krémes árnyalatok, illetve a dögös, falatnyi kombinék fodrokkal, masnikkal vagy ékkövekkel díszítve. A szenvedélyes vörös szín nemcsak az idei, ünnepi kollekciók vendégárnyalataként tündököl, hanem az elegancia újraértelmezésének legfőbb esszenciáját köszöntheted benne, mely az ujja köré csavarja a jövő évi kínálatot is.

Hamvas téli romantika

A fazonok hasonlóan a díva eszményképet testesítik meg, ám a színvilág hűvös visszafogottságba, illetve fakó, meleg tónusokkal kevert, pasztelles lágyságba burkolózik. A zúzmarás, fagyos hangulatot ezüstös csillogással és hófehér tisztasággal érzékelteti.

A bájos, természetességet sugárzó árnyalatokat kacskaringós, antik hatású hímzésekkel és csipkehálókkal teszi még kifinomultabbá, melyek a letisztultabb fehérneműket is valóságos költeménnyé avanzsálják. Az erős kontraszt itt is jellemző, így fekete bugyihoz hófehér topot rendel, melynek fémes csillogása visszaköszön az alsót díszítő masnikon. Az új kollekció különlegességei a fodros aljú, szoknyahatású bugyik, melyek még könnyedebbé, lazúrosabbá varázsolják a téli romantikát.

Cukormázas tavaszi bűbáj

A tavaszi rügyfakadás a divatszínekbe is életet visz, így az újévi kollekciókban már sokkal derűsebb, vibrálóbb árnyalatokkal találkozhatsz. A Victoria’s Secret legjátékosabb irányvonala cukormázas, élénk színekkel fűszerezi a babás romantikát.

A márványfényű, púderes rózsaszín, a selymes királykék és az erős pink tónusok lesznek a legdominánsabbak a fehérneműdivatban, melyek pajkos fodrocskákkal, retro hangulatú pöttyökkel, valamint kaotikus virághímzésekkel bolondoznak, amitől egyszerre lesz huncut, ugyanakkor észbontóan szexis az összhatás. Ám attól nem kell tartanod, hogy túlcsordul a mézes-mázos romantika, és giccsbe fordul, hiszen a Victoria’s Secret finom, visszafogott vonalakkal álmodott elegáns nőiességet ezekbe a darabokba, így még a harisnyatartós megoldások sem tűnnek túlzásnak, melyek színes combfixek után áhítoznak.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Kényelmes, egyszerű és velejéig retro

Már az ünnepi fehérnemű-kollekciók sejtetni engedik, hogy bizony a kényelmes, otthoni pamutszettek sem elégednek meg holmi unalmas egyszerűséggel vagy sportos egysíkúsággal. A felsőruházatot és a pizsamákat is behálózó kockás minta végre menthetetlenül eléri a meleg árnyalatú melltartókat és bugyikat is, ami egészen új, mondhatni rendkívül cuki megvilágítást ad az eddig semlegesnek gondolt pamut fehérneműknek.

Ám a retro hangulatért nem csupán a piros, zöld, lila és pink színekben pompázó darabok lesznek felelősek, hanem a bazári giccset romantikává szelídítő, szívecskés és pillangós megoldások úgyszintén. Sőt, bebizonyosodik, hogy a dögös, dívás megjelenés sem áll tőlük távol, hiszen egyes pamutkreációk állatmintákkal lényegülnek át vadító, csábos fehérneművé.

Ezt is szeretjük