Roppanós spárga illatos kenyérmorzsában - Tepsiben készül, nem lesz olajszag
A spárga nemcsak párolva és grillezve fantasztikus, hanem ropogós zsemlemorzsában is.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha eddig idegenkedtél a spárgától, ezt kóstold meg, és rögtön megszereted! Nem kell túl sokáig sütnöd, a zöldség inkább roppanós legyen, mint puha. Villámgyors, könnyű, hamisítatlan tavaszi fogás. 

A parmezántól még ízletesebb lesz a bunda, sőt, zöldfűszerekkel is tuningolhatod. Készíts hozzá mártást vagy mártogatóst. Hidegen, melegen, önmagában és különböző köretekkel is finom.

Spárga kenyérmorzsában

Hozzávalók:

  • 1 csokor spárga
  • 15 dkg kenyérmorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 tojás
  • bors

Elkészítés ideje: 35 perc

A zöld spárgát mosd meg, még pucolni sem kell. Hajlítsd meg, és ahol eltörik, onnan fölfelé biztosan nem fás, és a héja sem vastag. Rakd egy tálba a lisztet, egy másikba a tojást, majd verd fel villával, sózd és borsozd. A harmadik edénybe pedig a zsemlemorzsa és a reszelt sajt kerül.

Forgasd meg mindegyikben a spárgát, majd tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg olajjal. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd szép pirosra körülbelül 20 perc alatt. 

Blog.hu ajánló