13 öltözék esős nyári napokra

Dia

 	Színes gatyók 	Egy merész színű nadrággal komor időben is megalapozhatod a jókedvedet, és persze a stílusodat is! Ha nem szeretnél beleolvadni a szürkeségbe, de a kaotikus színkeverést, valamint a domináns árnyalatok ömlesztését túl émelyítőnek találod, akkor hagyd, hogy a nadrágod legyen a vezérvonal az öltözékedben, és semleges vagy világosabb tónusokkal boronáld össze. Egy ilyen szerelésben akkor sem kell zavarba jönnöd, amennyiben hirtelen melegebbre fordul az idő.

Színes gatyók

Egy merész színű nadrággal komor időben is megalapozhatod a jókedvedet, és persze a stílusodat is! Ha nem szeretnél beleolvadni a szürkeségbe, de a kaotikus színkeverést, valamint a domináns árnyalatok ömlesztését túl émelyítőnek találod, akkor hagyd, hogy a nadrágod legyen a vezérvonal az öltözékedben, és semleges vagy világosabb tónusokkal boronáld össze. Egy ilyen szerelésben akkor sem kell zavarba jönnöd, amennyiben hirtelen melegebbre fordul az idő.

Dia

 	Farmerdzseki, kreatív variációkban 	A farmerdzseki már lerágott csontnak tűnhet a divatban, de az idei stíluskeverő trendek bebizonyítják, hogy van még mit csócsálni rajta. A retro westerndzsekik csak a vállfán mutatkoznak unalmas ruhadarabnak, ám egészen kivirulnak, ha valami izgalmas összeállítással találkoznak. Így aztán érdemes kihasználnod a praktikusságukat, hiszen egy nyári overallt és egy romantikus kisszoknyát is pimaszabbá, szexisebbé tehetnek, ráadásul ettől a rétegtől könnyen megszabadulhatsz, amikor felszakadoznak a felhők.

Farmerdzseki, kreatív variációkban

A farmerdzseki már lerágott csontnak tűnhet a divatban, de az idei stíluskeverő trendek bebizonyítják, hogy van még mit csócsálni rajta. A retro westerndzsekik csak a vállfán mutatkoznak unalmas ruhadarabnak, ám egészen kivirulnak, ha valami izgalmas összeállítással találkoznak. Így aztán érdemes kihasználnod a praktikusságukat, hiszen egy nyári overallt és egy romantikus kisszoknyát is pimaszabbá, szexisebbé tehetnek, ráadásul ettől a rétegtől könnyen megszabadulhatsz, amikor felszakadoznak a felhők.

Dia

 	Blézerben, csajosan 	A blézernek már régóta nemcsak az irodában a helye, hiszen kaméleonokat megszégyenítő módon képes átváltozni. Ám velük ellentétben a blézer nem vágyik beleolvadni a környezetébe, pont ellenkezőleg: ki akar tűnni, hogy kiszakadjon az uniformis kategóriából. Sokoldalúsága révén mindezt könnyűszerrel megengedheted neki, mert romantikus és vagány stílusba egyaránt beültetheted. A lezser darabokat szoknyával és ruhával a legpraktikusabb párosítani, amikor nem tudod előre, mi sülhet ki az időből.

Blézerben, csajosan

A blézernek már régóta nemcsak az irodában a helye, hiszen kaméleonokat megszégyenítő módon képes átváltozni. Ám velük ellentétben a blézer nem vágyik beleolvadni a környezetébe, pont ellenkezőleg: ki akar tűnni, hogy kiszakadjon az uniformis kategóriából. Sokoldalúsága révén mindezt könnyűszerrel megengedheted neki, mert romantikus és vagány stílusba egyaránt beültetheted. A lezser darabokat szoknyával és ruhával a legpraktikusabb párosítani, amikor nem tudod előre, mi sülhet ki az időből.

Dia

 	Esőben is elegánsan 	Hideg időben nehéz megőrizni az eleganciát, de a felemás, kevésbé hűvös nyári napok alkalmat adhatnak rá, hogy kihasználd a kánikulához nem éppen alkalmas blúz- és tearuhákat, melyek a hetvenes évek glamour stílusát idézik. Az élénk színű darabokat világos blézerrel és natúr kiegészítőkkel teheted sikkesebbé, de bohémebbre is igazíthatod a stílusod, ha további domináns árnyalatokat rendelsz az öltözékedhez.

Esőben is elegánsan

Hideg időben nehéz megőrizni az eleganciát, de a felemás, kevésbé hűvös nyári napok alkalmat adhatnak rá, hogy kihasználd a kánikulához nem éppen alkalmas blúz- és tearuhákat, melyek a hetvenes évek glamour stílusát idézik. Az élénk színű darabokat világos blézerrel és natúr kiegészítőkkel teheted sikkesebbé, de bohémebbre is igazíthatod a stílusod, ha további domináns árnyalatokat rendelsz az öltözékedhez.

Dia

 	Kapd elő a pólóruhád! 	A szekrényed legmélyén biztosan lapul egy régen elfeledett, amolyan semmire sem jó kacatnak titulált pólóruha, de ne dobd még ki, mert ezen a nyáron felfedezheted a rejtett lehetőségeit. Semmi sem alkalmazkodóbb a pamut pólóruhánál, így egy csipetnyi ötletességgel az időjáráshoz és a hangulatodhoz formálhatod a stílusát. Bőrdzsekivel, blézerrel is jól mutat, de a rusztikus irányzat sem áll tőle távol, amit egy kötött kardigánnal könnyedén kihozhatsz belőle. Ráadásul, hűvös napokon leggingsszel is viselheted.

Kapd elő a pólóruhád!

A szekrényed legmélyén biztosan lapul egy régen elfeledett, amolyan semmire sem jó kacatnak titulált pólóruha, de ne dobd még ki, mert ezen a nyáron felfedezheted a rejtett lehetőségeit. Semmi sem alkalmazkodóbb a pamut pólóruhánál, így egy csipetnyi ötletességgel az időjáráshoz és a hangulatodhoz formálhatod a stílusát. Bőrdzsekivel, blézerrel is jól mutat, de a rusztikus irányzat sem áll tőle távol, amit egy kötött kardigánnal könnyedén kihozhatsz belőle. Ráadásul, hűvös napokon leggingsszel is viselheted.

Dia

 	Szexi pulóverek 	Az élet szomorú pillanataihoz tartozik az is, amikor nyáron kénytelen vagy előtúrni a szekrényből a pulóvereket, miközben egyetlen porcikád sem kívánja a viselésüket. Talán könnyebb megbarátkozni ezzel a gondolattal, ha a rövid fazonú darabokat valami szexi, csajos kompozícióba helyezed. A nyolcvanas éveket idéző T-vonalú felsők szinte sóvárognak a szűk ruhákért, melyekkel együtt lezser, mégis vadító elegyet alkotnak. A derékpasszos pulóverek az ötvenes évekbe repíthetnek vissza, ha körszoknyával párosítod őket.

Szexi pulóverek

Az élet szomorú pillanataihoz tartozik az is, amikor nyáron kénytelen vagy előtúrni a szekrényből a pulóvereket, miközben egyetlen porcikád sem kívánja a viselésüket. Talán könnyebb megbarátkozni ezzel a gondolattal, ha a rövid fazonú darabokat valami szexi, csajos kompozícióba helyezed. A nyolcvanas éveket idéző T-vonalú felsők szinte sóvárognak a szűk ruhákért, melyekkel együtt lezser, mégis vadító elegyet alkotnak. A derékpasszos pulóverek az ötvenes évekbe repíthetnek vissza, ha körszoknyával párosítod őket.

Dia

 	Keverd a stílusokat! 	Tulajdonképpen nemcsak az időjárás, hanem a divat is szeszélyes, így nem kell idegenkedned a vagány-nőies összeállításoktól sem. A bőrdzseki kitűnően passzol az állatmintás ruhákhoz, de a finomabb pliszírozott szoknyákkal úgyszintén jól működhet.

Keverd a stílusokat!

Tulajdonképpen nemcsak az időjárás, hanem a divat is szeszélyes, így nem kell idegenkedned a vagány-nőies összeállításoktól sem. A bőrdzseki kitűnően passzol az állatmintás ruhákhoz, de a finomabb pliszírozott szoknyákkal úgyszintén jól működhet.

Dia

 	Színes viharűző szettek 	Ez a nyár a színekről szól, és ezt a trendet a gyakori esőzések sem moshatják el. Megkönnyítheted a saját dolgod, ha beszerzel néhány élénken vibráló, kedvjavító blézeres szettet, melynek elemeit külön-külön, más-más stílusban is viselheted. Így sosem kell azon morfondíroznod, hogy mit vegyél fel, ha rosszra fordul az idő.

Színes viharűző szettek

Ez a nyár a színekről szól, és ezt a trendet a gyakori esőzések sem moshatják el. Megkönnyítheted a saját dolgod, ha beszerzel néhány élénken vibráló, kedvjavító blézeres szettet, melynek elemeit külön-külön, más-más stílusban is viselheted. Így sosem kell azon morfondíroznod, hogy mit vegyél fel, ha rosszra fordul az idő.

Dia

 	Szafari stílusban 	Ha már muszáj hosszú nadrágba bújnod a nyár derekán, sokkal nőiesebbé teheted a szetted finom, muszlin anyagból készült blúzzal és meleg, bársonyos színekkel. Egy rövid nadrágos szafari-összeállítás szintén praktikus lehet változékony időben, mert a blézertől megválva pikk-pakk nyárias öltözéket nyerhetsz, amennyiben erőre kapnak a napsugarak.

Szafari stílusban

Ha már muszáj hosszú nadrágba bújnod a nyár derekán, sokkal nőiesebbé teheted a szetted finom, muszlin anyagból készült blúzzal és meleg, bársonyos színekkel. Egy rövid nadrágos szafari-összeállítás szintén praktikus lehet változékony időben, mert a blézertől megválva pikk-pakk nyárias öltözéket nyerhetsz, amennyiben erőre kapnak a napsugarak.

Dia

 	Variációk óriás kardigánra 	A fázósabbaknak nem muszáj fukarkodniuk a rétegekkel, de hogy ne veszítse el az öltözékük a nyár könnyed, lezser hangulatát, érdemes lágy esésű óriás kardigánt választaniuk, mely a kánikularuhákkal is képes összebarátkozni. A nehézkesebb, őszies pulóver alá lenge muszlinfelső ajánlott, mely pimasz hatást kelthet rusztikus stílusban, farmersorttal és kötött sapkával. Amikor eláll az eső, a felső rétegektől megszabadulva máris készen állhatsz a nyárra!

Variációk óriás kardigánra

A fázósabbaknak nem muszáj fukarkodniuk a rétegekkel, de hogy ne veszítse el az öltözékük a nyár könnyed, lezser hangulatát, érdemes lágy esésű óriás kardigánt választaniuk, mely a kánikularuhákkal is képes összebarátkozni. A nehézkesebb, őszies pulóver alá lenge muszlinfelső ajánlott, mely pimasz hatást kelthet rusztikus stílusban, farmersorttal és kötött sapkával. Amikor eláll az eső, a felső rétegektől megszabadulva máris készen állhatsz a nyárra!

Dia

 	Rusztikus romantika 	Tavaszias lágyságot csempészhetsz a mogorva napokba, ha a maxiszoknyádat finom anyagú pulóverrel viseled. Itt a kiegészítőkön is sok múlik, melyekkel tovább derítheted a pasztelles, natúr színeket. A semleges vászonnadrágnak virágos blézerrel kölcsönözhetsz nőies bájt.

Rusztikus romantika

Tavaszias lágyságot csempészhetsz a mogorva napokba, ha a maxiszoknyádat finom anyagú pulóverrel viseled. Itt a kiegészítőkön is sok múlik, melyekkel tovább derítheted a pasztelles, natúr színeket. A semleges vászonnadrágnak virágos blézerrel kölcsönözhetsz nőies bájt.

Dia

 	Vedd lazán az esőt! 	Viharos napokon leginkább a kényelmes összeállításokat preferálja az ember, melyhez jó ötleteket kínál a vagabond trend. Itt is a nyári-őszi rétegek ötvözésén van a hangsúly, illetve a színek harmóniáján. Bátran elegyítsd a nyárias, lenge blúzokat nehézkesebb, kötött vagy velúranyagokkal, de arra ügyelj, hogy a nyári frissességüket és üdeségüket ne tompítsák el nagyon az őszi hangulatot megcsillantó részletek.

Vedd lazán az esőt!

Viharos napokon leginkább a kényelmes összeállításokat preferálja az ember, melyhez jó ötleteket kínál a vagabond trend. Itt is a nyári-őszi rétegek ötvözésén van a hangsúly, illetve a színek harmóniáján. Bátran elegyítsd a nyárias, lenge blúzokat nehézkesebb, kötött vagy velúranyagokkal, de arra ügyelj, hogy a nyári frissességüket és üdeségüket ne tompítsák el nagyon az őszi hangulatot megcsillantó részletek.

Dia

 	Fesztiválos lazaság 	A fesztiváltrendeknek köszönhetően a lenge nyári ruhádat sem kell a vállfán bámulnod, mert könnyen esőállóvá teheted egy bakanccsal vagy bőrdzsekivel. Ha ezt a módit az utcán túl erősnek érzed, a most szintén divatos, maszkulin félcipőkkel is kiegészítheted az öltözéked, melyhez a boyfriend blézer illik leginkább.

Fesztiválos lazaság

A fesztiváltrendeknek köszönhetően a lenge nyári ruhádat sem kell a vállfán bámulnod, mert könnyen esőállóvá teheted egy bakanccsal vagy bőrdzsekivel. Ha ezt a módit az utcán túl erősnek érzed, a most szintén divatos, maszkulin félcipőkkel is kiegészítheted az öltözéked, melyhez a boyfriend blézer illik leginkább.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: