Mennyei, túrós-barackos süti pofonegyszerűen: csak keverj össze mindent
Ha csak úgy összedobnál valami igazán finomat, a túrós-barackos, kevert süti tuti nyerő.

Mennyei, túrós-barackos süti pofonegyszerűen: csak keverj össze mindent
Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Nem találunk szavakat a hímzett napszemüvegre: Ulyana Sergeenko nagyot alkotott »

Gyönyörű esküvői ruhák tavaszra: 7 trend, ami inspirálhat a ruhaválasztásnál »

Egyszerű, házi recept, amitől újra fényesek lesznek az ékszereid: eltünteti az elszíneződéseket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A túrós-barackos kevert akkor is sikerül, ha eddig nem túl sok sikerélményed volt a konyhában. Percek alatt lekevered, igaz, a sütési idő kicsit hosszadalmas. A tészta pillekönnyű, és cseppet sem lesz száraz. Más gyümölccsel is érdemes kipróbálni. 

Túrós-barackos kevert süti

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 50 dkg őszibarack
  • 25 dkg túró
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 12 dkg cukor
  • 4 db tojás
  • 2 dl tejföl
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csipet só
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat üsd egy tálba, rakd hozzá a cukrot, a vaníliát, és keverd fehéredésig. Tedd hozzá a vajat, és azzal is habosítsd. Mehet bele a sóval és sütőporral mixelt liszt, a villával áttört túró, majd pedig a tejföl. Végül forgasd hozzá a tetszés szerinti darabokra vágott barackot. 

Egyengesd a masszát sütőpapírral bélelt kenyér- vagy őzgerincformába, és tedd előmelegített sütőbe. Süsd 170 fokon körülbelül 45 percig, majd teszteld tűpróbával. Ha a sütibe szúrt tűre nem ragad massza, elkészült, ellenkező esetben süsd még tovább. Amennyiben túl gyorsan pirul, rakj rá sütőpapírt. 

Ezt is szeretjük