Rántott camembert dióbundában - Így nem folyik ki a sajt
Ez a rántott camembert diós bundája miatt olyan különleges és finom. Ráadásul így egészségesebb!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bundázd a hagyományostól eltérően a sajtot! A lisztet bátran kihagyhatod, a zsemlemorzsát pedig helyettesítsd dióval. Hortobágyi Anna ínycsiklandó receptje következik.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 30 dkg szeder
  • 15 dkg darált dió
  • 4 db camembert sajt
  • 2 nagy tojás
  • 6 dkg áfonyalekvár
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A tojást egy csipet sóval és a frissen őrölt szerecsendióval verd fel. Mártsd bele a sajtot úgy, hogy mindenhol érje a tojás, majd forgasd meg a darált dióban, ezután ismét mártsd tojásba, majd a dióba forgasd meg alaposan. Tűzorró olajban süsd addig, amíg megpirul rajta a dió. Ha az egyik fele már szép ropogós, óvatosan, két lapáttal fordítsd meg a sajtot. Ha durván érsz hozzá, sérülhet a bunda, és könnyen kifolyhat a sajt. 

Készítsd el a szedermártást. Mosd meg a gyümölcsöt, és kevés vízzel, valamint az áfonyalekvárral lassú tűzön kezdd el főzni. Időnként keverd meg, és rotyogtasd addig, míg a gyümölcs megpuhul, kicsit szétfő. Ha szükséges, kevés vizet még adhatsz hozzá. Ha elkészül, kóstold meg, hogy kell-e édesíteni. Majd öntsd a rántott sajtra. 

Blog.hu ajánló