A legfinomabb sütés nélküli sütemények
Képek és receptek
A sütő bekapcsolása nélkül, gyorsan és könnyen is isteni finom, látványos desszerteket készíthetsz.

Dia

	Sütésmentes túrótorta	A túró az egyik leghasznosabb alapanyag, ami a konyhádban előfordulhat, sós és édes fogásokhoz is remek, a végtelenségig variálható, ráadásul bármikor beszerezhető. Gyümölcsökkel és egy kis édesítéssel pedig mennyei desszert varázsolható belőle, csak egy kis türelmet és egy hűtőt igényel a dolog.

Sütésmentes túrótorta

A túró az egyik leghasznosabb alapanyag, ami a konyhádban előfordulhat, sós és édes fogásokhoz is remek, a végtelenségig variálható, ráadásul bármikor beszerezhető. Gyümölcsökkel és egy kis édesítéssel pedig mennyei desszert varázsolható belőle, csak egy kis türelmet és egy hűtőt igényel a dolog.

Dia

	Epertorta sütés nélkül	Ki ne szeretné az isteni finom epret? Most van szezonja, használd hát ki, és készíts minél többféle epres finomságot! Ezt a hűsítő édességet borzasztó egyszerűen összedobhatod, igaz, a kekszes alaphoz pár percre be kell üzemelned a tűzhelyet, de ennyit igazán megér ez a nagyszerű desszert.

Epertorta sütés nélkül

Ki ne szeretné az isteni finom epret? Most van szezonja, használd hát ki, és készíts minél többféle epres finomságot! Ezt a hűsítő édességet borzasztó egyszerűen összedobhatod, igaz, a kekszes alaphoz pár percre be kell üzemelned a tűzhelyet, de ennyit igazán megér ez a nagyszerű desszert.

Dia

	Joghurttorta	Az egyébként is közkedvelt joghurtból egyszerűen zseniális desszertet készíthetsz, borzasztó könnyedén. Kezdő konyhatündérek, elfoglalt üzletasszonyok és szétszórt anyukák előnyben, ezt az édességet tényleg pillanatok alatt elkészítheted, végtelen számú változatban, amelyekből négyet össze is szedtünk neked!

Joghurttorta

Az egyébként is közkedvelt joghurtból egyszerűen zseniális desszertet készíthetsz, borzasztó könnyedén. Kezdő konyhatündérek, elfoglalt üzletasszonyok és szétszórt anyukák előnyben, ezt az édességet tényleg pillanatok alatt elkészítheted, végtelen számú változatban, amelyekből négyet össze is szedtünk neked!

Dia

	Kókuszgolyó	Talán a legismertebb sütés nélkül készíthető édesség, ami minden kisebb-nagyobb összejövetel sztárja. Ahol kókuszgolyó van, ott rossz dolog már nemigen történhet. Daráld le a kedvenc kekszed, keverd jól össze kakaóval és némi rummal, aztán forgasd meg kókuszreszelékben, és már fogyaszthatod is. A töltött-nem töltött vitát pedig elkerülheted egyszerűen úgy, hogy két változatban készíted el.

Kókuszgolyó

Talán a legismertebb sütés nélkül készíthető édesség, ami minden kisebb-nagyobb összejövetel sztárja. Ahol kókuszgolyó van, ott rossz dolog már nemigen történhet. Daráld le a kedvenc kekszed, keverd jól össze kakaóval és némi rummal, aztán forgasd meg kókuszreszelékben, és már fogyaszthatod is. A töltött-nem töltött vitát pedig elkerülheted egyszerűen úgy, hogy két változatban készíted el.

Dia

	Mascarponetorta	Ha van a háztartásban krémsajt és babapiskóta, akkor már nyert ügyed van. Hogy a kettőn kívül még mit teszel a sütés nélkül készíthető tortába, az csak rajtad múlik, pompás lesz gyümölcsökkel, egy kisebb adag erős presszókávéval és persze csokoládéval is.

Mascarponetorta

Ha van a háztartásban krémsajt és babapiskóta, akkor már nyert ügyed van. Hogy a kettőn kívül még mit teszel a sütés nélkül készíthető tortába, az csak rajtad múlik, pompás lesz gyümölcsökkel, egy kisebb adag erős presszókávéval és persze csokoládéval is.

Dia

	Gyümölcsös pohárkrém	Ennél egyszerűbb recept talán nem is létezik, nagyjából az uborkasaláta és a tükörtojás van még versenyben a címért, de jó eséllyel a pohárkrém vezet. Egész egyszerűen csak keverd össze a hozzávalókat, hűtsd le, és már fogyaszthatod is. Ha elég hideg minden összetevő, akkor már nem is kell tovább várnod.

Gyümölcsös pohárkrém

Ennél egyszerűbb recept talán nem is létezik, nagyjából az uborkasaláta és a tükörtojás van még versenyben a címért, de jó eséllyel a pohárkrém vezet. Egész egyszerűen csak keverd össze a hozzávalókat, hűtsd le, és már fogyaszthatod is. Ha elég hideg minden összetevő, akkor már nem is kell tovább várnod.

Dia

	Sajttorta	Végül, de nem utolsósorban itt az angolszász vidékek hagyományos kedvence, a sajttorta, amit immár a világ minden pontján ismernek és szeretnek. Van olyan változata is, amit sütni kell, de friss gyümölcsökhöz jobban passzol a sütésmentes verzió. Vigyázz, erősen addiktív, ha egyszer elkészítetted és megkóstoltad, a rabja leszel!

Sajttorta

Végül, de nem utolsósorban itt az angolszász vidékek hagyományos kedvence, a sajttorta, amit immár a világ minden pontján ismernek és szeretnek. Van olyan változata is, amit sütni kell, de friss gyümölcsökhöz jobban passzol a sütésmentes verzió. Vigyázz, erősen addiktív, ha egyszer elkészítetted és megkóstoltad, a rabja leszel!

Ezt is szeretjük
Fotó: