Fűszeres, tejfölös csirkecomb
Kívül ropogós, belül puha
Ha így csinálod, a tejfölös csirkecomb omlós, pikáns és kellemesen szaftos lesz.

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Spórolj egy kis időt a hétvégén! A tepsis ételek nagy előnye, hogy pikk-pakk összedobod őket, és csak néha kell rájuk nézni. A tejfölös csirkecombot bátran adhatod gyermekeknek annak ellenére, hogy bor is szerepel a hozzávalók között. Az alkohol sütés közben ugyanis elpárolog. Kard Éva receptje megér egy próbát.

Tejfölös csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 5 dl tejföl
  • 1/2 dl fehérbor
  • 1 citrom
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • majoránna
  • kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg. Ha szükséges, a bőrön maradt pihéket távolítsd el, majd ízlés szerint sózd, borsozd, és szórd meg a fűszerekkel. Egy kicsit hagyd állni, hogy az ízek jól átjárják. A tejföl felét keverd össze a borral, és öntsd egy tepsibe. Ezután helyezd bele a fűszeres csirkecombokat, majd a maradék tejfölt kend a hús tetejére. A citromot vágd gerezdekre, és rakd a húsok közé.

A tepsi tetejét fedd le fóliával. Rakd előmelegített sütőbe, és 170 fokon körülbelül egy órán át süsd. Amikor a hús már puha, vedd le róla a fóliát, és kicsit nagyobb hőmérsékleten még 10-15 perc alatt pirítsd jó ropogósra.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük