Isteni répatorta, amiben nincs egy szem liszt se: észre sem veszed a különbséget
Mi más kerülhetne húsvétkor a terítékre, mint a répatorta? Ezúttal lisztmentes változatot mutatunk.
Ez a könnyen elkészíthető, alakbarát répatorta garantáltan minden diétázó, egészséges életmódot folytató álma lesz! Legalább olyan finom, mint az eredeti. A puha tésztát a kókuszos krém teszi felejthetetlenné. Kövesd Dudás Lili személyi edző receptjét, az ünnepi asztalra készülő sütit pedig díszítsd kedved szerint.
Répatorta liszt nélkül
Hozzávalók 12 személyre
Tésztához
- 40 dkg reszelt sárgarépa
- 20 dkg eritrit
- 15 dkg darált dió
- 15 dkg szeletelt mandula
- 10 dkg zabliszt
- 4 db tojás
- 1 teáskanál fahéj
- 1 db narancs- vagy citromhéj
- 1 csomag sütőpor
Krémhez
- 25 dkg kókuszkrém
- 1 adag vanília ízű Scitec Diet Protein
- 0.5 db citrom
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és állítsd légkeveréses fokozatra. Vajazz ki egy tortaformát vagy tepsit. A tészta hozzávalóit keverd össze jó alaposan, simítsd a kivajazott formába, majd süsd készre körülbelül 35 perc alatt. Tűpróbával ellenőrizd, mielőtt kiveszed a sütőből. Ha nem ragacsos a sütibe szúrt tű, elkészült.
Pihentesd a formában addig, amíg kézmeleg nem lesz, ezután borítsd ki, és hagyd teljesen kihűlni. Közben keverd el a máz a hozzávalóit, majd csurgasd rá a piskótára. A tetejét díszítheted dióval, vagy akár néhány szem friss áfonyával is.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció