5 szupergyors süti, sütés nélkül
Ha nem szeretnél órákat tölteni a konyhában, ezeket az édességeket neked találták ki! Gyorsak, finomak, és a sütőt sem kell bekapcsolnod!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Tökéletes frizura körkefe nélkül: dús és fényes lesz így a haj »

Hatalmas szemek 5 lépésben, pillanatok alatt - Így használd a fehér szemceruzát »

Ha különleges, miért ne adhatnád ajándékba: a legjobb szépségápolási csomagok karácsonyra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Amerikai édes sajttorta

Hozzávalók:

  • 1 gyümölcstorta-piskóta, készen kapható
  • 30 dkg natúr krémsajt
  • 2 tojás
  • fél pohár tejföl
  • 3 evőkanál cukor
  • 50 dkg egyféle gyümölcs
  • 1 csomag zselatin

A krémsajtot keverd habosra a tojásokkal, a tejföllel és egy kanál cukorral, add hozzá a zselatint is, majd a krémet terítsd rá a piskótára. Rakd hűtőbe, hogy megdermedjen.

A gyümölcs felét szórd meg cukorral, várd meg, míg levet ereszt, és turmixold össze. Ezt az öntetet simítsd a sajtrétegre, a tetejét pedig díszítsd a maradék gyümölccsel.

Csokoládébomba

Hozzávalók:

  • 25 dkg babapiskóta
  • 15 dkg porcukor
  • 20 dkg vaj
  • 3 tojássárgája
  • 5 dkg kakaó
  • 15-20 szem rumos meggy
  • 3 dl tejszínhab

A vajat a cukorral és a tojássárgájával keverd habosra, majd add hozzá a kakaót és a keményre vert tojáshabot. Egy üvegtál aljára tegyél egy réteg babapiskótát, rá egy réteg krémet - ezt folytasd, de úgy, hogy fölülre krém kerüljön. A tetejét díszítsd rumos meggyel. Tedd hűtőbe, hogy jól lehűljön. Tejszínhabbal tálald.

Gesztenyegolyóbis

Hozzávalók:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg mandula
  • 1 dkg kakaó
  • 5 dkg csokireszelék
  • rum

A masszát lazítsd fel rummal, add hozzá a darált mandulát, a kakaót, és keverd az egészet habosra. Vizes kézzel formálj belőle golyókat, majd forgasd bele őket a csokireszelékbe. Mignonpapírra téve rakd a golyóbisokat a hűtőbe, hogy jól összeálljanak.

Ropogós mézes

Hozzávalók:

  • 15 dkg édes keksz
  • 15 dkg csokoládé
  • 10 dkg vaj
  • 2 evőkanál méz
  • cukrozott meggy a tetejére

A kekszet tördeld apróra, a csokoládét gőz fölött olvaszd meg. Egy másik edényben a vajat és a mézet is olvaszd meg. A kekszet, a csokoládét, a vajat és a mézet keverd jól össze. Kenj ki egy tepsit vajjal, és ebbe nyomkodd bele a kekszes masszát. A tetejét díszítsd a cukrozott meggyel, végül tedd az egészet egy órára a hűtőbe.

Ananászos tiramisu

Hozzávalók:

  • 1 doboz ananászkonzerv
  • 3 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • 1 csomag babapiskóta
  • 3 tojássárgája
  • 30 dkg mascarpone sajt
  • 1,5 dl joghurt
  • 1 citrom reszelt héja
  • kakaópor

Az ananászt csöpögtesd le, de úgy, hogy a levét tedd félre. Az ananászdarabokat forgasd bele a felolvasztott vajba, és egy kicsit pirítsd meg. A három tojássárgáját keverd el a sajttal, a joghurttal és a cukorral, majd ízesítsd a reszelt citromhéjjal. A piskótát áztasd bele az ananászlébe, tegyél egy réteget belőle egy tál aljára. Erre jöhet a krém. Ezt addig folytasd, míg a hozzávalók elfogynak, a tetejére pedig krém kerül. Ezt szórd meg kakaóporral. Tálalás előtt hagyd állni fél órát.

Blog.hu ajánló