A legdivatosabb frizurák a szezonban
Képgalériával
A 4 stílus közül mindenki megtalálja a temperamentumához illő frizurát, mellyel kifejezheti egyéniségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Essential Looks Eklektika Kollekció ősz-tél 2008-2009

Az Essential Looks a nemzetközi divatbemutatókból merít ihletet: New York, Milánó, Párizs divattervezőinek kollekcióját ülteti át a mindennapok valóságába a professzionális fodrászok és szalonvendégeik részére világszerte. Profi mesterfodrászokból álló csapat tolmácsolja a kifutók stílusait. A 2008. évi második kollekció - Eklektika Kollekció - négy stílusirányzatot mutat be.

Gótikus romantika

Közönyös tekintetek és a fenyegetően veszélyes vágyak világa. A stílus formáit megérintette az elektromos hullám; kreppelt haj és hosszú, sötét loknik közé beékelt, színesre festett póttincsek jellemzik. Parázslóan szexi és őrülten nőies elemekkel, tudatosan összekevert durva és sima textúrákkal találkozhatsz, miközben a szivárványszínekben visszatükröződő fények és színek úgy játszanak, mint éjszakánként egy jaguár szemének sötét, smaragd csillogása. Lélegzetelállító!

Kíváncsi vagy, milyen haj áll jól a leginkább? Töltsd fel képedet a Frizurapróbára, ahol több mint kétezer frizurát és színt próbálhatsz ki. Így a fodrászodat már határozott elképzelésekkel keresheted fel.

Bizarr hagyomány

Fesztelenül természetes és szeszélyes. A hagyomány új dimenziókat nyit, amikor a fűzőt sportos öltözékkel párosítják. Az eredmény: romantikus stílusjegyek, össze nem illő darabok és bizarr rétegek. Ami a hajviseletet illeti: romantikus stílusjegyek jellemzik – lófarkak, fonatok és laza feltűzések kortárs megoldásokkal-, ami az elfogadhatóságot illeti: még éppen emészthető verzióban. Ez egy bármi, és mégis minden megközelítés, amely merészel kihívó lenni. Végképp nőies, mégis erős és modern. Ez a külső pont arról szól, hogy megmutasd az egyéniségedet; egy dacos stílus, mely cseppet sem galamblelkű.

Letisztult formák

Néha a kevesebb több – mint ahogy ezt az elektronikus zene, a minimalista építészeti stílus és a modern design is bizonyítja. Merész, letisztult, lekerekített és élesre vágott; ez a stílusirányzat építészeti formákból merít ihletet, élesre szabott és egyenes vonalak jellemzik. A felhasznált színek határozottan visszafogott körvonalakat adnak ennek a stílusnak, a fő hangsúly pedig a precizitáson és az édes androgén jegyeken van. Ennél vagányabb már nem is lehetne!

Vidéki élet

A vidéki táj művészete nem jelent egyet a háziszőttessel és a kifinomulatlansággal. Ezek a frizurák magukban rejtik a vidéki idill friss tisztaságát és természetes ártatlanságát; egyet jelentenek a meleg tónusokkal, a natúr színekkel és a tapintható textúrákkal. Legyen akár hóbortosan kifogástalan férfi, divatos hajadon, városi hippi fruska vagy kifinomult pásztorlány, a vidéki élet mindenkiben felidézi a melengető napsugarak és a hajba kapó friss szellő érzését.

Az érzékeny fejbőr gyógyítója

A rengeteg festés, a különböző samponok és hajformázók könnyen kiszárítják a fejbőrt. Az évek során a fejbőr érzékennyé válhat, és állandósulhat ez az állapot.
Az érzékeny fejbőr pirosodik, viszket és hámlik. A problémát házilag is orvosolhatod. A Bona Cure Sensitive termékcsaládot kifejezetten az érzékeny fejbőr ápolására és gyógyítására fejlesztették ki. Fő hatóanyaga az aloe vera, mely több mint kétszáz értékes tápanyagot tartalmaz.
A termékcsalád négy tagból áll: bőrnyugtató hajsamponból, krémes balzsamból, hajpakolásból és a különleges nyugtató fejbőrápoló folyadékból.
A BC Sensitive termékeket a Schwarzkopf Professional termékekkel dolgozó fodrászatokban vásárolhatod meg.
Ezt is szeretjük