8 mennyei, tejszínes süti: ezeknek senki sem tud majd ellenállni
A tejszínhab lággyá, könnyűvé varázsolja az egyszerű süteményeket is. Ezeket garantáltan pillanatok alatt szétkapkodják a vendégeid.

kremes
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha többre, másra vágysz, mint egy adag muffin vagy kevert tészta, készíts krémes vagy habos édességeket. Legyen szó leveles tésztás, piskótás változatról vagy pohárkrémről, a tejszín mindenhez illik. Önmagában, díszítésként, pudinghoz vagy a tésztába keverve is jó megoldás. 

Bár habot verni mindenki tud, még a tapasztaltabb konyhatündéreknek is akadhat gondjuk a tejszínnel. Az egyik alapszabály, hogy jó hideg legyen felhasználáskor. A magasabb, legalább 30% zsírtartalmú tejszínnel biztosabbra mehetsz. Fixálóval vagy mascarponéval dúsítva keményebb állagú lesz, akár torta bevonására is tökéletes. Összegyűjtöttük azokat a sütiket, amelyekből nem hiányozhat a hab. 

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük