Képeken a legfinomabb sütésmentes sütik
Receptekkel
A kánikula idején semmiképp sincs szükséged plusz egy hőforrásra, viszont édességre annál inkább.

Dia

	Mascarponés torta	Az egyik legjobb alapanyag a sütésmentes desszertekhez a mascarpone, a lágy krém szinte az összes gyümölccsel remekül kombinálható, és percek alatt mennyei tortát varázsolhatsz belőle.

Mascarponés torta

Az egyik legjobb alapanyag a sütésmentes desszertekhez a mascarpone, a lágy krém szinte az összes gyümölccsel remekül kombinálható, és percek alatt mennyei tortát varázsolhatsz belőle.

Dia

	Gyümölcsös-mascarponés pohárkrém	Ha nemcsak a sütőt bekapcsolni nincs kedved, de tíz percnél hosszabb időt sem vagy hajlandó a konyhában tölteni, akkor is elkészíthetsz egy remek desszertet.

Gyümölcsös-mascarponés pohárkrém

Ha nemcsak a sütőt bekapcsolni nincs kedved, de tíz percnél hosszabb időt sem vagy hajlandó a konyhában tölteni, akkor is elkészíthetsz egy remek desszertet.

Dia

	Gyümölcsös tiramisu	A sütésmentes desszertek királya, az édesség, ami mindenkinek beugrik, ha erről a műfajról van szó, a tiramisu. A hagyományos receptben levő kávét cseréld friss gyümölcsökre, legalább annyira élénkítenek majd, és igazi nyári élményben lesz részed.

Gyümölcsös tiramisu

A sütésmentes desszertek királya, az édesség, ami mindenkinek beugrik, ha erről a műfajról van szó, a tiramisu. A hagyományos receptben levő kávét cseréld friss gyümölcsökre, legalább annyira élénkítenek majd, és igazi nyári élményben lesz részed.

Dia

	Mazsolás túrótorta	A mazsola és a túró találkozása egy tortaformán belül csakis jól végződhet, a hagyományos torta készítéséhez csak annyi köze van, hogy elő kell venned a megfelelő formát ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nyugodj meg, a sütővel továbbra sem kell érintkezned.

Mazsolás túrótorta

A mazsola és a túró találkozása egy tortaformán belül csakis jól végződhet, a hagyományos torta készítéséhez csak annyi köze van, hogy elő kell venned a megfelelő formát ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nyugodj meg, a sütővel továbbra sem kell érintkezned.

Dia

	Túrótorta	A friss citrom illatával és ízével átitatott túróval viszonylag kevés étel tud versenyezni, ha pedig mindezt még megspékeled valami remek gyümölccsel, akkor már el is készítetted a verhetetlen desszertet, a gyümölcsös túrótortát.

Túrótorta

A friss citrom illatával és ízével átitatott túróval viszonylag kevés étel tud versenyezni, ha pedig mindezt még megspékeled valami remek gyümölccsel, akkor már el is készítetted a verhetetlen desszertet, a gyümölcsös túrótortát.

Dia

	Tiramisu	A kávé élénkítő íze és hatása egy mennyei desszertbe csomagolva, ez nem más, mint a tiramisu, ami az egyik leglátványosabb, mégis az egyik legegyszerűbb desszert, amit csak készíthetsz.

Tiramisu

A kávé élénkítő íze és hatása egy mennyei desszertbe csomagolva, ez nem más, mint a tiramisu, ami az egyik leglátványosabb, mégis az egyik legegyszerűbb desszert, amit csak készíthetsz.

Dia

	Kókuszgolyó	Már gyermekkorban, az első szerelmek egyikeként lép az ember életébe, és jellemzően végig is kíséri azt a cukrászdák toplistáin is előkelő helyet elfoglaló, de otthon is pikk-pakk összegyúrható kókuszgolyó.

Kókuszgolyó

Már gyermekkorban, az első szerelmek egyikeként lép az ember életébe, és jellemzően végig is kíséri azt a cukrászdák toplistáin is előkelő helyet elfoglaló, de otthon is pikk-pakk összegyúrható kókuszgolyó.

Dia

	Sajttorta	A faék egyszerűségével vetekszik az egész világot meghódító sajttorta. A rá halmozott gyümölcsréteg teszi teljessé az élményt, amit egyrészt az íz, másrészt a készítés öröme nyújt.

Sajttorta

A faék egyszerűségével vetekszik az egész világot meghódító sajttorta. A rá halmozott gyümölcsréteg teszi teljessé az élményt, amit egyrészt az íz, másrészt a készítés öröme nyújt.

Dia

	Barackos túrótorta	A túrós finomságok tán a legjobbak, amiket sütő nélkül készíthetsz, erre kiváló példa a barackkal gazdagon megpakolt, ínycsiklandó desszert, a barackos túrótorta.

Barackos túrótorta

A túrós finomságok tán a legjobbak, amiket sütő nélkül készíthetsz, erre kiváló példa a barackkal gazdagon megpakolt, ínycsiklandó desszert, a barackos túrótorta.

Ezt is szeretjük
Fotó: